Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
(m
Bonengoulash
met peterselie
hoofdgerecht - 1uur
(+ 8-12 uur wachten) - A pers.
150 g gedroogde witte bonen
(zak à 400 g)
150 g gedroogde rode
kidneybonen (zak à 400 g)
3el olijfolie
\
2 uien in halve ringen
LA
2 teentjes knoflook fijngehakt
1gele paprika in reepjes
Es
1rode paprika in reepjes
Ke
2tl paprikapoeder mild
1el bloem
1 blikje tomatenpuree (70 g)
1groentebouillonblokje
=
À
2 takjes peterselie fijngehakt
7
&zeef
1Was de bonen en week ze
8-12 uur in ruim koud water.
2 Giet de bonen af in een zeef.
Verhit in een braadpan de olie.
Fruit de ui, knoflook en paprika
%
a
5 min. Schep er de bonen door.
LR
3 Voeg het paprikapoeder en
de bloem toe en bak 1 min
Schep er de tomatenpuree
Bei
dooren bak nog 1 min. Voeg het
ve
bouillonblokje met 600 ml water
toe en breng tegen de kook.
4 Draai het vuur laag en stoof de
bonengoulash afgedekt in
rs he
TA
45 min. gaar. 5 Bestrooi de
bonengoulash voor serveren
met de peterselie.
DE TEELT EN
voedingswaarde p.p. 3/6 kcal,
vet 10 g, waarvan verzadigd 2 g,
PRODUCTIE VAN»,
koolhydraten 43 g, waarvan
suikers 10 g, vezels 19 g, eiwit 19 g,
PEULVRUCHTEN
zout 1,1 g, groente 125 g
HEEFT EEN LAGE
Tip: je kunt ook bonen uit pot
KLIMAATBELASTING
gebruiken. Dan kun je stap 1
(Bron: Voedingscentrum)
overslaan. Scheelt 8-12 uur weken
JUMBO 27