PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
hi.
ed
VEGETARISCH
8 "
mits
4e,
7
Gevulde
pompoenrollade
4
4 PEF
=
1. Verwarm de-oven voor op 200 °C
Boen de pompoen schoon en halveer in de
4
N
lengte. Verwijder de zaadllijsten, bestrijk met
ÉTÉ ICE CET
peper en de Italiaanse kruiden. Leg ze met de
1 grote flespompoen C1,5 ko)
« 3 el olijfolie
snijkant naar beneden op een met bakpapier
Teese te Teer Red
2 rode paprika”
Ke
» 2elltaliaanse kruiden
ze in het midden van de oven 35 min. Verpak
de paprika's uit de oven met aluminiumfolie.
EA tl
* 1 blikje kikkererwten (200 9),
PATES Eu En
A,
verwijder de zaadlijsten van de paprika's en
uitgelekt
snijd het vruchtvlees in reepjes.
EN schat eet:
tomatenreepjes (280 9), uitgelekt
2. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de rest van
+ 1el gerookt paprikapoeder
(la Chinata, blikje 70 9)
de olijfolie in een koekenpan en bak de ui In
3 min. glazig. Voeg de kikkererwten, tomaten,
* 200 9 couscous
1 bakje verse platte peterselie
de helft van de paprika en het paprikapoeder
toe. Verdeel over de pompoenhelften, leg
« 3 el geschaafde amandelen
keukentouw
ze naast elkaar en klap ze in sen beweging
CALE AE NEC RTI ge SE an
past. Bind vast met keukentouw. Rooster de
—
Pane Ac LE CO CAN
CPP AN LS
met smaken van
3. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen
op de verpakking. Snijd de peterselie fijn
Verhit een droge koekenpan en rooster de
Klaar: aks CIN ae CANTINE LME ereen}
op een bord. Roer de couscous los met een
vorken schep de rest van de paprika en
3/4 van de peterselie erdoor. Breng op smaak
MENT a
4. Serveer de pompoenrollade op de couscous
&
MERE Te EU Cu
rest van de peterselie en het amandelschaafsel.
wien
Valke,
Neelen
RORDEAUX
nk head
A5 G SUIKERS), 15 G VEZELS, 18 G EIWIT, L6 G ZOUT
28
CEST ET
PER PERSOON
Bordeaux
[ir its)
GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN
27