PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 56 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56
fi KEN MET Pt pi k LL. 2 en Ed CH: SEA pn Ei A dn met kruidenolie oe M a I gf és fe né Kaila Nee eaten 3. Haal de blaadjes van de kruiden, 4 PERSON! ING: er u a LIST TREE EEE ERTL) hak ze grof en pureer ze in het bakje Be Puce TOC MENU 35 ILE LLC ENA LATTES Nee NL ENEN ETAPE CCC CE 2 uien ‚ knoflook in ca. 3 min. glazig. Voeg glad. Breng op smaak met peper en 1teen knoflook de’aardappel toe en bak 2 min. mee. zout. 1 grote aardappel (150 g) Voeg alle groente toe, snijd indien 400-600 9 groente naar keuze nodig in kleinere stukjes en schenk'er 4. Verdeel de soep over kommen 2 el olijfolie 800 mi water bij! en maak een mooie swirl met de kruidenolie. CELL EIS 15 g verse groene kruiden 2. Verkruimel het bouillonblokje (peterselle, basilicum, korlander, erover en breng aan de kook. Laat dille of een combinatie) CECI CU ERK ENT LO alle groenten zacht zijn. Pureer met staafmixer ÉCRIRE en VOEDINGSWAARDE PP: 575 KCAL 36 6 VET {17 VERZADIGD), 36 6 KOOLHYDRATEN ÉÉR EUECUC C CCLE CT (6 6 SUIKERS), 7 6 VEZELS, 23 G EIWIT, 116 ZOUT 56 PLUS
PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56