Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 63


Hier is pagina 63 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Hoogvliet Folder 30.08.2021

Hier is pagina 63 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 63

Groene roosjes En maar 29 calorieën per 100 gram! Handig! Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen heel veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle ingrediënten bestellen! NN N N KA | | \ | \ 5 N nz À EN À En Bed id LE pe be ER} A bd | Fe dl EN pen Fe "a í A Rn En di 3 7 A ok / 1 jd Es Mr > FA À Fr = Ravioli mac & cheese Krokante kalkoenpie 4 met bloemkool en broccoli met broccoli Hoofdgerecht, 4 personen Hoofdgerecht, 4 personen 9 PITT wi 7 En N © halve bloemkool Vet de taartvorm in. Was de bloemkool © 3 eetlepels olijfolie Verhit de olijfolie en fruit hierin Cin kleine roosjes) en broccoli en gaar de roosjes met © tui (gesnipperd) de ui en knoflook 2-3 minuten. © 250 gram broccoli aanhangend vocht afgedekt 2-3 minuten © 2 teentjes knoflook Snijd de steel van de broccoli in Gin kleine roosjes) op 800 watt in de magnetron. Bestrooi (fijngehakt) stukjes. Voeg de broccoliroosjes © 500 gram kalkoenfilets de kalkoenblokjes met zout en peper. + 500 gram broccoli en cayennepeper toe, bak kort Cin blokjes) Verhit de olie en bak de kalkoen hierin (in roosjes) mee en giet de bouillon erbij. © 3 eetlepels olijfolie rondom lichtbruin. Roer de bloemkool, © 1mespunt cayennepeper Kook de broccoli 4-5 minuten. © 1 bosje bosui broccoli, bosui en bloem erdoor en bak of paprikapoeder Kook intussen de ravioli beetgaar © 500 milliliter Cin ringetjes) 2-3 minuten. Voeg de bouillon en melk en giet af. Verwarm de ovengrill © 50 gram bloem in gedeelten toe zodat een gebonden, groentebouillon voor. Giet de broccoli af en ° 250 mil ter saus ontstaat. Breng op smaak met © 500 gram ravioli gevuld pureer deze. Voeg de room, de kippenbouillon kerrie, zout en peper. Verwarm de oven met kaas (koelvers) helft van de mozzarella en de © 300 milliliter melk voor op 200°C. Bestrijk 5 vellen filodeeg 150 milliliter kookroom helft van de Parmezaanse kaas © 1eetlepel kerriepoeder © 150 gram mozzarella met de helft van de gesmolten boter en toe. Roer tot een gladde saus. © 1pak filodeeg leg ze kruislings gestapeld in de vorm. (geraspt) Schep de ravioli door de saus en Contdooid) Laat het deeg iets overhangen. Schep de © 100 gram Parmezaanse verdeel over de ovenschaal. +100 gram boter vulling erop en sla het deeg terug over kaas (geraspt) Bestrooi de pasta met de overige (gesmolten) de vulling Bestrijk de rest van de deeg- © staafmixer kaas en zet de schaal niet te » taartvorm (@ 22 cm) vellen met de overige boter en leg het © ovenschaal (ingevet) dicht onder de ovengrill, tot de deeg iets verkreukeld op de vulling. Bak kaas gesmolten en goudbruin is. de pie in de oven in circa 25 minuten goudbruin. 60 LEEN herfst 2021

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 63