Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Recepten
V8
m
Mt
h
EB \
F
op ZN
w
F0
rl
ar 8
5
4 personen
600 gram kippendijen, heel
1grote ui, grofgesneden
1grote bak kastanjechampignons,
in kwarten
1rode paprika, grofgesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 eetlepels tomatenpuree
snufje gemalen zwarte peper
Ra
N
snufje zeezout
zonnebloemolie
1bouillonblokje
150 mi water
à
it
(a
Nr
x
Dy
EN
1flesje Tripel bier
Ca
Ay)
8
|
1flinke eetlepel sambal badjak
x
Teetlepel bloem
Wx
stoofpan
nn
7
Bestrooi de kippendijen met zwarte
peper en zeezout en haal door de
bloern. Verhit in een grote hapjespan of
stoofpan een scheutje zonnebloemolie
=
en bak de kippendijen goudbruin.
Voeg de gesneden uien, paprika,
}
>
S
champignons, knoflook en 2 eetlepels
€
tomatenpuree toe en bak dit 2 minuten
mee. Voeg 150 milliliter water, het
bouillonblokje en 1 eetlepel sambal
badjak toe en roer dit goed door de
al
à
=
kip. Leg de deksel op de pan en laat
D
4
45 minuten stoven op laag vuur. Voeg
27
B
na 45 minuten stoven het biertoe, het
his
mag nu niet meer koken. Lekker met
rijst en geroosterde nootjes.
>”
&
#
Foto's
>
herfst 2021