PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

stl

[LL

2 rollen vers bladerdeeg

lei

RS

(Jan, 230 g)

200 g zoete

1 bakje groene pesto (125 9)

trostomaatjes

150 9 geraspte kaas

3 takjes bas!

um

naar keuze

ster-uitsteker

Es

u.

vannouneanndnorvsdsndnasrsarndvantaarestenesonsatene

"A

1. Verwarm de oven voor op

1,5 em dik aan weerszijden.

D

180 °C. Leg de twee stukken

Draai de takken als een

bladerdeeg op elkaar op

spiraal een paar keer rond.

BE

een met bakpapier beklede

bakplaat. Snijd er een zo

3. Steek uit het overgebleven

BD

groot mogelijke kerstboom

deeg een ster en plak die met

d

met stam uit. Til de bovenste

wat water als piek boven op

boom er voorzichtig af.

de boom. Klop het ei los en

Ÿ

bestrijk de boom met een dun

2. Bestrijk de onderste boom

laagje ei, Bak de boom in het

eer

js

=

met pesto en bestrooi met de

midden van de oven in ca.

kaas. Leg de andere boom er

20 min. goudbruin en gaar.

weer op. Druk de zijkanten

Laat iets afkoelen en garneer

Li

da 7

een beetje aan. Snijd vervol-

met basilieumblaadjes en

gens ca. 10-12 takken van

tomaatjes,

eN

VOEDINGSWAARDE PP: 220 KCAL 15 G VET (6 G VERZADIGD,

18 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 7 G EIWIT, 0,8 6 ZOUT

Sne

PopJes

8 eieren

8 krenten

8 blanke rozijnen

| 1

1 wortel

4 potfertjes

4 blauwe druiven

8 cocktallprikkers

veneenennnren

vranvennnennnnsnennenstnnnnn

1 Kook de eieren in B min.

2. Maak oogjes van

hard, Laat ze schrikken

krenten, een neusje van

onder koud stromend

wortel en knoopjes van

ve

water en pel ze. Snijd een

blanke rozijn en steek ze

stukje van de onderkant

in de eieren. Maak een

zodat ze stabiel staan

hoedje van een druif en

Stapel twee eieren op

een poffertje en zet vast

elkaar en zet vast met een

met een cocktailprikker.

cocktailprikker.

VOEDINGSWAARDE PP: 170 KCAL. 10 G VET (4 G VERZADIGD),

66 KOOLHYDRATEN (5 6 SUIKERS), 1 G VEZELS, 13 G EIWIT, 0,46 ZOUT

GA VOOR NOG MEER RECEPTIDEEËN NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN

39