Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Hoogvliet Folder 30.08.2021

Hier is pagina 6 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 6

Recepten V8 m Mt h EB \ F op ZN w F0 rl ar 8 5 4 personen 600 gram kippendijen, heel 1grote ui, grofgesneden 1grote bak kastanjechampignons, in kwarten 1rode paprika, grofgesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels tomatenpuree snufje gemalen zwarte peper Ra N snufje zeezout zonnebloemolie 1bouillonblokje 150 mi water à it (a Nr x Dy EN 1flesje Tripel bier Ca Ay) 8 | 1flinke eetlepel sambal badjak x Teetlepel bloem Wx stoofpan nn 7 Bestrooi de kippendijen met zwarte peper en zeezout en haal door de bloern. Verhit in een grote hapjespan of stoofpan een scheutje zonnebloemolie = en bak de kippendijen goudbruin. Voeg de gesneden uien, paprika, } > S champignons, knoflook en 2 eetlepels € tomatenpuree toe en bak dit 2 minuten mee. Voeg 150 milliliter water, het bouillonblokje en 1 eetlepel sambal badjak toe en roer dit goed door de al à = kip. Leg de deksel op de pan en laat D 4 45 minuten stoven op laag vuur. Voeg 27 B na 45 minuten stoven het biertoe, het his mag nu niet meer koken. Lekker met rijst en geroosterde nootjes. >” & # Foto's > herfst 2021

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 6