PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 62 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 62
* Welke kaassoorten kies je? Hoeveel kaas Kies voor jouw plank kazen van koemelk, geitenmelk, schapen- per persoon? melk en een combinatie daarvan. En zowel rauwmelkse kazen Reken voor een borrel- als kazen gemaakt van gepasteuriseerde melk (kaas van rauwe plank 150 gram melk heeft een sterkere, aardse smaak). Varieer ook in zachte, per persoon, harde, roodflora-, witflora-, blauwader-, belegen en jonge kazen. als nagerecht is 75 gram + x voldoende. Zo stel je de perfecte Wat zet je erbij? Rode druiven, appelstroop, notenstol zonder spijs, roggebrood, gedroogde kaasplank samen! a abrikozen en pruimen, stukjes peer, mini-crackers naturel == Alleen Nederlandse of ook buitenlandse kaas? en wat takjes rozemarijn ter à decoratie. In Nederland houden we van milde kazen, maar een - stevige. uitgesproken kaas tussen de mildere geeft een | verrassende twist! Je kunt een mooie plank samenstellen van alleen Hollandse kaas of lekker door Europa reizen. An] El o € Wat drink je erbij? Zowel (witte) wijn als bier gaat goed bij kaas. Onthoud: hoe sterker de kaas, hoe voller de wijn. Een wijn uit de streek waar de kaas vandaan komt, gaat vaak goed samen met die kaas. Een Bourgogne of Duitse spätlase smaakt goed bij vrijwel alle kazen. Liever bier? Sommige roodschimmelkazen zijn gewassen in een bierkorst, die combineren perfect met bier. Fr HS DUT LL Æ saren = Château de l'Horte À] Cava wordt op Grauer, Corbières Réserve Spéciale re 2; Jk + "dezelfde,mänier Pinot Pele en kelen Ip Ger: gemMaakt/als [ONE ES tael ele näkeh.dle Nederlandse Es Champagne. Het is er as bekend äls,, = DEREK SS ge Den dan ook minstens Pinot’grisenin Italiö als Eee are Be ATD Del lekker (en ‚Pinot 'grigio. Pinot Gfigio is stelen erster EN wu Voordeliger)| Deze N ensen favor Derdruive nues 4 ante hand Waärna d ICT) Je proeft een is Minimaal =) wijn, mêtaroma's van. TU CCC RES je aanden, ie peer, gele appel, MATE AU … pròeft lichte FREE CE ET re Tele NEE RC) Re at: En a ES 173 (ordent ET Res AS Ri, # 3 CM SRE sl RES Hu a mo NW STE LE cr 2: rs x EM Baron von Maydell u de iHorte, De ges 7 VE LC NT er Burgunder 2 eas ava Brut in Pinot Gris RC eu À Fi Dre A EEE EN Eros ni 62 #PLUS
PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 62