PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 51 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 51
ann 7 KLASSIEKER 5 1 a Vo. L TE Dn ca id € ke ik if df N j df — 4 4 Ch olademousse 271 A ze PER PERSOON ff ofperen Ze Ze 1. Schil de peren maar laat ze heel Laat minimaal 2 uur opstijven in de Se EC eener Nen [ORTEN ERROR ROE W TIJD: ji R pan, schenk de wijn erbij, voeg het schil. Serveer de stoofperen met de kangelstokje en suiker toe. Boen de chocolademousse en garneer met de 6 grote stoofperen Eeten hae send sinaasappelschil dunschiller een reep oranje schil eraf en (Gieser Wildeman) BEL IL dn 1liter volle soepele rode wi voeg toe. Breng aan de kook en laat dan 28 G VET (18 VERZADIGD), 40 min. op laag vuur koken. Laat ze BELLE ON TORE] 1 kaneelstokje 2 uuräfgedekt in de pan afkoelen, 4.6 VEZELS, 6 G EIWIT, 0,24 zaUT 150 g kristalsuiker 1 sinaasappel 2. Hak de chocolade fijn en smelt au 150 g pure chocolade 250 gricotta, bain-marie-of in de magnetron. Laat iets afkoelen en roer door de ricotta op kamertemperatuur 250 mi slagroom Klop de slagroom met de mixer stijf en spatel ze luchtig mogelijk door de chocolademeusse.
PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 51