PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4 PERSONEN

BEREIDING: 15 MIN.

WACHTTIJD: 30 MIN.

NAGERECHTEND KO ff

ocktail

50 g pure chocolade 85% Fairtrade

(PLUS Moment)

d

1tlkottie grove maling (PLUS)

el Tia Maria likeur

Ef

4 el karamel koffiesiroop

(Douwe Egberts, fles 250 ml)

.

4 bolletjes stracciatella-ijs

(bak 1 liter)

4 hete espresso’s

4 whiskeyglazen

1. Hak de chocolade fijn en smelt au

bain-marie of in de magnetron. Leg

het bakpapier op een snijplank. Schenk

de chocolade erop en verdeel met

een mes of spatel tot een dunne laag

Bestrooi met de gemalen koffie. Laat

de chocolade minimaal 30 min. stollen.

Breek in vier mooie schetsen

a

2. Verdeel de Tia Maria en karamelsircop

over de coupes, Doe er een bol ijs in en

teek er een

schenk de espresso erover.

chocoladeschots in en serveer direct,

VOEDINGSWAARDE PP: 295 KCAL.

15 G VET (BG VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN

(266 SUIKERS), 2 G VEZELS, 4 G EIWI

1 GZOUT

Ÿ

+.

\

ee

=

Als je de bolletjes ijs apart

1uur invriest, smelten ze minder

snel en zijn de cocktails perfect

als je ze opdient!

50 PLUS