PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vanille-

kersenbombe

AN DE CE

met chocolade

5

en pistache

10 TOT 12 PERSONEN

BEREIDING: 45 MIN

WACHTTIJD: 6 UUR

.

1-,5 liter roomijs vanille

.

ruby chocoladekransjes

(PLUS FeestMoment, 100 9)

.

250 g zoete kersen (diepvries)

.

75 g ongezouten pistachemix

(bakje 150 9)

250 ml slagroom

6 el poedersuiker

750 ml Griekse yoghurt 10%

A

ee

bombevorm of rvs schaal

(2liter, 9 23 cm)

.

bakplaat of dienblad

(ca. 30x22 cm, die in vriezer past)

1. Bekleed een halfronde vorm

met een laagje ijs.

Bekleed de bombevorm met twee lagen

vershoudfolie, laat het folie ruim over

de rand hangen. Snijd het roomijs in

plakken van 1,5 cm en maak rondom

een gelijkmatige laag. Zet tot gebruik

in de vriezer.

Ons covermodel is docente Serap Karpuz (37)

uit Deventer. Serap is vaste klant van PLUS

2. Zo maak je de yoghurtvulling.

Hak de chocolade fijn en smelt au

Colmschate in Deventer en gek op koken.

bain-marie of in de magnetron.

De fotoshoot voor de cover van

Laat iets afkoelen. Snijd de helft

Serap vertelt: “Ik vind het heerlijk

om in de keuken te staan. Meestal

dit magazine vond ik hartstikke leuk.

van de kersen en de pistachenoten fijn.

maak ik mediterrane gerechten zoals

En de ijstaart was ook prachtig

Klop de slagroom met drie eetlepels

pastasalades, Turks brood, Turkse

gelukt. Toen ik mijn zoontjes foto's

poedersuiker stijf met de mixer.

pizza's en kruidige ovenschotels.

liet zien van dit spektakel werden

Spatel 250 gram yoghurt, de helft

En ja, daar gaan behoorlijk wat

hun ogen groot. Zoiets lekkers

van de pistachenoten, de helft van de

knoflook en uien in. Ik vier verjaar-

wilden zij ook. Ik heb ze moeten

fijngesneden en de hele kersen door

de slagroom.

dagen altijd groots, met veel eten

beloven dat ik de taart deze kerst

voor mijn gasten. Dan kook ik

ook voor hen maak!”

3. Doe de yoghurtvul

in de bombe.

alles zelf en bak ik graag taarten,

cakes en koekjes. Ik heb twee

Spatel 3/4 van de chocolade er losjes

door en schep de yoghurtroom in de

jonge zoontjes die me daar

graag bij helpen.

Ek

bombe. Zet minimaal 6 uur in de vriezer.

VOEDINGSWAARDE PP 380 KCAL.

28 G VET (16 G VERZADIGD), 26 G KOOLHYDRATEN

(21 6 SUIKERS), 1G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,26 ZOUT

46 PLUS