Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Groene roosjes

En maar

29 calorieën per

100 gram!

Handig!

Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen heel

veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle

ingrediënten bestellen!

NN

N

N

KA

|

|

\

|

\

5

N

nz

À

EN

À

En

Bed

id

LE

pe

be

ER}

A

bd

|

Fe

dl

EN

pen

Fe

"a

í

A

Rn

En

di

3

7

A

ok

/

1

jd

Es

Mr

>

FA

À

Fr

= Ravioli mac &

cheese

Krokante kalkoenpie

4

met bloemkool en broccoli

met broccoli

Hoofdgerecht, 4 personen

Hoofdgerecht, 4 personen

9

PITT wi 7

En N

© halve bloemkool

Vet de taartvorm in. Was de bloemkool

© 3 eetlepels olijfolie

Verhit de olijfolie en fruit hierin

Cin kleine roosjes)

en broccoli en gaar de roosjes met

© tui (gesnipperd)

de ui en knoflook 2-3 minuten.

© 250 gram broccoli

aanhangend vocht afgedekt 2-3 minuten

© 2 teentjes knoflook

Snijd de steel van de broccoli in

Gin kleine roosjes)

op 800 watt in de magnetron. Bestrooi

(fijngehakt)

stukjes. Voeg de broccoliroosjes

© 500 gram kalkoenfilets

de kalkoenblokjes met zout en peper.

+ 500 gram broccoli

en cayennepeper toe, bak kort

Cin blokjes)

Verhit de olie en bak de kalkoen hierin

(in roosjes)

mee en giet de bouillon erbij.

© 3 eetlepels olijfolie

rondom lichtbruin. Roer de bloemkool,

© 1mespunt cayennepeper

Kook de broccoli 4-5 minuten.

© 1 bosje bosui

broccoli, bosui en bloem erdoor en bak

of paprikapoeder

Kook intussen de ravioli beetgaar

© 500 milliliter

Cin ringetjes)

2-3 minuten. Voeg de bouillon en melk

en giet af. Verwarm de ovengrill

© 50 gram bloem

in gedeelten toe zodat een gebonden,

groentebouillon

voor. Giet de broccoli af en

° 250 mil

ter

saus ontstaat. Breng op smaak met

© 500 gram ravioli gevuld

pureer deze. Voeg de room, de

kippenbouillon

kerrie, zout en peper. Verwarm de oven

met kaas (koelvers)

helft van de mozzarella en de

© 300 milliliter melk

voor op 200°C. Bestrijk 5 vellen filodeeg

150 milliliter kookroom

helft van de Parmezaanse kaas

© 1eetlepel kerriepoeder

© 150 gram mozzarella

met de helft van de gesmolten boter en

toe. Roer tot een gladde saus.

© 1pak filodeeg

leg ze kruislings gestapeld in de vorm.

(geraspt)

Schep de ravioli door de saus en

Contdooid)

Laat het deeg iets overhangen. Schep de

© 100 gram Parmezaanse

verdeel over de ovenschaal.

+100 gram boter

vulling erop en sla het deeg terug over

kaas (geraspt)

Bestrooi de pasta met de overige

(gesmolten)

de vulling Bestrijk de rest van de deeg-

© staafmixer

kaas en zet de schaal niet te

» taartvorm (@ 22 cm)

vellen met de overige boter en leg het

© ovenschaal (ingevet)

dicht onder de ovengrill, tot de

deeg iets verkreukeld op de vulling. Bak

kaas gesmolten en goudbruin is.

de pie in de oven in circa 25 minuten

goudbruin.

60 LEEN herfst 2021