PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pasteitie
1rode ui
2 el witte wijnazijn
400 g paddenstoelenragout
Bee truffelragout
met truffel en aardpeer
(PLUS FeestMoment)
2 sjalotten
1 bak kastanjechampignons
(200 9)
1 bak oesterzwammen
€
asog
rn
=;
2elboter
3 el witte wijn
in
4 ster-pasteibakjes
(PLUS FeestMoment)
Ya bakje verse platte peterselie
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
ei
zw.
Schaaf de ui in dunne ringen, doe in eer
kom. besprenkel met de azijn en laat
staan tot gebruik.
=
2. Verhit de paddenstoelenragout
FU
volgens de a:
wijzingen op de
’
verpakking, Snipper de sjalotten,
en
Maak de paddenstoelen schoon met
keukenpapier en scheur de grotere
(ll
oesterzwammen wat Kleiner, halveer
fj
de grote kastanjechampignons.
Verhit een eetlepel boter in een ruime
koekenpan en bak de sjalot in
ca. 3 min. op middelhoog
ir glazig
Doe de paddenstoelen erbij en bak op
heog vuur in ca, 6 minuten gaar. Voeg
es
halverwege de wijn en de rest van de
beter toe. Breng op smaak met zout
en peper.
3. Bak ondertussen de pasteibakjes
in 8 min. af in de oven. Snijd de
peterselie fijn. Zet de pasteibakjes op
vier (warme) borden, verdeel de ragout
erover, schep de paddenstoelen en ui
erop en bestrooi met peterselie.
314
PER PERSOON
VOEDINGSWAARDE PP: 420 KCAL. 28 G VET
(15 6 VERZADIGD), 31 G KOOLHYDRATEN
(4.5 SUIKERS), 5 G VEZELS, 8 G EIWIT, 1,6. ZOUT
VEGETARISCH
14 PLUS