Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 100
Hier is pagina 100 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
\
\
ar
zh
7
\
(EX
EEN OT OU
Tr van bloemkoolrijst
én sneller klaar,
hoofdgerecht - 15 min.
2redenenom
AU TS
(+15 min. wachten) - A pers.
RT
ee’
bloemkoolrijst
La:
e E
jenası
1schaal bloemkoolrijst (400 g,
AN
uit de koeling)
207
5
JE
hs
A
1schaal Nieuwe Standaard Kip
AZ
dijfiletblokjes (350 g)
fr
N
DE.
at
4 el (evt. natriumarme) ketjap
2
manis
al’
2 tl sambal oelek
4 el rijst- of arachideolie
1 nasipakket (450 g)
4eieren
dcd
d>
LA
3
5
1Schep de kipdijfiletblokjes om
si
[AT
met 2 el ketjap en de sambal.
RS
Laat 15 min. marineren.
2 Verhit 3el olie in een wok of
u
Nú
hapjespan en roerbak hierin
de kipdijfiletblokjes 3 min.
Ed
4
Voeg de bloemkoolrijst en de
«€
groenten uit het nasipakket toe
en roerbak alles 3 min. op hoog
vuur. Voeg de rest van de ketjap
toe en schep alles om. 3 Verhit
intussen de rest van de olie in
EX
een ruime koekenpan en bak
4 spiegeleieren. 4 Verdeel de
SF
nasi over 4 borden en leg er een
ee
eitje op.
voedingswaarde p.p. 436 kcal,
LA
vet 26 9, waarvan verzadigd7g,
ss
koolhydraten 22 g, waarvan
Br
>
suikers 16 g, vezels 5 g,
eiwit 26 g, zout 2,4 g,
ir
groente 2139
=
=
7
F
Tip
maak er een
un.
Rijst
F1
vegetarische
©
nasi van door de
Les
F
kipdijfiletblokjes
te vervangen door
kipstuckjes van de
Jumbo bloemkoolrijst
Vegetarische Slager.
400 91,74
100 JUMBO