PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14
Pasteitie 1rode ui 2 el witte wijnazijn 400 g paddenstoelenragout Bee truffelragout met truffel en aardpeer (PLUS FeestMoment) 2 sjalotten 1 bak kastanjechampignons (200 9) 1 bak oesterzwammen € asog rn =; 2elboter 3 el witte wijn in 4 ster-pasteibakjes (PLUS FeestMoment) Ya bakje verse platte peterselie 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. ei zw. Schaaf de ui in dunne ringen, doe in eer kom. besprenkel met de azijn en laat staan tot gebruik. = 2. Verhit de paddenstoelenragout FU volgens de a: wijzingen op de ’ verpakking, Snipper de sjalotten, en Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier en scheur de grotere (ll oesterzwammen wat Kleiner, halveer fj de grote kastanjechampignons. Verhit een eetlepel boter in een ruime koekenpan en bak de sjalot in ca. 3 min. op middelhoog ir glazig Doe de paddenstoelen erbij en bak op heog vuur in ca, 6 minuten gaar. Voeg es halverwege de wijn en de rest van de beter toe. Breng op smaak met zout en peper. 3. Bak ondertussen de pasteibakjes in 8 min. af in de oven. Snijd de peterselie fijn. Zet de pasteibakjes op vier (warme) borden, verdeel de ragout erover, schep de paddenstoelen en ui erop en bestrooi met peterselie. 314 PER PERSOON VOEDINGSWAARDE PP: 420 KCAL. 28 G VET (15 6 VERZADIGD), 31 G KOOLHYDRATEN (4.5 SUIKERS), 5 G VEZELS, 8 G EIWIT, 1,6. ZOUT VEGETARISCH 14 PLUS
PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14