Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
7
4 personen
SA
4 biefstukken
(100-150 gram per persoon)
1rode paprika
an
Pr
3
qui
ee
3 champignons
BA
7
#
Er.
1hele knoflook
+
Taubergine
a
fi,
ER:
£}
Tcourgette
%
kruidenzout
Rod
\
chilisaus
=
Snijd de aubergine en de courgette in dikke
plakken en de ui en knoftook doormidden. Snijd
de paprika in vieren. Rijg aan het spit vlees en
groenten willekeurig door elkaar. Kruid ze met
ie
kruidenzout. Stel de barbecue of oven in op
170°C (indirect). Leg de spies 30 minuten op
het rooster en draai halverwege een keer om.
Le
4
Serveer met een zoete of pittige chilisaus naar
en,
keuze.
se
+
B,
4
=
a
A
N
AN
\
u
AAN
N
ph
ANN
N
NN
N
A
pe
+
£
Au
Ne
\
RN
W
AIN
A
{
a
MN
NN
A
BE
eV
5
pede
Gen,
Ko
hi
€
=
©
te
Ee
Ps
j)
4 personen
3
{,
N
DE
»
1kilo kruimige aardappelen
‚=
500 gram boerenkool
Fu
%
ka
of andijvie
‘
ÿ
MR
ns
a
4 slavinken
À,
N
à
Q
3
zonnebloemolie
4,
of boter om in te bakken
&
Pp. 7
ss
er
ES
ee
peper en zout naar smaak
AY
scheutje melk
piccalilly
=
x
A
Kook de aardappelen totdat ze uit elkaar vallen.
Bak de slavinken in een pan met een beetje
zonnebloemolie en boter totdat ze gaar zijn. Giet de
aardappelen af en stamp de verse groentes erdoor
met een scheutje melk, peper en zout. Maak de
bordjes op met de stamppot als eerste en serveer er
een slavink bij. Druppel wat vleesvocht uit de pan
=
over de slavinken heen. Garneer met een flinke dot
Ze
piccalilly en eet lekker warm.
2
herfst 2021 7