Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Recepten

V8

m

Mt

h

EB \

F

op ZN

w

F0

rl

ar 8

5

4 personen

600 gram kippendijen, heel

1grote ui, grofgesneden

1grote bak kastanjechampignons,

in kwarten

1rode paprika, grofgesneden

2 teentjes knoflook, fijngesneden

2 eetlepels tomatenpuree

snufje gemalen zwarte peper

Ra

N

snufje zeezout

zonnebloemolie

1bouillonblokje

150 mi water

à

it

(a

Nr

x

Dy

EN

1flesje Tripel bier

Ca

Ay)

8

|

1flinke eetlepel sambal badjak

x

Teetlepel bloem

Wx

stoofpan

nn

7

Bestrooi de kippendijen met zwarte

peper en zeezout en haal door de

bloern. Verhit in een grote hapjespan of

stoofpan een scheutje zonnebloemolie

=

en bak de kippendijen goudbruin.

Voeg de gesneden uien, paprika,

}

>

S

champignons, knoflook en 2 eetlepels



tomatenpuree toe en bak dit 2 minuten

mee. Voeg 150 milliliter water, het

bouillonblokje en 1 eetlepel sambal

badjak toe en roer dit goed door de

al

à

=

kip. Leg de deksel op de pan en laat

D

4

45 minuten stoven op laag vuur. Voeg

27

B

na 45 minuten stoven het biertoe, het

his

mag nu niet meer koken. Lekker met

rijst en geroosterde nootjes.

>”

&

#

Foto's

>

herfst 2021