Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

7

4 personen

SA

4 biefstukken

(100-150 gram per persoon)

1rode paprika

an

Pr

3

qui

ee

3 champignons

BA

7

#

Er.

1hele knoflook

+

Taubergine

a

fi,

ER:

£}

Tcourgette

%

kruidenzout

Rod

\

chilisaus

=

Snijd de aubergine en de courgette in dikke

plakken en de ui en knoftook doormidden. Snijd

de paprika in vieren. Rijg aan het spit vlees en

groenten willekeurig door elkaar. Kruid ze met

ie

kruidenzout. Stel de barbecue of oven in op

170°C (indirect). Leg de spies 30 minuten op

het rooster en draai halverwege een keer om.

Le

4

Serveer met een zoete of pittige chilisaus naar

en,

keuze.

se

+

B,

4

=

a

A

N

AN

\

u

AAN

N

ph

ANN

N

NN

N

A

pe

+

£

Au

Ne

\

RN

W

AIN

A

{

a

MN

NN

A

BE

eV

5

pede

Gen,

Ko

hi



=

©

te

Ee

Ps

j)

4 personen

3

{,

N

DE

»

1kilo kruimige aardappelen

‚=

500 gram boerenkool

Fu

%

ka

of andijvie



ÿ

MR

ns

a

4 slavinken

À,

N

à

Q

3

zonnebloemolie

4,

of boter om in te bakken

&

Pp. 7

ss

er

ES

ee

peper en zout naar smaak

AY

scheutje melk

piccalilly

=

x

A

Kook de aardappelen totdat ze uit elkaar vallen.

Bak de slavinken in een pan met een beetje

zonnebloemolie en boter totdat ze gaar zijn. Giet de

aardappelen af en stamp de verse groentes erdoor

met een scheutje melk, peper en zout. Maak de

bordjes op met de stamppot als eerste en serveer er

een slavink bij. Druppel wat vleesvocht uit de pan

=

over de slavinken heen. Garneer met een flinke dot

Ze

piccalilly en eet lekker warm.

2

herfst 2021 7