PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 35 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 35
Romaneseo-steak met tahin, hazelnoot en tzatziki Th 157 det N Le PER PERSOON A ik: es ET ”; À Kir x a er ee, Fr >= > % N j 4 3 el hazelnoten } “ 1 grote romaneseo 4 LE 2, 3 el olijf } ou 4 el tahin (AlFez, pot 165 9) | N 2 el walnootolie 1 bakje tzatziki (150 9) IH + ‘4 re A 1. Verwarm de oven voor op 200 °C, fs Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verhit een koekenpan en rooster de hazelnoten in ca. 3 min. goudbruin op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord 2. Snijd de romanesco in de lengte in Hasselback van zoete dikke plakken van 1,5 em en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie en bestrooi met aardappel en granaatappel zout en peper. Rooster de steaks in ca. 15 min. in het midden van de oven beetgaar. 4 PERSONEN 2. Halv anaai a d Td in id m 3. Verdeel de steaks over een groot EREIDING 15,MIN. bord, besprenkel met de tahin OVENTIJD: 45 MIN CCS lepel ındom.tegen 1 ehil, er walnootolie en tzatziki. je pities MENT sloskfijn, rc AE * 4 kleine zoete aardappelen VOEDINGSWAARDE PP.: 470 KCAL Dll knoflook heiftich 2 hurt Le. 39 G VET 7 G VERZADIGD), Lee Tu ut n 15 6 KOGLHYDRATEN (7 G SUIKERS), CT CU BG VEZELS MG EIWIT 1,2 6 ZOUT De ESS ENT] Zoete ard: elen.met.de n + 1/2 bakje verse bleslook bie: el us St * 200 9 Griekse yoghurt 10% zi [NE TR Heu Ne lerwarm de-ov ve Jr SEUL 2e) helemaal nijdt, kun 2 B EEE elen je a ist choon en inc ei nijd ie in c breedt: LC \ van plakj EEN maar laat z an wi w hout dec jet kant aan Wa DÉTIENT der sn nos ie 5 je lepels! bakplaat. Pers de knoflı Make IL ie en trijk.de Il: beken dd LOTS met de knof ol enb ae) 20 G VET (£ G VERZADIGD), mel Mach BE ak ze min. 39 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 5 G VEZELS, 4 GEIWIT, 13 G OUT | mei nikant naar bene: La om RE 15 min. tot e Ei a 5 35
PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 35