Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 58


Hier is pagina 58 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Hoogvliet Folder 30.08.2021

Hier is pagina 58 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 58

Proos ! a Mag een naam hebben 1 In Nederland kennen wij al heel lang het fenorneen tapas, alleen el noemen wij het borrelhapjes. Denk Elke Spaanse regio heeft wete aan de bitterbal, het blokje kaas of zijn eigen voorkeuren. stukje leverworst. Min of meer In Catalonië eet men hetzelfde idee! In Italië kennen we het liefst een geroosterd de welbekende antipasti en even broodje met tomaat. In verderop in Griekenland noemt Andalusië gefrituurde men het mezze. Hoe en waar dan vis en in Madrid een ‚ook; het samen delen van kleine schaaltje met gefrituurde Op wereldreis hapjes is lekker en gezellig! aardappelblokjes en een Tapas vonden hun weg naar het w pittig sausje. Toeristen zijn buitenland. Het tapasrestaurant is vooral gek op tortilla. niet meer weg te denken uit steden, wereldwijd. Spaanse hapjes aangevuld ret nationale of lokale gerechtjes. In Chiliis men bijvoorbeeld gek op empanadas; deeghapsjes gevuld met vlees, vis T LÉ n wrr W en D ] e m ee: al ] Ë € - a : de 'D groenten of kaas. De meest gegeten ege zo in variant is met gehakt, die heerlijk is b arg l N mbin a Ë TE 2 mer een goed a = tas Irc met een glas Tunupa cabernet ri wi in ij IC u ] he LE T Zi 1 id ei N ) m À e carmenère. Daarnaast eeteen Chileen ook graag ceviche (in Je, e, e - TE e - 7 rnae sherr JE Mr Z a I I ronte il T 7 n I een ol a NE I ditroen of limoen gegaarde vis) en pan amasado (geknede broodjes). fé “ mi me 2 s en a li En rs a N BR MH 20 Ri } m m (| A jp P Je JN M j / a IH EN TUN! HP} Co / N 3 À 2) ij N W 2 I ze en I ® Fi $ Tapas y vino! a. Je zult met al die verschillende 2a ® / 1 & gerechtjes hetkiezen van een “ Bar} bijpassende wijn misschien wat de Dl lastig vinden. Maarneem de "I ij N Tunupa merlot cabernet, die gaat en id uitstekend bij gekruide tapas met ES vlees en gefrituurde aardappeltjes. li De Tunupa reserva carmenère B TS 1e combineert weer goed met (pittige) A 8 f 4 worst zoals chorizo of gerijpte ham er en diverse kazen, zoals manchego. = D u Bij gerechten met vis, gamba's N 4 Ë 2 en groenten komt de Tanupa. chardonnay semillon mooi tot zijn 7 ri recht. Probeer het gewoon eens uit en je vindt vanzelf de perfecte td match tussen tapas & Tunupal herfst 2021 55

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 58