Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—_
—
&
wr,
ar
.
fe
ms.
kad
NZ 7”
4
\
A
ke
.
iu
+4
Ei
Sd
EN
| Es
val
|
QU
Ca
Ki:
1
4:
ko)
GN
|
es
LL”
4
0
à
\)
Ne
E
k à
Er)
/
S
SF
Ÿ
Ee
Sw
4,
—
dt
“Mie met soja gemb&æ=alm
“en bfoccoli
H D y a ee
4
+ 4 eetlepels sojasaus
Meng de sojasaus met de gember,
“=
#1 verse gember
knoflook, sinaasappelsap en sesamolie.
a
(geschild, geraspt, ca. 2 cm)
Schep de zalm erdoor en laat circa
° 2 teentjes knoflook (geperst)
5 minuten staan. Bereid intussen de
j4
°100 millliter sinaasappelsap
mie volgens de aanwijzingen op de
1 eetlepel sesamolie
verpakking, Verhit de zonnebloemolie
es
° 4 zalmfilets (in blokjes)
in een wok of hapjespan op middelhoge
© 250 gram mie
stand en roerbak hierin de broccoli
© 2 eetlepels zonnebloemolie
4 minuten. Voeg vervolgens de zalm,
© 600 gram broccoli (in roosjes)
en marinade toe en bak nog 4 minuten.
Dn
© 1/2 bosje koriander (fijngehakt)
Serveer met de mie en bestrooi met
=
° 1 rode peper (in ringetjes)
de koriander en rode peper.
De
a
Es
ur
nk
ze
En
N
u
se
en
5
A
iS
iR
ie
Br
RR
a
Fi