PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PT

a

Frisse

RER

slabites

22

PER PERSOON

A

er

Du

?

À

Mi |

a

2 kropjes little gem

Ki

vr

150 9 geschoonde radijsjes

ce

4

Et

4

LEE

Ki

3 takjes verse munt

a

a

Pen

ENT

inder

Ya zakje rauwkost wortel julienne

"EZ

{150 9}

ma

% teen knoflook



À

3 el rijstazijn

bar.

r

{Saitaku, flesje 150 mi)

| f à

Ai

Tel zoete chilisaus

a

3 el gebakken uitjes

“pt

8

5

LL

L

1. Trek de acht buitenste blaadjes van

1

à. à

de slakropjes en verdeel ze over een

je

plank of bord. Snijd de rest van de

sla in dunne reepjes. Snijd de radijs in

dunne plakjes en de blaadjes munt en

=

en

koriander grof-Meng de gesneden sla

met de radijs, taugé, munt, koriander

en wortel

Groenterolletjes met

2. Snijd de knoflook zo fijn mogelijk

en meng met de rijstazijn en chilisaus.

ricotta in tomatensaus

Breng op smaak met zout en schep

de dressing door de salade, Verdeel

PR RTL Cu

4 TOT

5 PERSONE

2. Sche

s tol

ato fritc

ovensc

al, Hak

bestrooi met de gebakken uitjes.

EID!

NG: 40 MIN

pi

Serveer direct

JENTIJD

30 MIN

eren

env

de

zi

oti

en

ut en F

per n

rsi

ak toe

VOEDINGSWAARDE P.P: 70 KCAL.

boter om in te vetten

Pak

vifs

ziet



ven

e op

26 VET (16 VERZADIGD),

19 G KOGLHYDRATEN (8 G SUIKERS),

400 g sperziebonen

tu

naast elkaar li

nde plak

26 VEZELS, 2 G EIWIT, 0,4 G ZOUT

3-4 courgettes

ure

v

el er w

1 pakje tomato frito (350 9)

mel

el of

en rol op. Le

de

letje

es

es

ar in

100 g spinazie

En,

2 eieren

ak

letjes

alle ingrec

ten

1bakje ricotta (Galbani, 250 9)

op

en dk

schaal gevuld i

estr

75 g geraspte oude kaas

as.

ovenschaal ca. 20x20 cm

de

met

minium

je

1 Verwarm di

5 180

ak in het midi

en van €

oven in

m

dbruin

Ve

ov

ns.

haal in me

b

te

er

areng

iebon

af en k

ol

ve

vijder

15

folie.

in kol

me

we

ater. Gie

ze af. Sch

ndertı

met

n

of

VOEDINGSWAARDE P.P: 555 KCAL.

17 G VET (10 & VERZADIGD),

mandol

re in

lengte dunne plakken

25 G KOGLHYDRATEN (IE G SUIKERS),

de

gett

6 G VEZELS, 18 6 EIWIT, 1,9 G ZOUT

33