PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ne
re
‘fi
qu
N
x
3
5
ao
si
Br
AED
er,
NN
4
RR
6
He
SC
FR
se
Ah
es
RD
VOX
bl
Hi
vil
A
Eh
Rn
he
4,
t
SH
ed
er
BB
m
he
eee
rs
lanai
El
te
re
{ER
He
Kep
ne
We
a
5
Le
ñ
Or
ee
a
+ 2 zoete puntpaprika's
e
2 citroenen
ij
sd
de
ES
500 g zalm (4 porties)
3 el olijfolie
=!
N
200 mi droge witte wijn
hs
e
200 9 rode zoete
%
trostomaatjes (PLUS)
a
1 bakje knoflookolijven (165 9)
A
1 teen knoflook
LEON CERTES CON)
0
1 kleine ciabatta
(of ander niet al te vers brood)
4
3 el kapperties
\
keukenmachine
|
%
+
La (a
D.
PA:
ë
N
1 Verwarm de oven voor op 190 °C.
Rasp de schil van 1 citroen en pers
r
de vrucht uit, Leg de zalm ineen
Er ea il dr
eetlepels olijfolie, besprenkel met
Bi
de wijn en het citroensap en bestrooi
met zout en peper naar smaak.
BA
St
Leg de tréstomaatjes, paprika en
4
n
olijveri ernaasten bak de zalm
A
in het midden van de oven in
#
BEN
6
ca. 15 min. gaar.
N
x
[2
fj
2. Snijd de Knoflook en chorizo
Cr
fijn. Maal de ciabatta in de keuken-
\ |
machine tot broodkruim. Verhit de
ge
rest van de olijfolie in een koekenpan
en bak de knoflook en chorizo
En
el
3 min. Voeg het broodkruim toe
en roerbak nóg ca. 2 min. of tot.
If
ed)
ed
goudbruin, Bestrooi de zalm met het
AME Tensen
de kappertjes. Serveer met.
parties citroen.
De
pes
EE te
18 6 KOOLHYDRATEN (6 6 SUIKERS),
=
PE
Ph sd à
29