PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

enkelsoep met

kabeljauw, zalm en appel

1

F

=

1. Halveer de venkelknollen,

pn

verwiider de harde kern en snijd

in ringen. Verhit de olijfolie in een

PAT sealed

soeppan en bak de venkel op

middelhoog vuur in ca. 5 min. gaar

» 2el olijfolie

1prei

Meet UC

1,5 visbouillontablet

260 g kabeljauwhaas

2 Snijd de prei in dunne ringen en

LT]

veeg samen met 1 liter water en de

1 Granny Smith appel

visbouillen toe. Breng aan de kook.

Va bakje verse dille

Snijd de kabeljauw in stukjes en

100 g gerookte Noorse zalm

voeg toe aan de soep. Kook nog

(PLUS Moment)

2 min. of tot de kabeljauw gaar is.

4 ti crème fraîche (125 9)

staafmixer

3.Boen de citroen schoon. rasp

de gele schil en pers de vrucht uit,

Snijd de ongeschiide appel in vieren,

verwilder het klokhuis en snijd

het vruchtvlees in dunne reepjes.

TTE RER

Sl

Pril mel

4, Snijd de dille grof. Breng de

tropische S

G

Y

soeP op smaak met citroensap,

zout en peper. Pureer de soep glad

pra bÿ aim. -

met een staafmixer. Verdeel de

appel en gerookte zalm over vier

Ê

(warme) borden, schep de soep

erover en garneer elk bord met de

dille, citroenrasp en crème fraîche.

Serveer direct.

VOEDINGSWAARDE P.P.; 255 KCAL.

=

126 VET {3 G VERZADIGD), 11 GKOOLHVDRATEN

has

Al

CG SUIKERS), 6 G VEZELS, 20 G EIWIT, 3,0 G ZOUT.

es

a

em

Ì

11m

BORDEAUX

D

Malson Castel

Sauvignon blanc

LE alls)

in

GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN

13