PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

fi

KEN MET Pt

pi

k

LL.

2

en

Ed

CH:

SEA

pn

Ei

A

dn

met kruidenolie

oe

M

a

I

gf

és

fe



Kaila Nee eaten

3. Haal de blaadjes van de kruiden,

4 PERSON!

ING: er

u

a

LIST TREE EEE ERTL)

hak ze grof en pureer ze in het bakje

Be

Puce TOC

MENU 35 ILE

LLC ENA LATTES

Nee NL ENEN

ETAPE CCC CE

2 uien



knoflook in ca. 3 min. glazig. Voeg

glad. Breng op smaak met peper en

1teen knoflook

de’aardappel toe en bak 2 min. mee.

zout.

1 grote aardappel (150 g)

Voeg alle groente toe, snijd indien

400-600 9 groente naar keuze

nodig in kleinere stukjes en schenk'er

4. Verdeel de soep over kommen

2 el olijfolie

800 mi water bij!

en maak een mooie swirl met de

kruidenolie.

CELL EIS

15 g verse groene kruiden

2. Verkruimel het bouillonblokje

(peterselle, basilicum, korlander,

erover en breng aan de kook. Laat

dille of een combinatie)

CECI CU

ERK ENT LO

alle groenten zacht zijn. Pureer met

staafmixer

ÉCRIRE en

VOEDINGSWAARDE PP: 575 KCAL 36 6 VET

{17 VERZADIGD), 36 6 KOOLHYDRATEN

ÉÉR EUECUC C CCLE CT

(6 6 SUIKERS), 7 6 VEZELS, 23 G EIWIT, 116 ZOUT

56 PLUS