PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 39


Hier is pagina 39 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



PLUS Folder 01.12.2020

Hier is pagina 39 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 39

stl [LL 2 rollen vers bladerdeeg lei RS (Jan, 230 g) 200 g zoete 1 bakje groene pesto (125 9) trostomaatjes 150 9 geraspte kaas 3 takjes bas! um naar keuze ster-uitsteker Es u. vannouneanndnorvsdsndnasrsarndvantaarestenesonsatene "A 1. Verwarm de oven voor op 1,5 em dik aan weerszijden. D 180 °C. Leg de twee stukken Draai de takken als een bladerdeeg op elkaar op spiraal een paar keer rond. BE een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd er een zo 3. Steek uit het overgebleven BD groot mogelijke kerstboom deeg een ster en plak die met d met stam uit. Til de bovenste wat water als piek boven op boom er voorzichtig af. de boom. Klop het ei los en Ÿ bestrijk de boom met een dun 2. Bestrijk de onderste boom laagje ei, Bak de boom in het eer js = met pesto en bestrooi met de midden van de oven in ca. kaas. Leg de andere boom er 20 min. goudbruin en gaar. weer op. Druk de zijkanten Laat iets afkoelen en garneer Li da 7 een beetje aan. Snijd vervol- met basilieumblaadjes en gens ca. 10-12 takken van tomaatjes, eN VOEDINGSWAARDE PP: 220 KCAL 15 G VET (6 G VERZADIGD, 18 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 7 G EIWIT, 0,8 6 ZOUT Sne PopJes 8 eieren 8 krenten 8 blanke rozijnen | 1 1 wortel 4 potfertjes 4 blauwe druiven 8 cocktallprikkers veneenennnren vranvennnennnnsnennenstnnnnn 1 Kook de eieren in B min. 2. Maak oogjes van hard, Laat ze schrikken krenten, een neusje van onder koud stromend wortel en knoopjes van ve water en pel ze. Snijd een blanke rozijn en steek ze stukje van de onderkant in de eieren. Maak een zodat ze stabiel staan hoedje van een druif en Stapel twee eieren op een poffertje en zet vast elkaar en zet vast met een met een cocktailprikker. cocktailprikker. VOEDINGSWAARDE PP: 170 KCAL. 10 G VET (4 G VERZADIGD), 66 KOOLHYDRATEN (5 6 SUIKERS), 1 G VEZELS, 13 G EIWIT, 0,46 ZOUT GA VOOR NOG MEER RECEPTIDEEËN NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN 39

PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 39