Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Hoogvliet Folder 30.08.2021

Hier is pagina 4 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 4

Interview Lekker low „profile, mensen. inspireren” Televisie-kok en barbecue master Jeremy Vermolen is onder andere wekelijks te zien in De Grote Tuinverbouwing. Daarnaast geeft hij workshops barbecueën. Hij komt uit een horecafamilie, zijn zus werkte als model en iernand moest de aardappelen schillen, dat was hij Wie kookte er bij jullie thuis? Hoe ben jij vanuit de keuken op “Mijn moeder kookte altijd. Favoriet is televisie terecht gekomen? gr de preischotel. Elk jaar memoreer ik de "Ik had een hele knappe zus. Sorry, ik héb preischotel van mijn moeder. Ik doe het nu op nog steeds een knappe zus. Zij was destijds de barbecue, prei roken, aardappels poffen, bij Veronica op televisie. Er was een I PA dus ik geef er wel mijn eigen twist aan. Maar programma met bekende Nederlanders sr met dezelfde ingrediënten die mijn moeder over hun hotspot en waar ze graag uit eten ook gebruikte gingen. Ellemniek kwam bij mij eten. Wij PL: nes hebben toen met het team erg feestelijk Wist je al op jonge leeftijd dat hier jouw uitgepakt en dan val je op. Je kletst lekker, passie lag? enthousiast, vol met passie. Ze belden mij Pr “Dat is vrij vroeg begonnen. Wij komen uit een, vanuit Lijn 4, dat was een soort Koffietijd horecafamilie, dus het is er met de paplepel en daar zochten ze een kok voor in het ingegoten. Mijn zus (Ellemieke Vermolen, red.) programma. Ik heb de gok genomen en werd vijftien, was mooi en reisde vervolgens ben er vol voor gegaan. heel de wereld over als model. Iemand moest de aardappels schillen en de uien snijden, dat Kook je anders als er een camera was ik” op je vingers kijkt? “Inmiddels is dat alweer 20 jaar geleden, Hoe heeft zich dat vervolgens ontwikkeld? dus ik ben het gewend. Lekker low profile, “Ik ben eerst als bijbaantje in de horeca mensen inspireren. Dat is de drijfkracht gaan werken, later de hotelschool en daarna achter mijn passie. Ik vind het leuk om praktijkonderwijs. Ik heb veel gewerkt in de mensen tips en tricks te geven, hoe ze van ve regio Roosendaal, waar wij destijds woonden: een 6 naar een 9 kunnen gaan: Sta jij altijd achter de bbq of ook weleens in de keuken? “Ik moet eerlijk zeggen dat als ik een dag achter de barbecue heb gestaan, ik 's avonds Leuk om mensen tips nog weinig zin heb in de keuken. Dan doet mijn vriendin dat en word ik verwend. Na een hele dag grillen of een 3-daagse workshop, en tricks te geven lig ikeraf” 4 LEEN herfst 2021

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 4