Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Galette met blauwe bessen,
\ MET VRIESVERS
frambozen en mango
gebak » 25 min. (+ 55-60 min. oventijd)
FA
FRUIT KUN JE
+10 pers.
Fer
23
OOK IN DE
nr
150 g speltmeel (zak 400 g)
a
75 g havermout
WINTER LEKKER
150 g donkere basterdsuiker
Ki
BAKKEN MET
%tlkaneelpoeder
Re
lei gesplitst
ie
ZOMERS FRUIT
125 g roomboter op kamertemperatuur
k
1bakje ricotta (250 g)
3 zakjes vanillesuiker (à 8 g)
1 doosje frambozen & blauwe bessen
(250 g, uit de diepvries)
1 doosje mango (250 g, uit de diepvries)
&2 vellen bakpapier
deegroller
bakkwastje
1 Verwarm de oven voor tot 175 °C. Doe het
speltmeel, de havermout, basterdsuiker en
Fi
kaneel in een kom. Voeg het eiwitsamen
met de boter toe, de dooier wordt later
Speltmeel is veel
gebruikt. Kneed alles met de hand snel tot
vezelrijker dan
ar
een samenhangend deeg, kneed niet te
bloem, omdat het alle
lang. 2 Leg het deeg op een vel bakpapier,
onderdelen van de
leg er een tweede vel bovenop. Rol het deeg
graankorrel bevat,
=
tussen de twee vellen uit tot een ronde lap
dus ook de meelkern,
van ca. 35 cm doorsnede en een % cm dik.
kiem en zemel
Mee
Haal het bovenste vel bakpapier van het
deeg. 3 Doe de ricotta in een kom en meng
er 1 zakje vanillesuiker door. Verdeel de
ricotta over het deeg, maar laat rondom 5 cm
vrij bij de randen. Meng in een kom 1 zakje
vanillesuiker door de frambozen & blauwe
bessen en mango. Verdeel het fruit over de
ricotta. 4 Vouw de vrijgehouden randen over
de vulling, evt. met behulp van een mes.
Klop de eidooier los, bestrijk de deegrand
ermee en bestrooi met het laatste zakje
4
vanillesuiker. 5 Bak de galette 55-60 min.in
u,
het midden van de voorverwarmde oven.
Ar
À
hd
voedingswaarde p.p. 315 kcal, vet 15 g,
€
waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten 38 g,
5
hs
waarvan suikers 26 g, vezels 2 g, eiwit 6 g,
zout 01g
É
©
JUMBO
13