Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| u

u

en

„u

“We hebben steeds beter weer en ook

2

dat mensen vorig jaar niet op vakantie

rs

el

konden, merkten wij. We zien het aan de

7

PE

kijkcijfers, we merken het met de barbecue

workshops. Mensen zijn massaal aan het

SR

barbecueën geslagen. En dat betekent

| 2

niet alleen maar grote stukken vlees, er

komen steeds meer groenten voorbij.

he à

{4

Die trend is gaaf. Waar we vroeger een

stokbrood, salade, twee sausjes en vier

sateetjes deden, zie je nu hele menu's van

de barbecue komen. Dat betekent dat we

met elkaar langer aan tafel zitten en mooie

verhalen met elkaar kunnen delen. Dat is

à

Km

=

het doel van barbecueën”

|

“Ik vind uit eten een feestje. Het is toch

Li

fantastisch als je helernaal in de watten

wordt gelegd door een goede gastheer

en een fijne kok, dat is een traktatie. Bij

SN

vrienden is het vaak intierner. Maar het

kan ook helemaal slecht zijn. Als die gozer

niet kan barbecueën of koken, dan rnoet je

het zelf gezellig maken en draait het meer

om de beleving”

x

SR U

NN

“Met mijn dochter. Zij heeft ontzettend

veel smaak. Zij kan al dingen definiëren

en herleiden. Zij heeft een hele fijne

1

smaakontwikkeling en zeker als je een



papa hebt die kok is,is dat heel vet. Ik

stimuleer haar heel erg om haar smaak

|

te ontwikkelen, maar zo ver is ze nog niet.

un;

An

Ze gaat veel liever met haar vriendinnen

de

naar het strand, dan dat ze met mij in de

keuken staat te pielen, En logisch. Maar

samen bier brouwen is leuk”

À:

“Ik ben opgeleid met Escoffier, de Klassiek

©

Franse keuken, de basis. Daar kun je alle

kanten mee op. En Cas Spijkers, Jonnie

2

Boer, Sergio Herman; dat zijn de mannen

die Nederland op de kaart hebben gezet

“Ik ben gek op knollen. Biet, pastinaak.

met gastronomie”

Dat vind ik te gek Als je die in aluminium-

folie wikkelt en je legt het bij de kolen,

dan gebeuren er hele gave dingen. Beetje

kruiden en specerijen eroverheen, dat

“Ik ben fan van Azië, maar ook van de

is echt een feestje. Een knol zit vol energie,

Caraïben. Een smeltkroes waar alle

want die moet die hele plant naar boven

culturen samenkornen. Een rijke keuken

duwen. Alles waar veel energie in zit is

met kruiden en specerijen uit India,

lekker”

Pakistan, Azië, Amerika. Gooi alles

op een hoop en maak er iets lekkers

van. Zo zijn we ook op mijn Relish

gekomen. Er zit 81% fruit en groenten

“Elke week De Grote Tuinverbouwing

in, vegan zonder toegevoegde suikers of

kijken, dan zwaai ik naar je en leg ik het

houdbaarheidsmiddelen”

stap voor stap uit, haha!”

herfst 2021 5