Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
SOEP
2
AR.
we
Pinda-bruinebonenso
hoofdgerecht - 25 min. - 4 pers.
1elolie
500 gprei het wit in stukken van
7 |
3 cm, het groen in dunne
ep
NE
2 potten Hollandse bruine
a;
8
+.
bonen (à 680 g)
4
1pot pindasaus kruidig (350 g)
“4 A
4el gebakken uitjes
&
R
2
(bakje à 100 g)
rs
& staafmixer
Ke 4
re
Bi
B 5
À
Rad
1 Verhit de olie in een soeppan
3e
u
en bak het wit van de prei 4 min.
2 ir
ul à
%
Voeg 1 pot bruine bonen met
Pld
5
An
hetinmaakvocht, de pindasaus
ax
en
en 600 ml water toe. Breng
5
re
4
de soep aan de kook en roer
2
regelmatig. 2 Pureer de soep
EN — pn
Ed
PR
Aat
glad met de staafmix
. Voeg de
Er
een
tweede pot bruine bonen met
an,
het inmaakvocht toe. Houd wat
m
=
M
>.
van het preigroen achter voor
€
\
AS
is
garneren en voeg de rest toe aan
#
=
de soep. Breng de soep opnieuw
aan de kook. Laat nog 5 min
a
li
zachtjes koken. 3 Schep de soep
5
S D P
in 4 kommen en verdeel er op het
laatst d
bakken uitjes en het
Die —
achtergehouden preigroen over.
a
voedingswaarde p.p. 842
al
Ed
vet 46 g, waarvan verzadigd
9 g, koolhydra
waarvan
MET MAAR 5 INGREDIËNTEN
re
suikers 15 g, vez
|
Og, eiwit
eN
a
zout 2,
g, groente 125 g
MAAK JE DEZE HEERLIJKE
be
Tip: lekker met taugé erin en
RS u
fi
MAALTIJDSOEP DIE OOK
cassavekroepoek erbij.
w
LEKKER IS ALS LUNCHGERECHT
Y
+
Sl
er