Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

—_



&

wr,

ar

.

fe

ms.

kad

NZ 7”

4

\

A

ke

.

iu

+4

Ei

Sd

EN

| Es

val

|

QU

Ca

Ki:

1

4:

ko)

GN

|

es

LL”

4

0

à

\)

Ne

E

k à

Er)

/

S

SF

Ÿ

Ee

Sw

4,



dt

“Mie met soja gemb&æ=alm

“en bfoccoli

H D y a ee

4

+ 4 eetlepels sojasaus

Meng de sojasaus met de gember,

“=

#1 verse gember

knoflook, sinaasappelsap en sesamolie.

a

(geschild, geraspt, ca. 2 cm)

Schep de zalm erdoor en laat circa

° 2 teentjes knoflook (geperst)

5 minuten staan. Bereid intussen de

j4

°100 millliter sinaasappelsap

mie volgens de aanwijzingen op de

1 eetlepel sesamolie

verpakking, Verhit de zonnebloemolie

es

° 4 zalmfilets (in blokjes)

in een wok of hapjespan op middelhoge

© 250 gram mie

stand en roerbak hierin de broccoli

© 2 eetlepels zonnebloemolie

4 minuten. Voeg vervolgens de zalm,

© 600 gram broccoli (in roosjes)

en marinade toe en bak nog 4 minuten.

Dn

© 1/2 bosje koriander (fijngehakt)

Serveer met de mie en bestrooi met

=

° 1 rode peper (in ringetjes)

de koriander en rode peper.

De

a

Es

ur

nk

ze

En

N

u

se

en

5

A

iS

iR

ie

Br

RR

a

Fi