PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 50


Hier is pagina 50 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



PLUS Folder 01.12.2020

Hier is pagina 50 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 50

4 PERSONEN BEREIDING: 15 MIN. WACHTTIJD: 30 MIN. NAGERECHTEND KO ff ocktail 50 g pure chocolade 85% Fairtrade (PLUS Moment) d 1tlkottie grove maling (PLUS) el Tia Maria likeur Ef 4 el karamel koffiesiroop (Douwe Egberts, fles 250 ml) . 4 bolletjes stracciatella-ijs (bak 1 liter) 4 hete espresso’s 4 whiskeyglazen 1. Hak de chocolade fijn en smelt au bain-marie of in de magnetron. Leg het bakpapier op een snijplank. Schenk de chocolade erop en verdeel met een mes of spatel tot een dunne laag Bestrooi met de gemalen koffie. Laat de chocolade minimaal 30 min. stollen. Breek in vier mooie schetsen a 2. Verdeel de Tia Maria en karamelsircop over de coupes, Doe er een bol ijs in en teek er een schenk de espresso erover. chocoladeschots in en serveer direct, VOEDINGSWAARDE PP: 295 KCAL. 15 G VET (BG VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN (266 SUIKERS), 2 G VEZELS, 4 G EIWI 1 GZOUT Ÿ +. \ ee = Als je de bolletjes ijs apart 1uur invriest, smelten ze minder snel en zijn de cocktails perfect als je ze opdient! 50 PLUS

PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 50