Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Proos
!
a
Mag een naam hebben
1
In Nederland kennen wij al heel
lang het fenorneen tapas, alleen
el
noemen wij het borrelhapjes. Denk
Elke Spaanse regio heeft
wete
aan de bitterbal, het blokje kaas of
zijn eigen voorkeuren.
stukje leverworst. Min of meer
In Catalonië eet men
hetzelfde idee! In Italië kennen we
het liefst een geroosterd
de welbekende antipasti en even
broodje met tomaat. In
verderop in Griekenland noemt
Andalusië gefrituurde
men het mezze. Hoe en waar dan
vis en in Madrid een
‚ook; het samen delen van kleine
schaaltje met gefrituurde
Op wereldreis
hapjes is lekker en gezellig!
aardappelblokjes en een
Tapas vonden hun weg naar het
w
pittig sausje. Toeristen zijn
buitenland. Het tapasrestaurant is
vooral gek op tortilla.
niet meer weg te denken uit steden,
wereldwijd. Spaanse hapjes
aangevuld ret nationale of lokale
gerechtjes. In Chiliis men
bijvoorbeeld gek op empanadas;
deeghapsjes gevuld met vlees, vis
T
LÉ
n
wrr
W
en
D
]
e
m
ee:
al
]
Ë
€
-
a
: de
'D
groenten of kaas. De meest gegeten
ege
zo
in
variant is met gehakt, die heerlijk is
b
arg
l
N
mbin
a
Ë
TE
2 mer een
goed a
=
tas
Irc
met een glas Tunupa cabernet
ri
wi
in
ij
IC
u
]
he
LE
T
Zi
1
id
ei
N
)
m
À
e
carmenère. Daarnaast eeteen
Chileen ook graag ceviche (in
Je,
e,
e
-
TE
e
-
7
rnae sherr
JE
Mr
Z
a
I
I
ronte
il
T
7
n
I
een
ol
a
NE
I
ditroen of limoen gegaarde vis) en
pan amasado (geknede broodjes).
fé
“
mi
me
2
s
en
a
li
En
rs
a
N
BR
MH
20
Ri
}
m m
(|
A
jp
P
Je
JN
M
j
/
a
IH
EN
TUN!
HP}
Co
/
N
3
À
2)
ij
N
W
2
I
ze
en
I
®
Fi
$
Tapas y vino!
a.
Je zult met al die verschillende
2a
®
/
1
&
gerechtjes hetkiezen van een
“
Bar}
bijpassende wijn misschien wat
de
Dl
lastig vinden. Maarneem de
"I
ij
N
Tunupa merlot cabernet, die gaat
en
id
uitstekend bij gekruide tapas met
ES
vlees en gefrituurde aardappeltjes.
li
De Tunupa reserva carmenère
B
TS
1e
combineert weer goed met (pittige)
A
8
f
4
worst zoals chorizo of gerijpte ham
er
en diverse kazen, zoals manchego.
=
D
u
Bij gerechten met vis, gamba's
N
4
Ë
2
en groenten komt de Tanupa.
chardonnay semillon mooi tot zijn
7
ri
recht. Probeer het gewoon eens uit
en je vindt vanzelf de perfecte
td
match tussen tapas & Tunupal
herfst 2021
55