PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ann 7
KLASSIEKER
5
1
a
Vo.
L
TE
Dn
ca
id
€
ke
ik
if
df
N
j
df
—
4
4
Ch
olademousse
271
A
ze
PER PERSOON
ff
ofperen
Ze
Ze
1. Schil de peren maar laat ze heel
Laat minimaal 2 uur opstijven in de
Se EC eener Nen
[ORTEN ERROR ROE
W
TIJD:
ji
R
pan, schenk de wijn erbij, voeg het
schil. Serveer de stoofperen met de
kangelstokje en suiker toe. Boen de
chocolademousse en garneer met de
6 grote stoofperen
Eeten hae send
sinaasappelschil
dunschiller een reep oranje schil eraf en
(Gieser Wildeman)
BEL IL dn
1liter volle soepele rode wi
voeg toe. Breng aan de kook en laat dan
28 G VET (18 VERZADIGD),
40 min. op laag vuur koken. Laat ze
BELLE ON TORE]
1 kaneelstokje
2 uuräfgedekt in de pan afkoelen,
4.6 VEZELS, 6 G EIWIT, 0,24 zaUT
150 g kristalsuiker
1 sinaasappel
2. Hak de chocolade fijn en smelt au
150 g pure chocolade
250 gricotta,
bain-marie-of in de magnetron. Laat iets
afkoelen en roer door de ricotta
op kamertemperatuur
250 mi slagroom
Klop de slagroom met de mixer stijf
en spatel ze luchtig mogelijk door de
chocolademeusse.