PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Romaneseo-steak
met tahin, hazelnoot
en tzatziki
Th
157
det
N
Le
PER PERSOON
A
ik:
es
ET
”;
À
Kir
x
a
er
ee,
Fr
>=
>
%
N
j
4
3 el hazelnoten
}
“
1 grote romaneseo
4
LE 2,
3 el olijf
}
ou
4 el tahin (AlFez, pot 165 9)
|
N
2 el walnootolie
1 bakje tzatziki (150 9)
IH
+
‘4
re
A
1. Verwarm de oven voor op 200 °C,
fs
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verhit een koekenpan en rooster de
hazelnoten in ca. 3 min. goudbruin op
middelhoog vuur. Laat afkoelen op een
bord
2. Snijd de romanesco in de lengte in
Hasselback van zoete
dikke plakken van 1,5 em en verdeel over
een met bakpapier beklede bakplaat,
besprenkel met olijfolie en bestrooi met
aardappel en granaatappel
zout en peper. Rooster de steaks in
ca. 15 min. in het midden van de oven
beetgaar.
4 PERSONEN
2. Halv
anaai
a
d
Td
in
id
m
3. Verdeel de steaks over een groot
EREIDING
15,MIN.
bord, besprenkel met de tahin
OVENTIJD: 45 MIN
CCS
lepel
ındom.tegen
1
ehil,
er
walnootolie en tzatziki.
je pities
MENT
sloskfijn, rc
AE
* 4 kleine zoete aardappelen
VOEDINGSWAARDE PP.: 470 KCAL
Dll knoflook
heiftich
2
hurt
Le.
39 G VET 7 G VERZADIGD),
Lee Tu
ut
n
15 6 KOGLHYDRATEN (7 G SUIKERS),
CT CU
BG VEZELS MG EIWIT 1,2 6 ZOUT
De ESS ENT]
Zoete
ard:
elen.met.de
n
+ 1/2 bakje verse bleslook
bie:
el
us
St
* 200 9 Griekse yoghurt 10%
zi
[NE
TR
Heu
Ne
lerwarm de-ov
ve
Jr
SEUL 2e)
helemaal
nijdt, kun
2
B
EEE
elen
je a
ist
choon en
inc
ei
nijd
ie in c
breedt:
LC
\ van
plakj
EEN
maar laat z
an
wi
w
hout
dec
jet
kant aan
Wa
DÉTIENT
der sn
nos
ie
5
je lepels!
bakplaat. Pers de knoflı
Make
IL
ie en
trijk.de
Il:
beken dd
LOTS
met de knof
ol
enb
ae)
20 G VET (£ G VERZADIGD),
mel
Mach
BE
ak ze
min.
39 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS),
5 G VEZELS, 4 GEIWIT, 13 G OUT
|
mei
nikant naar bene:
La
om
RE
15 min. tot
e
Ei
a
5
35