PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 34 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 34
= dekker bij de DR 39 van pagina PER PERSOON Gratin van aardappel, te > er. zoete aardappel en biet u Seer = ww Di u Ä F A =. boter om in te vetten ed 400 g vastkokende aardappelen x 7 ns EL 400 g zoete aardappelen 500 g gekookte bietjes 1 teen knoflook 6 takjes tijm ol 150 g Zwitserse gruyère kaas 250 ml slagroom ovenschaal 20x30 cm Gratin van can | zoete. aardappel en biet 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Ver de ovenschaal in met beter. Schil = de aardappelen en zoete aardappel Schaaf ze met de biet met een schaaf, keukenmachine ef mandoline in dunne plakjes. Verdeel de plakjes naast elkaar. NS | x gegroepeerd over de ovenschaal F vr Bestreoi tussendoor met zout naar smaak. Fe ri ed % LS : 2. Snijd de knoflook fijn, ris de blaadjes van de tijm (houd twee mocie takjes > Wz achter voor garnering) en verdeel ze a over de schaal. Rasp de kaas. Schenk de ? slagroom erover, bestrooi met de kaas en dek af met aluminiumfolie. Bak de » x X gratin in het midden van de oven in ca + # 8 1 uur gaar. Verwijder na 30 min. de folie. A Garneer met de achtergehouden tijm. ie à Handig: Je kunt de gratin één dag van As tevoren bereiden en de dag zelf weer an opwarmen. Verwarm de gratin in ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven | LS Sy van 180 °C. Wordt het te bruin, dek dan af met aluminiumfolie. Romaneseo lt VOEDINGSWAARDE PP: 455 KCAL 286 VET (18 G VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN (9 G SUIKERS), met tahin; hazelnoot en: tzatZiki &G VEZELS, 15 6 EIWIT 1,3 6 ZOUT 34 «PLUS GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN
PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 34