PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SVLEES

A

2

221

PER PERSOON

El

Salade

La

D

PF

1

mir

1

El

De

pe

ul

Aas



DE

je

N

«

7.

Lu”

LL

hk

2 ribkarbonadi

m

h

(280 9)

1 groenteboulliontablet

pe

d

2 el boter

Le

2tl srirachasaus

er

À

Pen

2 kropjes little gem

Ba

%a rode kool

À

ei

ee

1avocado

Tlimoen

3 el olijfolie extra vierge

ns

Ei

1tl vissaus

LT

% tl kristalsuiker

3 takjes verse munt

P

L Breng een pan met een laag water

perd

en de karbonades aan de kook,

zorg dat ze ruim onder water staan.

Verkruimel de bouillontablet erboven,

aat op laag vuur, tot net tegen de

kook aan, ca. 20 min. garen. Neem uit

de pan en laat iets afkoelen.

|

2. Trek met twee vorken het vlees uit

4. Rasp de groene schil van de limoen

elkaar. Verhit de boter in een koekenpan

en pers de vrucht uit, Klop een dressing,

en bak het vlees met de srirachasaus (of

van de olijfo!

‚limoenrasp en -sap,

meer naar smaak) nog 3 min.

vissaus en suiker. Snijd de muntblaadjes

fijn en voeg toe aan de dressing en

Ld

al de blaadjes sla los en snijd ze in

schep door de salade

de lengte in repen. Snijd of schaaf de

rode kool in zo dun mogelijke reepjes.

[EEE el TC CT

schil en snijd het vruchtvlees in parten.

Kela ln

29 6 VET (86 VERZADIGD),

Verdeel de sla, rode kool, avocado en

PRET DS

Te hellie CIS

56 VEZELS, 16.0 EIWIT, 0,5 0 ZOUT