PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 33 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33
PT a Frisse RER slabites 22 PER PERSOON A er Du ? À Mi | a 2 kropjes little gem Ki vr 150 9 geschoonde radijsjes ce 4 Et 4 LEE Ki 3 takjes verse munt a a Pen ENT inder Ya zakje rauwkost wortel julienne "EZ {150 9} ma % teen knoflook ” À 3 el rijstazijn bar. r {Saitaku, flesje 150 mi) | f à Ai Tel zoete chilisaus a 3 el gebakken uitjes “pt 8 5 LL L 1. Trek de acht buitenste blaadjes van 1 à. à de slakropjes en verdeel ze over een je plank of bord. Snijd de rest van de sla in dunne reepjes. Snijd de radijs in dunne plakjes en de blaadjes munt en = en koriander grof-Meng de gesneden sla met de radijs, taugé, munt, koriander en wortel Groenterolletjes met 2. Snijd de knoflook zo fijn mogelijk en meng met de rijstazijn en chilisaus. ricotta in tomatensaus Breng op smaak met zout en schep de dressing door de salade, Verdeel PR RTL Cu 4 TOT 5 PERSONE 2. Sche s tol ato fritc ovensc al, Hak bestrooi met de gebakken uitjes. EID! NG: 40 MIN pi Serveer direct JENTIJD 30 MIN eren env de zi oti en ut en F per n rsi ak toe VOEDINGSWAARDE P.P: 70 KCAL. boter om in te vetten Pak vifs ziet né ven e op 26 VET (16 VERZADIGD), 19 G KOGLHYDRATEN (8 G SUIKERS), 400 g sperziebonen tu naast elkaar li nde plak 26 VEZELS, 2 G EIWIT, 0,4 G ZOUT 3-4 courgettes ure v el er w 1 pakje tomato frito (350 9) mel el of en rol op. Le de letje es es ar in 100 g spinazie En, 2 eieren ak letjes alle ingrec ten 1bakje ricotta (Galbani, 250 9) op en dk schaal gevuld i estr 75 g geraspte oude kaas as. ovenschaal ca. 20x20 cm de met minium je 1 Verwarm di 5 180 ak in het midi en van € oven in m dbruin Ve ov ns. haal in me b te er areng iebon af en k ol ve vijder 15 folie. in kol me we ater. Gie ze af. Sch ndertı met n of VOEDINGSWAARDE P.P: 555 KCAL. 17 G VET (10 & VERZADIGD), mandol re in lengte dunne plakken 25 G KOGLHYDRATEN (IE G SUIKERS), de gett 6 G VEZELS, 18 6 EIWIT, 1,9 G ZOUT 33
PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33