PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hertenbiefstuk ”

HOOFDGERECHTEN

met oesterzwam

1zak cranberry's (340 9)

IN

1 appel (bijv. Elstar)

3 cm verse gember

1kaneelstokje

75 9 kristalsuiker

er

150 mi volle rode wiin

4-hertenbiefstukken

fi

Wu

ch

(PLUS Veluws wild),

, Æ

COLE UC IU CUT

2elolijfolie

De er

N

a

2el boter

2 bakken oesterzwammen

à

(à 150 g)

CPE

a

LL EE

1. Snijd de ongeschilde appel

Te

in blokjes en doe ze met de

cranberry's in een pan. Snijd de

CET Cu ank: Ma

CNE Le

4

kaneelstokje, suiker en SO mi wijn

EN

REM Le Re ee Ae NE eel

EN

5

CETTE UE CC ERIC

/

a

a

|

de gember en het kaneelstokje.

P:

jj

FA

2. Scheur ondertussen de

2

oesterzwammen in kleinere

stukken. Dep de biefstuk droog en

À

CET ET ee A ua

‚de olijfolie en1 eetlepel boter in

4

CORRE ee TE

ke

Bak de biefstuk in ca, 4 min.

rondom bruin-Neem uit de pan

/

en laat op een (warm) bord 5 min.

5

re

CP

rusten onder aluminiumfolie.

3. Verhit de rest van de boter in de

PENN le CAT

met de tijm op hoog vuur in 5 min,

beetgaar. Voeg halverwege de rest

ad

LEUR ENT orda eene eh

Breng op Ssmaak met zout en,

Pr

DL RH Oe

met de oesterzwammen ef de

en

cranbertysaus.

Ke tv

Re LATE

33:6 KOOLHYDRÄTEN (26 G SUIKERS),

66 VEZELS, 35 G EIWIT, 0,8 G ZOUT

30 #PLUS

GA VOOR N

©

G MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN