PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Romaneseo-steak

met tahin, hazelnoot

en tzatziki

Th

157

det

N

Le

PER PERSOON

A

ik:

es

ET

”;

À

Kir

x

a

er

ee,

Fr

>=

>

%

N

j

4

3 el hazelnoten

}



1 grote romaneseo

4

LE 2,

3 el olijf

}

ou

4 el tahin (AlFez, pot 165 9)

|

N

2 el walnootolie

1 bakje tzatziki (150 9)

IH

+

‘4

re

A

1. Verwarm de oven voor op 200 °C,

fs

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Verhit een koekenpan en rooster de

hazelnoten in ca. 3 min. goudbruin op

middelhoog vuur. Laat afkoelen op een

bord

2. Snijd de romanesco in de lengte in

Hasselback van zoete

dikke plakken van 1,5 em en verdeel over

een met bakpapier beklede bakplaat,

besprenkel met olijfolie en bestrooi met

aardappel en granaatappel

zout en peper. Rooster de steaks in

ca. 15 min. in het midden van de oven

beetgaar.

4 PERSONEN

2. Halv

anaai

a

d

Td

in

id

m

3. Verdeel de steaks over een groot

EREIDING

15,MIN.

bord, besprenkel met de tahin

OVENTIJD: 45 MIN

CCS

lepel

ındom.tegen

1

ehil,

er

walnootolie en tzatziki.

je pities

MENT

sloskfijn, rc

AE

* 4 kleine zoete aardappelen

VOEDINGSWAARDE PP.: 470 KCAL

Dll knoflook

heiftich

2

hurt

Le.

39 G VET 7 G VERZADIGD),

Lee Tu

ut

n

15 6 KOGLHYDRATEN (7 G SUIKERS),

CT CU

BG VEZELS MG EIWIT 1,2 6 ZOUT

De ESS ENT]

Zoete

ard:

elen.met.de

n

+ 1/2 bakje verse bleslook

bie:

el

us

St

* 200 9 Griekse yoghurt 10%

zi

[NE

TR

Heu

Ne

lerwarm de-ov

ve

Jr

SEUL 2e)

helemaal

nijdt, kun

2

B

EEE

elen

je a

ist

choon en

inc

ei

nijd

ie in c

breedt:

LC

\ van

plakj

EEN

maar laat z

an

wi

w

hout

dec

jet

kant aan

Wa

DÉTIENT

der sn

nos

ie

5

je lepels!

bakplaat. Pers de knoflı

Make

IL

ie en

trijk.de

Il:

beken dd

LOTS

met de knof

ol

enb

ae)

20 G VET (£ G VERZADIGD),

mel

Mach

BE

ak ze

min.

39 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS),

5 G VEZELS, 4 GEIWIT, 13 G OUT

|

mei

nikant naar bene:

La

om

RE

15 min. tot

e

Ei

a

5

35