Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 31


Hier is pagina 31 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Hoogvliet Folder 30.08.2021

Hier is pagina 31 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 31

Zo zit dat End EC: hi Heeft een naam Bank 43 zoekresultaten krijg je als je op hoogvliet.com op hagelslag zoekt. a Maar hier komt dus lang niet altijd À chocola aan te pas! Hagelslag die = \f minder dan 52% cacao bevat, mag geen chocoladehagelslag genoemd Het handle het hagelt worden, maar cacaofantasie. In 1919 verzon de directeur van dropfabriek Venco à witte korrels met anijssmaak als broodbeleg en noemde het hagelslag, In 1928 ging ook De Ruijter & ermee aan de haal. Pas enkele jaren later werd de eerste hagelslag van chocola gemaakt. Het gerucht gaat dat een jongen brieven naar Venz had gestuurd. Of zij broodbeleg van chocola konden maken? In z 1936 kwam chocoladehagel op de markt De naam N ereldw, Ca hagelslag was al gepatenteerd door Venco. Glaasje Belgi bekend om zijn bonbons, seculatie? Leonidas en Côte d’Or zijn de bekendste Chocolade werd in Nederland merken. In België staat ook de grootste bekend omdat het meereisde chocoladefabriek ter wereld. Zwitserland met de hertog van Alva. De doet het goed met merken als Lindt, chocoladedrank werd seculatie Nestlé, Milka en Toblerone. De Italianen scoren met Ferrero. genoemd, In 1660 hingen in Amsterdam uithangborden: Hier schenckt men seculatie. Klinkt toch minder lekker dan warme chocomelk. ” Nederlanders »9 © eten gemiddeld Smelt in de mond lo Door het lage smeltpunt van 4,5 k cacaoboter - ongeveer lichaams- temperatuur - smelt chocola zo chocola per jaa. heerlijk in de mond. Vroeger moest chocola uitsluitend met cacaoboter worden geraakt. | Nu mag maximaal 5% van andere tropische plantaardige vetten Le worden gebruikt. Cacaoboter wordt daarnaast gebruikt in cosmetica als lippenstift en crèmes. S (Al 4 M Wi Eerlijk delen + Fairtrade zet zich in voor cacaoboeren, zodat ze een #7] aa 4 leefbaar inkomen krijgen en de werkomstandigheden Abracadabra d verbeteren. Door te kiezen voor Fairtrade chocola ‘Daar kan ik geen chocola van ® investeer je mee in kennis, infrastructuur, maken’ betekent zoveel als RS onderwijs, gezondheidszorg en milieu. Allemaal zaken waar in landen als Ivoorkust, ‘Dit is zo onsamenhangend, - G Ghana, Nigeria, Kameroen en ierra Leone onbegrijpelijk of raar dat ik grote behoefte aan is. Ook in Zuid-Amerika er niets mee kan! FAIRTRADE en Azië wordt steeds meer cacao verbouwd. in | il 11

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 31