Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Groene roosjes
En maar
29 calorieën per
100 gram!
Handig!
Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen heel
veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle
ingrediënten bestellen!
NN
N
N
KA
|
|
\
|
\
5
N
nz
À
EN
À
En
Bed
id
LE
pe
be
ER}
A
bd
|
Fe
dl
EN
pen
Fe
"a
í
A
Rn
En
di
3
7
A
ok
/
1
jd
Es
Mr
>
FA
À
Fr
= Ravioli mac &
cheese
Krokante kalkoenpie
4
met bloemkool en broccoli
met broccoli
Hoofdgerecht, 4 personen
Hoofdgerecht, 4 personen
9
PITT wi 7
En N
© halve bloemkool
Vet de taartvorm in. Was de bloemkool
© 3 eetlepels olijfolie
Verhit de olijfolie en fruit hierin
Cin kleine roosjes)
en broccoli en gaar de roosjes met
© tui (gesnipperd)
de ui en knoflook 2-3 minuten.
© 250 gram broccoli
aanhangend vocht afgedekt 2-3 minuten
© 2 teentjes knoflook
Snijd de steel van de broccoli in
Gin kleine roosjes)
op 800 watt in de magnetron. Bestrooi
(fijngehakt)
stukjes. Voeg de broccoliroosjes
© 500 gram kalkoenfilets
de kalkoenblokjes met zout en peper.
+ 500 gram broccoli
en cayennepeper toe, bak kort
Cin blokjes)
Verhit de olie en bak de kalkoen hierin
(in roosjes)
mee en giet de bouillon erbij.
© 3 eetlepels olijfolie
rondom lichtbruin. Roer de bloemkool,
© 1mespunt cayennepeper
Kook de broccoli 4-5 minuten.
© 1 bosje bosui
broccoli, bosui en bloem erdoor en bak
of paprikapoeder
Kook intussen de ravioli beetgaar
© 500 milliliter
Cin ringetjes)
2-3 minuten. Voeg de bouillon en melk
en giet af. Verwarm de ovengrill
© 50 gram bloem
in gedeelten toe zodat een gebonden,
groentebouillon
voor. Giet de broccoli af en
° 250 mil
ter
saus ontstaat. Breng op smaak met
© 500 gram ravioli gevuld
pureer deze. Voeg de room, de
kippenbouillon
kerrie, zout en peper. Verwarm de oven
met kaas (koelvers)
helft van de mozzarella en de
© 300 milliliter melk
voor op 200°C. Bestrijk 5 vellen filodeeg
150 milliliter kookroom
helft van de Parmezaanse kaas
© 1eetlepel kerriepoeder
© 150 gram mozzarella
met de helft van de gesmolten boter en
toe. Roer tot een gladde saus.
© 1pak filodeeg
leg ze kruislings gestapeld in de vorm.
(geraspt)
Schep de ravioli door de saus en
Contdooid)
Laat het deeg iets overhangen. Schep de
© 100 gram Parmezaanse
verdeel over de ovenschaal.
+100 gram boter
vulling erop en sla het deeg terug over
kaas (geraspt)
Bestrooi de pasta met de overige
(gesmolten)
de vulling Bestrijk de rest van de deeg-
© staafmixer
kaas en zet de schaal niet te
» taartvorm (@ 22 cm)
vellen met de overige boter en leg het
© ovenschaal (ingevet)
dicht onder de ovengrill, tot de
deeg iets verkreukeld op de vulling. Bak
kaas gesmolten en goudbruin is.
de pie in de oven in circa 25 minuten
goudbruin.
60 LEEN herfst 2021