Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 64


Hier is pagina 64 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Hoogvliet Folder 30.08.2021

Hier is pagina 64 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 64

—_ — & wr, ar . fe ms. kad NZ 7” 4 \ A ke . iu +4 Ei Sd EN | Es val | QU Ca Ki: 1 4: ko) GN | es LL” 4 0 à \) Ne E k à Er) / S SF Ÿ Ee Sw 4, — dt “Mie met soja gemb&æ=alm “en bfoccoli H D y a ee 4 + 4 eetlepels sojasaus Meng de sojasaus met de gember, “= #1 verse gember knoflook, sinaasappelsap en sesamolie. a (geschild, geraspt, ca. 2 cm) Schep de zalm erdoor en laat circa ° 2 teentjes knoflook (geperst) 5 minuten staan. Bereid intussen de j4 °100 millliter sinaasappelsap mie volgens de aanwijzingen op de 1 eetlepel sesamolie verpakking, Verhit de zonnebloemolie es ° 4 zalmfilets (in blokjes) in een wok of hapjespan op middelhoge © 250 gram mie stand en roerbak hierin de broccoli © 2 eetlepels zonnebloemolie 4 minuten. Voeg vervolgens de zalm, © 600 gram broccoli (in roosjes) en marinade toe en bak nog 4 minuten. Dn © 1/2 bosje koriander (fijngehakt) Serveer met de mie en bestrooi met = ° 1 rode peper (in ringetjes) de koriander en rode peper. De a Es ur nk ze En N u se en 5 A iS iR ie Br RR a Fi

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 64