Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Interview

Lekker low

„profile, mensen.

inspireren”

Televisie-kok en barbecue master Jeremy Vermolen is onder andere

wekelijks te zien in De Grote Tuinverbouwing. Daarnaast geeft hij

workshops barbecueën. Hij komt uit een horecafamilie, zijn zus werkte

als model en iernand moest de aardappelen schillen, dat was hij

Wie kookte er bij jullie thuis?

Hoe ben jij vanuit de keuken op

“Mijn moeder kookte altijd. Favoriet is

televisie terecht gekomen?

gr

de preischotel. Elk jaar memoreer ik de

"Ik had een hele knappe zus. Sorry, ik héb

preischotel van mijn moeder. Ik doe het nu op

nog steeds een knappe zus. Zij was destijds

de barbecue, prei roken, aardappels poffen,

bij Veronica op televisie. Er was een

I

PA

dus ik geef er wel mijn eigen twist aan. Maar

programma met bekende Nederlanders

sr

met dezelfde ingrediënten die mijn moeder

over hun hotspot en waar ze graag uit eten

ook gebruikte

gingen. Ellemniek kwam bij mij eten. Wij

PL:

nes

hebben toen met het team erg feestelijk

Wist je al op jonge leeftijd dat hier jouw

uitgepakt en dan val je op. Je kletst lekker,

passie lag?

enthousiast, vol met passie. Ze belden mij

Pr

“Dat is vrij vroeg begonnen. Wij komen uit een,

vanuit Lijn 4, dat was een soort Koffietijd

horecafamilie, dus het is er met de paplepel

en daar zochten ze een kok voor in het

ingegoten. Mijn zus (Ellemieke Vermolen, red.)

programma. Ik heb de gok genomen en

werd vijftien, was mooi en reisde vervolgens

ben er vol voor gegaan.

heel de wereld over als model. Iemand moest

de aardappels schillen en de uien snijden, dat

Kook je anders als er een camera

was ik”

op je vingers kijkt?

“Inmiddels is dat alweer 20 jaar geleden,

Hoe heeft zich dat vervolgens ontwikkeld?

dus ik ben het gewend. Lekker low profile,

“Ik ben eerst als bijbaantje in de horeca

mensen inspireren. Dat is de drijfkracht

gaan werken, later de hotelschool en daarna

achter mijn passie. Ik vind het leuk om

praktijkonderwijs. Ik heb veel gewerkt in de

mensen tips en tricks te geven, hoe ze van

ve

regio Roosendaal, waar wij destijds woonden:

een 6 naar een 9 kunnen gaan:

Sta jij altijd achter de bbq of ook weleens

in de keuken?

“Ik moet eerlijk zeggen dat als ik een dag

achter de barbecue heb gestaan, ik 's avonds

Leuk om mensen tips

nog weinig zin heb in de keuken. Dan doet

mijn vriendin dat en word ik verwend. Na een

hele dag grillen of een 3-daagse workshop,

en tricks te geven

lig ikeraf”

4 LEEN herfst 2021