PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tiramisu
met een twist
a
NEN
1. Snijd de wangen aan weerszijden
van de mango, schil ze en snijd het
vruchtvlees in dunne plakjes
Halveer de pitahaya in de.lengte en
schep er met de meloenbolletjestang
» 1eetrijpe mango
bolletjes uit. Of met een lepel
3 passievruchten
BASE)
Halveer de passievruchten en schep
DTe eee
1 pak lange vingers (175 g)
150 ml vers sap mango, ananas,
2. Verdeel zestien lange vingers over
passie (PLUS, fles 500 ml)
6 el kokoslikeur (Malibu)
een bord, Meng het sap met vier
eetlepels Malibu en schenk de helft
250 mi slagroom
2 el poedersuiker
over de lange vingers. Klop de
slagroom met de mixer stijf met
250.9. mascarpone
B
meloenbolletjestang
de poedersuiker en spatel de
mascarpone en de rest van de Malibu
+46)
‚erdoor. Schep de helft van de room
erop en verdeel de helft van het fruit
erover. Maak zo nog een laag.
Laat minimaal 2 uur afgedekt
71
‚opstijven in de koelkast.
VOEDINGSWAARDE P.P: 445 KEAL.
29 G VET «19 G VERZADIGD), 37 6 KOOLHYDRATEN
Bm?
4
&
ik, voor al ons
Pe AE
Peru dd
99.
pagina
4
et
ee
ei
a
En
+
B
1
8
A
4
a
=
:
i
8
zl
+
2
zi,
5
Tp
ten
14
cl
er
Ka
PLUS Mango of
maden
De
Eat Me Pitahaya
GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN
49