Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Wat

e vun

)

6

4

di

C

Js

hıbij

B

BE

oer er.

Eten waarvan je zeker weet dat het met liefde en toewijding

is gemaakt en geoogst, uit de eigen regio. Hoe vers en lekker

wil je het hebben? Omdat wij willen dat deze producten

bereikbaar zijn voor iedereen, werken we samen met

de boeren uit het Groene Hart. Zo kun jij deze

Streek-producten gewoon lekker bij de supermarkt

kopen! Een rondje door het Groene Hart



+.

Le

le

&

En

7

Ee

LEE

$

ar

2e 1

Lt Woubrugge

om te gaan, krijgen we wat we

In Woubrugge ligt het

nodig hebben. Nu, maar ook in de

CA

toekomst. Ons motto is niet voor

akkerbouwbedrijf De Dyck van

familie Kempenaar. Ze verbouwen

niets ‘goed voor elkaar’. We telen

LV

in hun moestuin verschillende

met respect voor de omgeving en

de natuur en nemen niet meer

groenten, waaronder pompoenen.

Die doen het namelijk goed op de

dan nodig is” Kempenaar verbouwt

oude zeeklei van de Vierambachts-

de kleine, oranje Uchiki-Kuri

polder. Kempenaar is trots op

pompoen. Met deze pompoen

zijn pompoenen. “Steeds meer

maak je de lekkerste soep. Het

mensen worden zich bewust van

vruchtvlees heeft een tikkeltje zoete

wat de Hollandse bodem te bieden

en nootachtige smaak en je kunt de

heeft. Door goed met die bodem

pompoen met schil en al eten.

Foto's brom van risp, Stock

24 LEEN herfst 2021