PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 46


Hier is pagina 46 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



PLUS Folder 01.12.2020

Hier is pagina 46 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 46

Vanille- kersenbombe AN DE CE met chocolade 5 en pistache 10 TOT 12 PERSONEN BEREIDING: 45 MIN WACHTTIJD: 6 UUR . 1-,5 liter roomijs vanille . ruby chocoladekransjes (PLUS FeestMoment, 100 9) . 250 g zoete kersen (diepvries) . 75 g ongezouten pistachemix (bakje 150 9) 250 ml slagroom 6 el poedersuiker 750 ml Griekse yoghurt 10% A ee bombevorm of rvs schaal (2liter, 9 23 cm) . bakplaat of dienblad (ca. 30x22 cm, die in vriezer past) 1. Bekleed een halfronde vorm met een laagje ijs. Bekleed de bombevorm met twee lagen vershoudfolie, laat het folie ruim over de rand hangen. Snijd het roomijs in plakken van 1,5 cm en maak rondom een gelijkmatige laag. Zet tot gebruik in de vriezer. Ons covermodel is docente Serap Karpuz (37) uit Deventer. Serap is vaste klant van PLUS 2. Zo maak je de yoghurtvulling. Hak de chocolade fijn en smelt au Colmschate in Deventer en gek op koken. bain-marie of in de magnetron. De fotoshoot voor de cover van Laat iets afkoelen. Snijd de helft Serap vertelt: “Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan. Meestal dit magazine vond ik hartstikke leuk. van de kersen en de pistachenoten fijn. maak ik mediterrane gerechten zoals En de ijstaart was ook prachtig Klop de slagroom met drie eetlepels pastasalades, Turks brood, Turkse gelukt. Toen ik mijn zoontjes foto's poedersuiker stijf met de mixer. pizza's en kruidige ovenschotels. liet zien van dit spektakel werden Spatel 250 gram yoghurt, de helft En ja, daar gaan behoorlijk wat hun ogen groot. Zoiets lekkers van de pistachenoten, de helft van de knoflook en uien in. Ik vier verjaar- wilden zij ook. Ik heb ze moeten fijngesneden en de hele kersen door de slagroom. dagen altijd groots, met veel eten beloven dat ik de taart deze kerst voor mijn gasten. Dan kook ik ook voor hen maak!” 3. Doe de yoghurtvul in de bombe. alles zelf en bak ik graag taarten, cakes en koekjes. Ik heb twee Spatel 3/4 van de chocolade er losjes door en schep de yoghurtroom in de jonge zoontjes die me daar graag bij helpen. Ek bombe. Zet minimaal 6 uur in de vriezer. VOEDINGSWAARDE PP 380 KCAL. 28 G VET (16 G VERZADIGD), 26 G KOOLHYDRATEN (21 6 SUIKERS), 1G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,26 ZOUT 46 PLUS

PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 46