Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Interview
Lekker low
„profile, mensen.
inspireren”
Televisie-kok en barbecue master Jeremy Vermolen is onder andere
wekelijks te zien in De Grote Tuinverbouwing. Daarnaast geeft hij
workshops barbecueën. Hij komt uit een horecafamilie, zijn zus werkte
als model en iernand moest de aardappelen schillen, dat was hij
Wie kookte er bij jullie thuis?
Hoe ben jij vanuit de keuken op
“Mijn moeder kookte altijd. Favoriet is
televisie terecht gekomen?
gr
de preischotel. Elk jaar memoreer ik de
"Ik had een hele knappe zus. Sorry, ik héb
preischotel van mijn moeder. Ik doe het nu op
nog steeds een knappe zus. Zij was destijds
de barbecue, prei roken, aardappels poffen,
bij Veronica op televisie. Er was een
I
PA
dus ik geef er wel mijn eigen twist aan. Maar
programma met bekende Nederlanders
sr
met dezelfde ingrediënten die mijn moeder
over hun hotspot en waar ze graag uit eten
ook gebruikte
gingen. Ellemniek kwam bij mij eten. Wij
PL:
nes
hebben toen met het team erg feestelijk
Wist je al op jonge leeftijd dat hier jouw
uitgepakt en dan val je op. Je kletst lekker,
passie lag?
enthousiast, vol met passie. Ze belden mij
Pr
“Dat is vrij vroeg begonnen. Wij komen uit een,
vanuit Lijn 4, dat was een soort Koffietijd
horecafamilie, dus het is er met de paplepel
en daar zochten ze een kok voor in het
ingegoten. Mijn zus (Ellemieke Vermolen, red.)
programma. Ik heb de gok genomen en
werd vijftien, was mooi en reisde vervolgens
ben er vol voor gegaan.
heel de wereld over als model. Iemand moest
de aardappels schillen en de uien snijden, dat
Kook je anders als er een camera
was ik”
op je vingers kijkt?
“Inmiddels is dat alweer 20 jaar geleden,
Hoe heeft zich dat vervolgens ontwikkeld?
dus ik ben het gewend. Lekker low profile,
“Ik ben eerst als bijbaantje in de horeca
mensen inspireren. Dat is de drijfkracht
gaan werken, later de hotelschool en daarna
achter mijn passie. Ik vind het leuk om
praktijkonderwijs. Ik heb veel gewerkt in de
mensen tips en tricks te geven, hoe ze van
ve
regio Roosendaal, waar wij destijds woonden:
een 6 naar een 9 kunnen gaan:
Sta jij altijd achter de bbq of ook weleens
in de keuken?
“Ik moet eerlijk zeggen dat als ik een dag
achter de barbecue heb gestaan, ik 's avonds
Leuk om mensen tips
nog weinig zin heb in de keuken. Dan doet
mijn vriendin dat en word ik verwend. Na een
hele dag grillen of een 3-daagse workshop,
en tricks te geven
lig ikeraf”
4 LEEN herfst 2021