Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.

Hier is pagina 6 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 6
Recepten V8 m Mt h EB \ F op ZN w F0 rl ar 8 5 4 personen 600 gram kippendijen, heel 1grote ui, grofgesneden 1grote bak kastanjechampignons, in kwarten 1rode paprika, grofgesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels tomatenpuree snufje gemalen zwarte peper Ra N snufje zeezout zonnebloemolie 1bouillonblokje 150 mi water à it (a Nr x Dy EN 1flesje Tripel bier Ca Ay) 8 | 1flinke eetlepel sambal badjak x Teetlepel bloem Wx stoofpan nn 7 Bestrooi de kippendijen met zwarte peper en zeezout en haal door de bloern. Verhit in een grote hapjespan of stoofpan een scheutje zonnebloemolie = en bak de kippendijen goudbruin. Voeg de gesneden uien, paprika, } > S champignons, knoflook en 2 eetlepels € tomatenpuree toe en bak dit 2 minuten mee. Voeg 150 milliliter water, het bouillonblokje en 1 eetlepel sambal badjak toe en roer dit goed door de al à = kip. Leg de deksel op de pan en laat D 4 45 minuten stoven op laag vuur. Voeg 27 B na 45 minuten stoven het biertoe, het his mag nu niet meer koken. Lekker met rijst en geroosterde nootjes. >” & # Foto's > herfst 2021
Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 6