Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



SOEP

2

AR.

we

Pinda-bruinebonenso

hoofdgerecht - 25 min. - 4 pers.

1elolie

500 gprei het wit in stukken van

7 |

3 cm, het groen in dunne

ep

NE

2 potten Hollandse bruine

a;

8

+.

bonen (à 680 g)

4

1pot pindasaus kruidig (350 g)

“4 A

4el gebakken uitjes

&

R

2

(bakje à 100 g)

rs

& staafmixer

Ke 4

re

Bi

B 5

À

Rad

1 Verhit de olie in een soeppan

3e

u

en bak het wit van de prei 4 min.

2 ir

ul à

%

Voeg 1 pot bruine bonen met

Pld

5

An

hetinmaakvocht, de pindasaus

ax

en

en 600 ml water toe. Breng

5

re

4

de soep aan de kook en roer

2

regelmatig. 2 Pureer de soep

EN — pn

Ed

PR

Aat

glad met de staafmix

. Voeg de

Er

een

tweede pot bruine bonen met

an,

het inmaakvocht toe. Houd wat

m

=

M

>.

van het preigroen achter voor



\

AS

is

garneren en voeg de rest toe aan

#

=

de soep. Breng de soep opnieuw

aan de kook. Laat nog 5 min

a

li

zachtjes koken. 3 Schep de soep

5

S D P

in 4 kommen en verdeel er op het

laatst d

bakken uitjes en het

Die —

achtergehouden preigroen over.

a

voedingswaarde p.p. 842

al

Ed

vet 46 g, waarvan verzadigd

9 g, koolhydra

waarvan

MET MAAR 5 INGREDIËNTEN

re

suikers 15 g, vez

|

Og, eiwit

eN

a

zout 2,

g, groente 125 g

MAAK JE DEZE HEERLIJKE

be

Tip: lekker met taugé erin en

RS u

fi

MAALTIJDSOEP DIE OOK

cassavekroepoek erbij.

w

LEKKER IS ALS LUNCHGERECHT

Y

+

Sl

er