PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



PLUS Folder 01.12.2020

Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14

Pasteitie 1rode ui 2 el witte wijnazijn 400 g paddenstoelenragout Bee truffelragout met truffel en aardpeer (PLUS FeestMoment) 2 sjalotten 1 bak kastanjechampignons (200 9) 1 bak oesterzwammen € asog rn =; 2elboter 3 el witte wijn in 4 ster-pasteibakjes (PLUS FeestMoment) Ya bakje verse platte peterselie 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. ei zw. Schaaf de ui in dunne ringen, doe in eer kom. besprenkel met de azijn en laat staan tot gebruik. = 2. Verhit de paddenstoelenragout FU volgens de a: wijzingen op de ’ verpakking, Snipper de sjalotten, en Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier en scheur de grotere (ll oesterzwammen wat Kleiner, halveer fj de grote kastanjechampignons. Verhit een eetlepel boter in een ruime koekenpan en bak de sjalot in ca. 3 min. op middelhoog ir glazig Doe de paddenstoelen erbij en bak op heog vuur in ca, 6 minuten gaar. Voeg es halverwege de wijn en de rest van de beter toe. Breng op smaak met zout en peper. 3. Bak ondertussen de pasteibakjes in 8 min. af in de oven. Snijd de peterselie fijn. Zet de pasteibakjes op vier (warme) borden, verdeel de ragout erover, schep de paddenstoelen en ui erop en bestrooi met peterselie. 314 PER PERSOON VOEDINGSWAARDE PP: 420 KCAL. 28 G VET (15 6 VERZADIGD), 31 G KOOLHYDRATEN (4.5 SUIKERS), 5 G VEZELS, 8 G EIWIT, 1,6. ZOUT VEGETARISCH 14 PLUS

PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14