Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 100




Hier is pagina 100 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

\

\

ar

zh

7

\

(EX

EEN OT OU

Tr van bloemkoolrijst

én sneller klaar,

hoofdgerecht - 15 min.

2redenenom

AU TS

(+15 min. wachten) - A pers.

RT

ee’

bloemkoolrijst

La:

e E

jenası

1schaal bloemkoolrijst (400 g,

AN

uit de koeling)

207

5

JE

hs

A

1schaal Nieuwe Standaard Kip

AZ

dijfiletblokjes (350 g)

fr

N

DE.

at

4 el (evt. natriumarme) ketjap

2

manis

al’

2 tl sambal oelek

4 el rijst- of arachideolie

1 nasipakket (450 g)

4eieren

dcd

d>

LA

3

5

1Schep de kipdijfiletblokjes om

si

[AT

met 2 el ketjap en de sambal.

RS

Laat 15 min. marineren.

2 Verhit 3el olie in een wok of

u



hapjespan en roerbak hierin

de kipdijfiletblokjes 3 min.

Ed

4

Voeg de bloemkoolrijst en de

«€

groenten uit het nasipakket toe

en roerbak alles 3 min. op hoog

vuur. Voeg de rest van de ketjap

toe en schep alles om. 3 Verhit

intussen de rest van de olie in

EX

een ruime koekenpan en bak

4 spiegeleieren. 4 Verdeel de

SF

nasi over 4 borden en leg er een

ee

eitje op.

voedingswaarde p.p. 436 kcal,

LA

vet 26 9, waarvan verzadigd7g,

ss

koolhydraten 22 g, waarvan

Br

>

suikers 16 g, vezels 5 g,

eiwit 26 g, zout 2,4 g,

ir

groente 2139

=

=

7

F

Tip

maak er een

un.

Rijst

F1

vegetarische

©

nasi van door de

Les

F

kipdijfiletblokjes

te vervangen door

kipstuckjes van de

Jumbo bloemkoolrijst

Vegetarische Slager.

400 91,74

100 JUMBO