PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
enkelsoep met
kabeljauw, zalm en appel
1
F
=
1. Halveer de venkelknollen,
pn
verwiider de harde kern en snijd
in ringen. Verhit de olijfolie in een
PAT sealed
soeppan en bak de venkel op
middelhoog vuur in ca. 5 min. gaar
» 2el olijfolie
1prei
Meet UC
1,5 visbouillontablet
260 g kabeljauwhaas
2 Snijd de prei in dunne ringen en
LT]
veeg samen met 1 liter water en de
1 Granny Smith appel
visbouillen toe. Breng aan de kook.
Va bakje verse dille
Snijd de kabeljauw in stukjes en
100 g gerookte Noorse zalm
voeg toe aan de soep. Kook nog
(PLUS Moment)
2 min. of tot de kabeljauw gaar is.
4 ti crème fraîche (125 9)
staafmixer
3.Boen de citroen schoon. rasp
de gele schil en pers de vrucht uit,
Snijd de ongeschiide appel in vieren,
verwilder het klokhuis en snijd
het vruchtvlees in dunne reepjes.
TTE RER
Sl
Pril mel
4, Snijd de dille grof. Breng de
tropische S
G
Y
soeP op smaak met citroensap,
zout en peper. Pureer de soep glad
pra bÿ aim. -
met een staafmixer. Verdeel de
appel en gerookte zalm over vier
Ê
(warme) borden, schep de soep
erover en garneer elk bord met de
dille, citroenrasp en crème fraîche.
Serveer direct.
VOEDINGSWAARDE P.P.; 255 KCAL.
=
126 VET {3 G VERZADIGD), 11 GKOOLHVDRATEN
has
Al
CG SUIKERS), 6 G VEZELS, 20 G EIWIT, 3,0 G ZOUT.
es
a
em
Ì
11m
BORDEAUX
D
Malson Castel
Sauvignon blanc
LE alls)
in
GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN
13