Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.

Hier is pagina 61 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 61
NS 5 ; 1 1 , | Á L y Pe, EK jee ak TT Pa x fu. ? {N m > k .# I x 4 1] 1 he % 2 Guocchi met brocco venkel en pancetta Hoofdgeree onen l © 1pak gnocchi (kant-en-klaar) Kook de gnocchi kort voor het serveren. Kook de B Ê + 750 gram broccoli (in roosjes) broccoliroosjes 2-3 minuten in water met zout. Giet af © 200 gram pancetta (in reepjes) en vang het kookvocht op. Bak de pancetta in een droge, » 4 eetlepels olijfolie hete koekenpan krokant. Voeg 2 eetlepels olijfolie en de » 1 venkelknol (in reepjes, loof apart) venkel toe en bak 4-5 minuten. Schep % van de broccoli, 150 gram roomkaas zout en peper erdoor. Pureer de rest van de broccoli met © 1 theelepel gedroogde 125 ml van het kookvocht, de rest van de olijfolie en de tijm of rozemarijn roomkaas. Schep de warme gnocchi met de tijm en de © 4 zongedroogde tomaatjes helft van de tomaatjes door het groentemengsel. Serveer (in stukjes, op olie) de gnocchi met de broccolisaus. Verdeel de rest van de © {handje Parmezaanse kaas (geraspt) tomaatjes en het venkelgroen erover en bestrooi met de Parrnezaanse kaas.
Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 61