PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pasteitie

1rode ui

2 el witte wijnazijn

400 g paddenstoelenragout

Bee truffelragout

met truffel en aardpeer

(PLUS FeestMoment)

2 sjalotten

1 bak kastanjechampignons

(200 9)

1 bak oesterzwammen



asog

rn

=;

2elboter

3 el witte wijn

in

4 ster-pasteibakjes

(PLUS FeestMoment)

Ya bakje verse platte peterselie

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

ei

zw.

Schaaf de ui in dunne ringen, doe in eer

kom. besprenkel met de azijn en laat

staan tot gebruik.

=

2. Verhit de paddenstoelenragout

FU

volgens de a:

wijzingen op de



verpakking, Snipper de sjalotten,

en

Maak de paddenstoelen schoon met

keukenpapier en scheur de grotere

(ll

oesterzwammen wat Kleiner, halveer

fj

de grote kastanjechampignons.

Verhit een eetlepel boter in een ruime

koekenpan en bak de sjalot in

ca. 3 min. op middelhoog

ir glazig

Doe de paddenstoelen erbij en bak op

heog vuur in ca, 6 minuten gaar. Voeg

es

halverwege de wijn en de rest van de

beter toe. Breng op smaak met zout

en peper.

3. Bak ondertussen de pasteibakjes

in 8 min. af in de oven. Snijd de

peterselie fijn. Zet de pasteibakjes op

vier (warme) borden, verdeel de ragout

erover, schep de paddenstoelen en ui

erop en bestrooi met peterselie.

314

PER PERSOON

VOEDINGSWAARDE PP: 420 KCAL. 28 G VET

(15 6 VERZADIGD), 31 G KOOLHYDRATEN

(4.5 SUIKERS), 5 G VEZELS, 8 G EIWIT, 1,6. ZOUT

VEGETARISCH

14 PLUS