Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NS
5
;
1
1
,
|
Á
L
y
Pe,
EK
jee
ak
TT
Pa
x
fu.
?
{N
m
>
k
.#
I
x
4
1]
1
he
%
2
Guocchi
met brocco
venkel en pancetta
Hoofdgeree
onen
l
© 1pak gnocchi (kant-en-klaar)
Kook de gnocchi kort voor het serveren. Kook de
B
Ê
+ 750 gram broccoli (in roosjes)
broccoliroosjes 2-3 minuten in water met zout. Giet af
© 200 gram pancetta (in reepjes)
en vang het kookvocht op. Bak de pancetta in een droge,
» 4 eetlepels olijfolie
hete koekenpan krokant. Voeg 2 eetlepels olijfolie en de
» 1 venkelknol (in reepjes, loof apart)
venkel toe en bak 4-5 minuten. Schep % van de broccoli,
150 gram roomkaas
zout en peper erdoor. Pureer de rest van de broccoli met
© 1 theelepel gedroogde
125 ml van het kookvocht, de rest van de olijfolie en de
tijm of rozemarijn
roomkaas. Schep de warme gnocchi met de tijm en de
© 4 zongedroogde tomaatjes
helft van de tomaatjes door het groentemengsel. Serveer
(in stukjes, op olie)
de gnocchi met de broccolisaus. Verdeel de rest van de
© {handje Parmezaanse kaas (geraspt)
tomaatjes en het venkelgroen erover en bestrooi met de
Parrnezaanse kaas.