PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 31 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 31
ETr Kerst ıs KI PE € f samen eten Te, .. nn rd on fa # A 7 ee ix = Naam: Gerrit Knikker (57) ede ed ak as PLUS De Vrijheid in Elburg Gerrit, wie kookt er met kerst? Dat verschilt per jaar. Meestal kookt mijn vrouw Jantje en zij kan fantastisch koken. Soms koken onze dochters. Geholpen door ) 9 onze schoonzoon zetten zij dan een heerlijke maaltijd op tafel, Het is dus meestal maar net hoe het uitkomt. Wat staat er op het menu? Crunchy visstteks We eten eigenlijk altijd vrij traditioneel. We beginnen met met erwten-aardappelpuree een glaasje bubbels. Dan koude voorgerechten: carpaccio, zalm 3, Doe de bloem in een diep bord, roer en stokbrood uit de oven met de eieren los in een ander diep bord, verschillende dipjes en smeersels. breek de tortillachips tot kleine stukjes van & mm en doe ze in een derde bord. Dan tomatensoep (van een 400 g iets kruimige aardappelen restaurant waar we graag eten; ons 250 g erwten (diepvries) Snijd de kabeljauw in repen van 2 cm hele gezin is echt stapelgek op die. 1 winterwortel (250 9) dik. Dep ze droog, wentel ze door de soep) en een heerlijke groentesoep 3 el bloem bleem, dan door het ei en als laatste die Jantje zelf maakt. Vervolgens 2 eieren door de chips. Verhit de olijfolie in een rollade, biefstuk of schnitzel met 75 g tortillachips naturel ruime koekenpan en bak de vissticks op champignons en verschillende. (zak 165 9) middelheog vuur in ca. 6 min. goudbruin sausjes. En ten slotte ijs van onze 540 g kabeljauwfilet (PLUS) en gaar. Keer ze halverwege. favoriete ijssalon. Dat maken ze 5 el olijfolie daar al 50 jaar volgens een geheim 2 el crème fraîche 4, iet de aardappelen en erwten af recept. Geweldig! pureestamper maar vang één kopje kookvocht op. Voeg de crème fraiche toe en stamp Waar verheug je je het meest op? 1 Schil de aardappelen, snijd ze in met de pureestamper tot een smeuïge Het gezellig weer bij elkaar zijn, gelijke stukken en kook ze in 20 min puree. Voeg indien nodig nog wat spelletjes doen, lekker eten en kaokvocht toe. Serveer de vissticks met In gezouten water gaar. Voeg de natuurlijk zien hoe onze laatste 2 min. de bevroren erwten toe de puree en de wortellinten. Lekker met kleinkinderen Finn van acht en Jolie van vijf hun cadeautjes uitpakken 2. Schrap de wortel en schaaf er met En - misschien tegen beter weten VOEDINGSWAARDE PP: 590 KCAL. een kaasschaaf of dunschiller in de in - hoop ik nog altijd op een lengte linten van. Doe ze in een kom 30 G VET (8 G VERZADIGD), witte kerst… &1.G KOOLHYDRATEN (5 G SUIKERS), ijskoud water om ze te laten krullen 96 VEZELS, 35 GEIWIT, 086 ZOUT 31
PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 31