Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Aardappel-knolselderijsoep
met chorizo
hoofdgerecht « 30 min. « 4 pers.
2 el olijfolie
2 uien gesnipperd
600 g kruimige aardappelen
geschild en in blokjes van 3 cm
600 g knolselderij geschild en in
zT
blokjesvan3cm
u
Le
1kippenbouillonblokje
2
vr
ri
5
De
% pittige chorizo (hele worst
=
vg
pe
#
à 250 g) in kleine blokjes
1 beker slagroom (250 ml)
%tl gemalen nootmuskaat
=
%
% bakje selderij (à 40 g)
AZ
Pr.
a
x
grofgesneden
& staafmixer
Bee
is
SE
se
,
1 Verhit de olie in een soeppan
A
ii
4;
en fruit de ui 5 min. Voeg de
dan
aardappel en knolselderij toe en
bak 5 min. mee. 2 Voeg
sx
1,2 L water en het bouillonblokje
Li
toe. Breng aan de kook en laat
Re,
LIN
„Wes
CRE
15 min. koken. 3 Bak intussen in
hk
Ne
een droge koekenpan op laag
2
vuur de chorizo in 8 min. krokant.
ve
A
4 Neem de soep van het vuur,
2
voeg de slagroom toe en pureer
Ab
met de staafmixer tot een gladde
KE
y
Fi
soep. Breng de soep op smaal
&
met de nootmuskaat. 5 Schep de
soep in kommen en verdeel er de
Elie
Le
vd
blokjes chorizo over en wat van het
uitgesmolten vet. Bestrooi met de
7
selderij en serveer.
ce
y'e
voedingswaarde p.p. 597 kcal,
vet 41 g, waarvan verzadigd 19 g,
koolhydraten 38 g, waarvan
5
suikers 6 g, vezels 10 g, eiwit 14g
A. *
zout 2,29, groente 175g
A
Tip: snijd de knolselderij die over
vi
isin blokjes en rooster ze in de
oven. Lekker in een salade of op een
stamppot.
| 4
4
50 JUMBO