Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

(m

Bonengoulash

met peterselie

hoofdgerecht - 1uur

(+ 8-12 uur wachten) - A pers.

150 g gedroogde witte bonen

(zak à 400 g)

150 g gedroogde rode

kidneybonen (zak à 400 g)

3el olijfolie

\

2 uien in halve ringen

LA

2 teentjes knoflook fijngehakt

1gele paprika in reepjes

Es

1rode paprika in reepjes

Ke

2tl paprikapoeder mild

1el bloem

1 blikje tomatenpuree (70 g)

1groentebouillonblokje

=

À

2 takjes peterselie fijngehakt

7

&zeef

1Was de bonen en week ze

8-12 uur in ruim koud water.

2 Giet de bonen af in een zeef.

Verhit in een braadpan de olie.

Fruit de ui, knoflook en paprika

%

a

5 min. Schep er de bonen door.

LR

3 Voeg het paprikapoeder en

de bloem toe en bak 1 min

Schep er de tomatenpuree

Bei

dooren bak nog 1 min. Voeg het

ve

bouillonblokje met 600 ml water

toe en breng tegen de kook.

4 Draai het vuur laag en stoof de

bonengoulash afgedekt in

rs he

TA

45 min. gaar. 5 Bestrooi de

bonengoulash voor serveren

met de peterselie.

DE TEELT EN

voedingswaarde p.p. 3/6 kcal,

vet 10 g, waarvan verzadigd 2 g,

PRODUCTIE VAN»,

koolhydraten 43 g, waarvan

suikers 10 g, vezels 19 g, eiwit 19 g,

PEULVRUCHTEN

zout 1,1 g, groente 125 g

HEEFT EEN LAGE

Tip: je kunt ook bonen uit pot

KLIMAATBELASTING

gebruiken. Dan kun je stap 1

(Bron: Voedingscentrum)

overslaan. Scheelt 8-12 uur weken

JUMBO 27