PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ann 7

KLASSIEKER

5

1

a

Vo.

L

TE

Dn

ca

id



ke

ik

if

df

N

j

df



4

4

Ch

olademousse

271

A

ze

PER PERSOON

ff

ofperen

Ze

Ze

1. Schil de peren maar laat ze heel

Laat minimaal 2 uur opstijven in de

Se EC eener Nen

[ORTEN ERROR ROE

W

TIJD:

ji

R

pan, schenk de wijn erbij, voeg het

schil. Serveer de stoofperen met de

kangelstokje en suiker toe. Boen de

chocolademousse en garneer met de

6 grote stoofperen

Eeten hae send

sinaasappelschil

dunschiller een reep oranje schil eraf en

(Gieser Wildeman)

BEL IL dn

1liter volle soepele rode wi

voeg toe. Breng aan de kook en laat dan

28 G VET (18 VERZADIGD),

40 min. op laag vuur koken. Laat ze

BELLE ON TORE]

1 kaneelstokje

2 uuräfgedekt in de pan afkoelen,

4.6 VEZELS, 6 G EIWIT, 0,24 zaUT

150 g kristalsuiker

1 sinaasappel

2. Hak de chocolade fijn en smelt au

150 g pure chocolade

250 gricotta,

bain-marie-of in de magnetron. Laat iets

afkoelen en roer door de ricotta

op kamertemperatuur

250 mi slagroom

Klop de slagroom met de mixer stijf

en spatel ze luchtig mogelijk door de

chocolademeusse.