PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
BT mn
la
8 PERSONEN
|
eld,
'
BEREIDING: 30 MIN.
OVENTIJD: 8 MIN.
blikken kikkererwten (à 410.9)
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Snijd de pitabroodjes in
+
2 tenen knoflook
Laat de kikkererwten uitlekken,
verdeel ze over een met bakpal
> Bel olijfolie extra vierge
maar vang het vocht op. Doe ze in
beklede bakplaat. Besprenkel
+ extra voor garnering
de keukenmachine. Snijd de knoflook
de olijfolie en bestrooi met de ras
fijn, voeg samen met de extra vergine
hanout en zout naar smaak. Rooster
el gemalen komijn
el tahin (AlFez, potje 180 9)
olijfolie, komijn entahin tge en pureer
ze in ca. 8 min. goudbruin en krokant.
ei itroen
tot een gladde hummus. Voeg extra
1 paprikapoeder
kikkererwtenvocht toe als het niet
3. Haal de sperziebonen af en kook ze
pak pitabroodjes (400 9)
smeuïg genoeg is. Rasp de gele schil van
in ca. 8 min. beetgaar. Spoel koud af.
2 el olijfolie
de citroen en pers de vrucht uit. Breng
Snijd de paprika's in lange repen.
Tel ras el hanout
op smaak met citroensap, zout en peper.
halveer de radijsjes. Snijd de
Gonnie Boer voor Euroma)
Verdeel de hummus in kransvorm over
bleekselderij in dunne reepjes en haal
200 g zoete trostomaatjes
een schaal en garneer met extra olijfolie,
de blaadjes Van de witlof. Verdeel de
1gele paprika
citroenrasp en paprikapoeder.
groente en pitachips over de hummus.
1rode paprika
J
8
VOEDINGSWAARDE PP: 405 KCAL.
300 9 geschoonde radijsjes
26 G VET (4 G VERZADIGD),
3
engels bleekselderij
'28 G KOOLHYDRATEN (5 G SUIKERS),
k
2,
5 G VEZELS, 116 EIWIT, 0,8G ZOUT
y
ronkjes witlof
„rt tt
g sperziebonen
ukenmachine
da,
a
El
C2
>
à
)
a
\
1
h
es.
zn
5
PAC)
AE
pn
Pi
KE
4
er
À
ek
67
\
a
V
DE
Im
al
KG
us
Ei
Ds
rn
An
ze
LA
-
SI
z
Et
2
D
Ar
TE
va
<
Er
En
re
65