Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.

Hier is pagina 5 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 5
| u u en „u “We hebben steeds beter weer en ook 2 dat mensen vorig jaar niet op vakantie rs el konden, merkten wij. We zien het aan de 7 PE kijkcijfers, we merken het met de barbecue workshops. Mensen zijn massaal aan het SR barbecueën geslagen. En dat betekent | 2 niet alleen maar grote stukken vlees, er komen steeds meer groenten voorbij. he à {4 Die trend is gaaf. Waar we vroeger een stokbrood, salade, twee sausjes en vier sateetjes deden, zie je nu hele menu's van de barbecue komen. Dat betekent dat we met elkaar langer aan tafel zitten en mooie verhalen met elkaar kunnen delen. Dat is à Km = het doel van barbecueën” | “Ik vind uit eten een feestje. Het is toch Li fantastisch als je helernaal in de watten wordt gelegd door een goede gastheer en een fijne kok, dat is een traktatie. Bij SN vrienden is het vaak intierner. Maar het kan ook helemaal slecht zijn. Als die gozer niet kan barbecueën of koken, dan rnoet je het zelf gezellig maken en draait het meer om de beleving” x SR U NN “Met mijn dochter. Zij heeft ontzettend veel smaak. Zij kan al dingen definiëren en herleiden. Zij heeft een hele fijne 1 smaakontwikkeling en zeker als je een € papa hebt die kok is,is dat heel vet. Ik stimuleer haar heel erg om haar smaak | te ontwikkelen, maar zo ver is ze nog niet. un; An Ze gaat veel liever met haar vriendinnen de naar het strand, dan dat ze met mij in de keuken staat te pielen, En logisch. Maar samen bier brouwen is leuk” À: “Ik ben opgeleid met Escoffier, de Klassiek © Franse keuken, de basis. Daar kun je alle kanten mee op. En Cas Spijkers, Jonnie 2 Boer, Sergio Herman; dat zijn de mannen die Nederland op de kaart hebben gezet “Ik ben gek op knollen. Biet, pastinaak. met gastronomie” Dat vind ik te gek Als je die in aluminium- folie wikkelt en je legt het bij de kolen, dan gebeuren er hele gave dingen. Beetje kruiden en specerijen eroverheen, dat “Ik ben fan van Azië, maar ook van de is echt een feestje. Een knol zit vol energie, Caraïben. Een smeltkroes waar alle want die moet die hele plant naar boven culturen samenkornen. Een rijke keuken duwen. Alles waar veel energie in zit is met kruiden en specerijen uit India, lekker” Pakistan, Azië, Amerika. Gooi alles op een hoop en maak er iets lekkers van. Zo zijn we ook op mijn Relish gekomen. Er zit 81% fruit en groenten “Elke week De Grote Tuinverbouwing in, vegan zonder toegevoegde suikers of kijken, dan zwaai ik naar je en leg ik het houdbaarheidsmiddelen” stap voor stap uit, haha!” herfst 2021 5
Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 5