PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
fi
KEN MET Pt
pi
k
LL.
2
en
Ed
CH:
SEA
pn
Ei
A
dn
met kruidenolie
oe
M
a
I
gf
és
fe
né
Kaila Nee eaten
3. Haal de blaadjes van de kruiden,
4 PERSON!
ING: er
u
a
LIST TREE EEE ERTL)
hak ze grof en pureer ze in het bakje
Be
Puce TOC
MENU 35 ILE
LLC ENA LATTES
Nee NL ENEN
ETAPE CCC CE
2 uien
‚
knoflook in ca. 3 min. glazig. Voeg
glad. Breng op smaak met peper en
1teen knoflook
de’aardappel toe en bak 2 min. mee.
zout.
1 grote aardappel (150 g)
Voeg alle groente toe, snijd indien
400-600 9 groente naar keuze
nodig in kleinere stukjes en schenk'er
4. Verdeel de soep over kommen
2 el olijfolie
800 mi water bij!
en maak een mooie swirl met de
kruidenolie.
CELL EIS
15 g verse groene kruiden
2. Verkruimel het bouillonblokje
(peterselle, basilicum, korlander,
erover en breng aan de kook. Laat
dille of een combinatie)
CECI CU
ERK ENT LO
alle groenten zacht zijn. Pureer met
staafmixer
ÉCRIRE en
VOEDINGSWAARDE PP: 575 KCAL 36 6 VET
{17 VERZADIGD), 36 6 KOOLHYDRATEN
ÉÉR EUECUC C CCLE CT
(6 6 SUIKERS), 7 6 VEZELS, 23 G EIWIT, 116 ZOUT
56 PLUS