PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

hi.

ed

VEGETARISCH

8 "

mits

4e,

7

Gevulde

pompoenrollade

4

4 PEF

=

1. Verwarm de-oven voor op 200 °C

Boen de pompoen schoon en halveer in de

4

N

lengte. Verwijder de zaadllijsten, bestrijk met

ÉTÉ ICE CET

peper en de Italiaanse kruiden. Leg ze met de

1 grote flespompoen C1,5 ko)

« 3 el olijfolie

snijkant naar beneden op een met bakpapier

Teese te Teer Red

2 rode paprika”

Ke

» 2elltaliaanse kruiden

ze in het midden van de oven 35 min. Verpak

de paprika's uit de oven met aluminiumfolie.

EA tl

* 1 blikje kikkererwten (200 9),

PATES Eu En

A,

verwijder de zaadlijsten van de paprika's en

uitgelekt

snijd het vruchtvlees in reepjes.

EN schat eet:

tomatenreepjes (280 9), uitgelekt

2. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de rest van

+ 1el gerookt paprikapoeder

(la Chinata, blikje 70 9)

de olijfolie in een koekenpan en bak de ui In

3 min. glazig. Voeg de kikkererwten, tomaten,

* 200 9 couscous

1 bakje verse platte peterselie

de helft van de paprika en het paprikapoeder

toe. Verdeel over de pompoenhelften, leg

« 3 el geschaafde amandelen

keukentouw

ze naast elkaar en klap ze in sen beweging

CALE AE NEC RTI ge SE an

past. Bind vast met keukentouw. Rooster de



Pane Ac LE CO CAN

CPP AN LS

met smaken van

3. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen

op de verpakking. Snijd de peterselie fijn

Verhit een droge koekenpan en rooster de

Klaar: aks CIN ae CANTINE LME ereen}

op een bord. Roer de couscous los met een

vorken schep de rest van de paprika en

3/4 van de peterselie erdoor. Breng op smaak

MENT a

4. Serveer de pompoenrollade op de couscous

&

MERE Te EU Cu

rest van de peterselie en het amandelschaafsel.

wien

Valke,

Neelen

RORDEAUX

nk head

A5 G SUIKERS), 15 G VEZELS, 18 G EIWIT, L6 G ZOUT

28

CEST ET

PER PERSOON

Bordeaux

[ir its)

GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN

27