PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

*

Welke kaassoorten kies je?

Hoeveel kaas

Kies voor jouw plank kazen van koemelk, geitenmelk, schapen-

per persoon?

melk en een combinatie daarvan. En zowel rauwmelkse kazen

Reken voor een borrel-

als kazen gemaakt van gepasteuriseerde melk (kaas van rauwe

plank 150 gram

melk heeft een sterkere, aardse smaak). Varieer ook in zachte,

per persoon,

harde, roodflora-, witflora-, blauwader-, belegen en jonge kazen.

als nagerecht

is 75 gram

+ x

voldoende.

Zo stel je de perfecte

Wat zet je erbij?

Rode druiven, appelstroop,

notenstol zonder spijs,

roggebrood, gedroogde

kaasplank samen!

a

abrikozen en pruimen, stukjes

peer, mini-crackers naturel

==

Alleen Nederlandse of ook buitenlandse kaas?

en wat takjes rozemarijn ter

à

decoratie.

In Nederland houden we van milde kazen, maar een

-

stevige. uitgesproken kaas tussen de mildere geeft een

|

verrassende twist! Je kunt een mooie plank samenstellen

van alleen Hollandse kaas of lekker door Europa reizen.

An]

El

o



Wat drink je erbij?

Zowel (witte) wijn als bier gaat goed bij kaas. Onthoud: hoe sterker de kaas, hoe voller de wijn.

Een wijn uit de streek waar de kaas vandaan komt, gaat vaak goed samen met die kaas.

Een Bourgogne of Duitse spätlase smaakt goed bij vrijwel alle kazen. Liever bier?

Sommige roodschimmelkazen zijn gewassen in een bierkorst, die combineren perfect met bier.

Fr

HS

DUT LL

Æ

saren

=

Château de l'Horte

À]

Cava wordt op

Grauer,

Corbières Réserve Spéciale

re

2;

Jk

+ "dezelfde,mänier

Pinot

Pele en kelen

Ip Ger:

gemMaakt/als

[ONE ES tael ele

näkeh.dle Nederlandse

Es

Champagne. Het is

er

as bekend äls,,

=

DEREK SS ge Den

dan ook minstens

Pinot’grisenin Italiö als

Eee are

Be

ATD

Del

lekker (en

‚Pinot 'grigio. Pinot Gfigio is

stelen erster

EN

wu

Voordeliger)| Deze

N

ensen favor

Derdruive

nues

4

ante

hand

Waärna d

ICT)

Je proeft een

is Minimaal

=)

wijn, mêtaroma's van.

TU CCC RES

je

aanden,

ie

peer, gele appel,

MATE AU

… pròeft lichte

FREE CE

ET

re

Tele NEE

RC)

Re at:

En

a ES

173

(ordent ET

Res AS

Ri,

#

3

CM SRE

sl

RES

Hu

a

mo

NW

STE

LE

cr

2:

rs

x

EM

Baron von Maydell

u de iHorte,

De

ges

7

VE

LC

NT

er Burgunder

2

eas

ava Brut

in

Pinot Gris

RC

eu À

Fi

Dre

A

EEE EN

Eros

ni

62 #PLUS