PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Hertenbiefstuk ”
HOOFDGERECHTEN
met oesterzwam
1zak cranberry's (340 9)
IN
1 appel (bijv. Elstar)
3 cm verse gember
1kaneelstokje
75 9 kristalsuiker
er
150 mi volle rode wiin
4-hertenbiefstukken
fi
Wu
ch
(PLUS Veluws wild),
, Æ
COLE UC IU CUT
2elolijfolie
De er
N
a
2el boter
2 bakken oesterzwammen
à
(à 150 g)
CPE
a
LL EE
1. Snijd de ongeschilde appel
Te
in blokjes en doe ze met de
cranberry's in een pan. Snijd de
CET Cu ank: Ma
CNE Le
4
kaneelstokje, suiker en SO mi wijn
EN
REM Le Re ee Ae NE eel
EN
5
CETTE UE CC ERIC
/
a
a
|
de gember en het kaneelstokje.
P:
jj
FA
2. Scheur ondertussen de
2
oesterzwammen in kleinere
stukken. Dep de biefstuk droog en
À
CET ET ee A ua
‚de olijfolie en1 eetlepel boter in
4
CORRE ee TE
ke
Bak de biefstuk in ca, 4 min.
rondom bruin-Neem uit de pan
/
en laat op een (warm) bord 5 min.
5
re
CP
rusten onder aluminiumfolie.
3. Verhit de rest van de boter in de
PENN le CAT
met de tijm op hoog vuur in 5 min,
beetgaar. Voeg halverwege de rest
ad
LEUR ENT orda eene eh
Breng op Ssmaak met zout en,
Pr
DL RH Oe
met de oesterzwammen ef de
en
cranbertysaus.
Ke tv
Re LATE
33:6 KOOLHYDRÄTEN (26 G SUIKERS),
66 VEZELS, 35 G EIWIT, 0,8 G ZOUT
30 #PLUS
GA VOOR N
©
G MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN