Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NS

5

;

1

1

,

|

Á

L

y

Pe,

EK

jee

ak

TT

Pa

x

fu.

?

{N

m

>

k

.#

I

x

4

1]

1

he

%

2

Guocchi

met brocco

venkel en pancetta

Hoofdgeree

onen

l

© 1pak gnocchi (kant-en-klaar)

Kook de gnocchi kort voor het serveren. Kook de

B

Ê

+ 750 gram broccoli (in roosjes)

broccoliroosjes 2-3 minuten in water met zout. Giet af

© 200 gram pancetta (in reepjes)

en vang het kookvocht op. Bak de pancetta in een droge,

» 4 eetlepels olijfolie

hete koekenpan krokant. Voeg 2 eetlepels olijfolie en de

» 1 venkelknol (in reepjes, loof apart)

venkel toe en bak 4-5 minuten. Schep % van de broccoli,

150 gram roomkaas

zout en peper erdoor. Pureer de rest van de broccoli met

© 1 theelepel gedroogde

125 ml van het kookvocht, de rest van de olijfolie en de

tijm of rozemarijn

roomkaas. Schep de warme gnocchi met de tijm en de

© 4 zongedroogde tomaatjes

helft van de tomaatjes door het groentemengsel. Serveer

(in stukjes, op olie)

de gnocchi met de broccolisaus. Verdeel de rest van de

© {handje Parmezaanse kaas (geraspt)

tomaatjes en het venkelgroen erover en bestrooi met de

Parrnezaanse kaas.