PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PT
a
Frisse
RER
slabites
22
PER PERSOON
A
er
Du
?
À
Mi |
a
2 kropjes little gem
Ki
vr
150 9 geschoonde radijsjes
ce
4
Et
4
LEE
Ki
3 takjes verse munt
a
a
Pen
ENT
inder
Ya zakje rauwkost wortel julienne
"EZ
{150 9}
ma
% teen knoflook
”
À
3 el rijstazijn
bar.
r
{Saitaku, flesje 150 mi)
| f à
Ai
Tel zoete chilisaus
a
3 el gebakken uitjes
“pt
8
5
LL
L
1. Trek de acht buitenste blaadjes van
1
à. à
de slakropjes en verdeel ze over een
je
plank of bord. Snijd de rest van de
sla in dunne reepjes. Snijd de radijs in
dunne plakjes en de blaadjes munt en
=
en
koriander grof-Meng de gesneden sla
met de radijs, taugé, munt, koriander
en wortel
Groenterolletjes met
2. Snijd de knoflook zo fijn mogelijk
en meng met de rijstazijn en chilisaus.
ricotta in tomatensaus
Breng op smaak met zout en schep
de dressing door de salade, Verdeel
PR RTL Cu
4 TOT
5 PERSONE
2. Sche
s tol
ato fritc
ovensc
al, Hak
bestrooi met de gebakken uitjes.
EID!
NG: 40 MIN
pi
Serveer direct
JENTIJD
30 MIN
eren
env
de
zi
oti
en
ut en F
per n
rsi
ak toe
VOEDINGSWAARDE P.P: 70 KCAL.
boter om in te vetten
Pak
vifs
ziet
né
ven
e op
26 VET (16 VERZADIGD),
19 G KOGLHYDRATEN (8 G SUIKERS),
400 g sperziebonen
tu
naast elkaar li
nde plak
26 VEZELS, 2 G EIWIT, 0,4 G ZOUT
3-4 courgettes
ure
v
el er w
1 pakje tomato frito (350 9)
mel
el of
en rol op. Le
de
letje
es
es
ar in
100 g spinazie
En,
2 eieren
ak
letjes
alle ingrec
ten
1bakje ricotta (Galbani, 250 9)
op
en dk
schaal gevuld i
estr
75 g geraspte oude kaas
as.
ovenschaal ca. 20x20 cm
de
met
minium
je
1 Verwarm di
5 180
ak in het midi
en van €
oven in
m
dbruin
Ve
ov
ns.
haal in me
b
te
er
areng
iebon
af en k
ol
ve
vijder
15
folie.
in kol
me
we
ater. Gie
ze af. Sch
ndertı
met
n
of
VOEDINGSWAARDE P.P: 555 KCAL.
17 G VET (10 & VERZADIGD),
mandol
re in
lengte dunne plakken
25 G KOGLHYDRATEN (IE G SUIKERS),
de
gett
6 G VEZELS, 18 6 EIWIT, 1,9 G ZOUT
33