PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
*
Welke kaassoorten kies je?
Hoeveel kaas
Kies voor jouw plank kazen van koemelk, geitenmelk, schapen-
per persoon?
melk en een combinatie daarvan. En zowel rauwmelkse kazen
Reken voor een borrel-
als kazen gemaakt van gepasteuriseerde melk (kaas van rauwe
plank 150 gram
melk heeft een sterkere, aardse smaak). Varieer ook in zachte,
per persoon,
harde, roodflora-, witflora-, blauwader-, belegen en jonge kazen.
als nagerecht
is 75 gram
+ x
voldoende.
Zo stel je de perfecte
Wat zet je erbij?
Rode druiven, appelstroop,
notenstol zonder spijs,
roggebrood, gedroogde
kaasplank samen!
a
abrikozen en pruimen, stukjes
peer, mini-crackers naturel
==
Alleen Nederlandse of ook buitenlandse kaas?
en wat takjes rozemarijn ter
à
decoratie.
In Nederland houden we van milde kazen, maar een
-
stevige. uitgesproken kaas tussen de mildere geeft een
|
verrassende twist! Je kunt een mooie plank samenstellen
van alleen Hollandse kaas of lekker door Europa reizen.
An]
El
o
€
Wat drink je erbij?
Zowel (witte) wijn als bier gaat goed bij kaas. Onthoud: hoe sterker de kaas, hoe voller de wijn.
Een wijn uit de streek waar de kaas vandaan komt, gaat vaak goed samen met die kaas.
Een Bourgogne of Duitse spätlase smaakt goed bij vrijwel alle kazen. Liever bier?
Sommige roodschimmelkazen zijn gewassen in een bierkorst, die combineren perfect met bier.
Fr
HS
DUT LL
Æ
saren
=
Château de l'Horte
À]
Cava wordt op
Grauer,
Corbières Réserve Spéciale
re
2;
Jk
+ "dezelfde,mänier
Pinot
Pele en kelen
Ip Ger:
gemMaakt/als
[ONE ES tael ele
näkeh.dle Nederlandse
Es
Champagne. Het is
er
as bekend äls,,
=
DEREK SS ge Den
dan ook minstens
Pinot’grisenin Italiö als
Eee are
Be
ATD
Del
lekker (en
‚Pinot 'grigio. Pinot Gfigio is
stelen erster
EN
wu
Voordeliger)| Deze
N
ensen favor
Derdruive
nues
4
ante
hand
Waärna d
ICT)
Je proeft een
is Minimaal
=)
wijn, mêtaroma's van.
TU CCC RES
je
aanden,
ie
peer, gele appel,
MATE AU
… pròeft lichte
FREE CE
ET
re
Tele NEE
RC)
Re at:
En
a ES
173
(ordent ET
Res AS
Ri,
#
3
CM SRE
sl
RES
Hu
a
mo
NW
STE
LE
cr
2:
rs
x
EM
Baron von Maydell
u de iHorte,
De
ges
7
VE
LC
NT
er Burgunder
2
eas
ava Brut
in
Pinot Gris
RC
eu À
Fi
Dre
A
EEE EN
Eros
ni
62 #PLUS