Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Galette met blauwe bessen,

\ MET VRIESVERS

frambozen en mango

gebak » 25 min. (+ 55-60 min. oventijd)

FA

FRUIT KUN JE

+10 pers.

Fer

23

OOK IN DE

nr

150 g speltmeel (zak 400 g)

a

75 g havermout

WINTER LEKKER

150 g donkere basterdsuiker

Ki

BAKKEN MET

%tlkaneelpoeder

Re

lei gesplitst

ie

ZOMERS FRUIT

125 g roomboter op kamertemperatuur

k

1bakje ricotta (250 g)

3 zakjes vanillesuiker (à 8 g)

1 doosje frambozen & blauwe bessen

(250 g, uit de diepvries)

1 doosje mango (250 g, uit de diepvries)

&2 vellen bakpapier

deegroller

bakkwastje

1 Verwarm de oven voor tot 175 °C. Doe het

speltmeel, de havermout, basterdsuiker en

Fi

kaneel in een kom. Voeg het eiwitsamen

met de boter toe, de dooier wordt later

Speltmeel is veel

gebruikt. Kneed alles met de hand snel tot

vezelrijker dan

ar

een samenhangend deeg, kneed niet te

bloem, omdat het alle

lang. 2 Leg het deeg op een vel bakpapier,

onderdelen van de

leg er een tweede vel bovenop. Rol het deeg

graankorrel bevat,

=

tussen de twee vellen uit tot een ronde lap

dus ook de meelkern,

van ca. 35 cm doorsnede en een % cm dik.

kiem en zemel

Mee

Haal het bovenste vel bakpapier van het

deeg. 3 Doe de ricotta in een kom en meng

er 1 zakje vanillesuiker door. Verdeel de

ricotta over het deeg, maar laat rondom 5 cm

vrij bij de randen. Meng in een kom 1 zakje

vanillesuiker door de frambozen & blauwe

bessen en mango. Verdeel het fruit over de

ricotta. 4 Vouw de vrijgehouden randen over

de vulling, evt. met behulp van een mes.

Klop de eidooier los, bestrijk de deegrand

ermee en bestrooi met het laatste zakje

4

vanillesuiker. 5 Bak de galette 55-60 min.in

u,

het midden van de voorverwarmde oven.

Ar

À

hd

voedingswaarde p.p. 315 kcal, vet 15 g,



waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten 38 g,

5

hs

waarvan suikers 26 g, vezels 2 g, eiwit 6 g,

zout 01g

É

©

JUMBO

13