PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SVLEES
A
2
221
PER PERSOON
El
Salade
La
D
PF
1
mir
1
El
De
pe
ul
Aas
ré
DE
je
N
«
7.
Lu”
LL
hk
2 ribkarbonadi
m
h
(280 9)
1 groenteboulliontablet
pe
d
2 el boter
Le
2tl srirachasaus
er
À
Pen
2 kropjes little gem
Ba
%a rode kool
À
ei
ee
1avocado
Tlimoen
3 el olijfolie extra vierge
ns
Ei
1tl vissaus
LT
% tl kristalsuiker
3 takjes verse munt
P
L Breng een pan met een laag water
perd
en de karbonades aan de kook,
zorg dat ze ruim onder water staan.
Verkruimel de bouillontablet erboven,
aat op laag vuur, tot net tegen de
kook aan, ca. 20 min. garen. Neem uit
de pan en laat iets afkoelen.
|
2. Trek met twee vorken het vlees uit
4. Rasp de groene schil van de limoen
elkaar. Verhit de boter in een koekenpan
en pers de vrucht uit, Klop een dressing,
en bak het vlees met de srirachasaus (of
van de olijfo!
‚limoenrasp en -sap,
meer naar smaak) nog 3 min.
vissaus en suiker. Snijd de muntblaadjes
fijn en voeg toe aan de dressing en
Ld
al de blaadjes sla los en snijd ze in
schep door de salade
de lengte in repen. Snijd of schaaf de
rode kool in zo dun mogelijke reepjes.
[EEE el TC CT
schil en snijd het vruchtvlees in parten.
Kela ln
29 6 VET (86 VERZADIGD),
Verdeel de sla, rode kool, avocado en
PRET DS
Te hellie CIS
56 VEZELS, 16.0 EIWIT, 0,5 0 ZOUT