PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



PLUS Folder 01.12.2020

Hier is pagina 27 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 27

hi. ed VEGETARISCH 8 " mits 4e, 7 Gevulde pompoenrollade 4 4 PEF = 1. Verwarm de-oven voor op 200 °C Boen de pompoen schoon en halveer in de 4 N lengte. Verwijder de zaadllijsten, bestrijk met ÉTÉ ICE CET peper en de Italiaanse kruiden. Leg ze met de 1 grote flespompoen C1,5 ko) « 3 el olijfolie snijkant naar beneden op een met bakpapier Teese te Teer Red 2 rode paprika” Ke » 2elltaliaanse kruiden ze in het midden van de oven 35 min. Verpak de paprika's uit de oven met aluminiumfolie. EA tl * 1 blikje kikkererwten (200 9), PATES Eu En A, verwijder de zaadlijsten van de paprika's en uitgelekt snijd het vruchtvlees in reepjes. EN schat eet: tomatenreepjes (280 9), uitgelekt 2. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de rest van + 1el gerookt paprikapoeder (la Chinata, blikje 70 9) de olijfolie in een koekenpan en bak de ui In 3 min. glazig. Voeg de kikkererwten, tomaten, * 200 9 couscous 1 bakje verse platte peterselie de helft van de paprika en het paprikapoeder toe. Verdeel over de pompoenhelften, leg « 3 el geschaafde amandelen keukentouw ze naast elkaar en klap ze in sen beweging CALE AE NEC RTI ge SE an past. Bind vast met keukentouw. Rooster de — Pane Ac LE CO CAN CPP AN LS met smaken van 3. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn Verhit een droge koekenpan en rooster de Klaar: aks CIN ae CANTINE LME ereen} op een bord. Roer de couscous los met een vorken schep de rest van de paprika en 3/4 van de peterselie erdoor. Breng op smaak MENT a 4. Serveer de pompoenrollade op de couscous & MERE Te EU Cu rest van de peterselie en het amandelschaafsel. wien Valke, Neelen RORDEAUX nk head A5 G SUIKERS), 15 G VEZELS, 18 G EIWIT, L6 G ZOUT 28 CEST ET PER PERSOON Bordeaux [ir its) GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN 27

PLUS - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 27