Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| u
u
en
„u
“We hebben steeds beter weer en ook
2
dat mensen vorig jaar niet op vakantie
rs
el
konden, merkten wij. We zien het aan de
7
PE
kijkcijfers, we merken het met de barbecue
workshops. Mensen zijn massaal aan het
SR
barbecueën geslagen. En dat betekent
| 2
niet alleen maar grote stukken vlees, er
komen steeds meer groenten voorbij.
he à
{4
Die trend is gaaf. Waar we vroeger een
stokbrood, salade, twee sausjes en vier
sateetjes deden, zie je nu hele menu's van
de barbecue komen. Dat betekent dat we
met elkaar langer aan tafel zitten en mooie
verhalen met elkaar kunnen delen. Dat is
à
Km
=
het doel van barbecueën”
|
“Ik vind uit eten een feestje. Het is toch
Li
fantastisch als je helernaal in de watten
wordt gelegd door een goede gastheer
en een fijne kok, dat is een traktatie. Bij
SN
vrienden is het vaak intierner. Maar het
kan ook helemaal slecht zijn. Als die gozer
niet kan barbecueën of koken, dan rnoet je
het zelf gezellig maken en draait het meer
om de beleving”
x
SR U
NN
“Met mijn dochter. Zij heeft ontzettend
veel smaak. Zij kan al dingen definiëren
en herleiden. Zij heeft een hele fijne
1
smaakontwikkeling en zeker als je een
€
papa hebt die kok is,is dat heel vet. Ik
stimuleer haar heel erg om haar smaak
|
te ontwikkelen, maar zo ver is ze nog niet.
un;
An
Ze gaat veel liever met haar vriendinnen
de
naar het strand, dan dat ze met mij in de
keuken staat te pielen, En logisch. Maar
samen bier brouwen is leuk”
À:
“Ik ben opgeleid met Escoffier, de Klassiek
©
Franse keuken, de basis. Daar kun je alle
kanten mee op. En Cas Spijkers, Jonnie
2
Boer, Sergio Herman; dat zijn de mannen
die Nederland op de kaart hebben gezet
“Ik ben gek op knollen. Biet, pastinaak.
met gastronomie”
Dat vind ik te gek Als je die in aluminium-
folie wikkelt en je legt het bij de kolen,
dan gebeuren er hele gave dingen. Beetje
kruiden en specerijen eroverheen, dat
“Ik ben fan van Azië, maar ook van de
is echt een feestje. Een knol zit vol energie,
Caraïben. Een smeltkroes waar alle
want die moet die hele plant naar boven
culturen samenkornen. Een rijke keuken
duwen. Alles waar veel energie in zit is
met kruiden en specerijen uit India,
lekker”
Pakistan, Azië, Amerika. Gooi alles
op een hoop en maak er iets lekkers
van. Zo zijn we ook op mijn Relish
gekomen. Er zit 81% fruit en groenten
“Elke week De Grote Tuinverbouwing
in, vegan zonder toegevoegde suikers of
kijken, dan zwaai ik naar je en leg ik het
houdbaarheidsmiddelen”
stap voor stap uit, haha!”
herfst 2021 5