PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tiramisu

met een twist

a

NEN

1. Snijd de wangen aan weerszijden

van de mango, schil ze en snijd het

vruchtvlees in dunne plakjes

Halveer de pitahaya in de.lengte en

schep er met de meloenbolletjestang

» 1eetrijpe mango

bolletjes uit. Of met een lepel

3 passievruchten

BASE)

Halveer de passievruchten en schep

DTe eee

1 pak lange vingers (175 g)

150 ml vers sap mango, ananas,

2. Verdeel zestien lange vingers over

passie (PLUS, fles 500 ml)

6 el kokoslikeur (Malibu)

een bord, Meng het sap met vier

eetlepels Malibu en schenk de helft

250 mi slagroom

2 el poedersuiker

over de lange vingers. Klop de

slagroom met de mixer stijf met

250.9. mascarpone

B

meloenbolletjestang

de poedersuiker en spatel de

mascarpone en de rest van de Malibu

+46)

‚erdoor. Schep de helft van de room

erop en verdeel de helft van het fruit

erover. Maak zo nog een laag.

Laat minimaal 2 uur afgedekt

71

‚opstijven in de koelkast.

VOEDINGSWAARDE P.P: 445 KEAL.

29 G VET «19 G VERZADIGD), 37 6 KOOLHYDRATEN

Bm?

4

&

ik, voor al ons

Pe AE

Peru dd

99.

pagina

4

et

ee

ei

a

En

+

B

1

8

A

4

a

=

:

i

8

zl

+

2

zi,

5

Tp

ten

14

cl

er

Ka

PLUS Mango of

maden

De

Eat Me Pitahaya

GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN

49