Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

in

Gegrilde ortobellobiefstuk

met kruidenboter, friet en sla

«

hoofdgerecht - 15 min.

A.

(+ 15-20 min. oventijd) - A pers.

50 g ongezouten roomboter op

kamertemperatuur

2 takjes peterselie fijngehakt

teentje knoflook

1 zak ovenfrites (1 kg)

N

à

B

4 portobello’s (schaal à 2 stuks)

1el olijfolie

Nandi

1zak gemengde salade (150 g)

u A

1bakje cherrytomaatjes (250 g)

oi

"

fi

À

Ps

gehalveerd

\

Fs]

nd

F4

50 ml yoghurtdressing

Le

ER

a |

>

& knoflookpers

a

es

bakplaat bekleed met bakpapier

PE

grillpan

%

1 Verwarm de oven voor tot 220 °C.

Doe de boter in een diep bord. Strooi

er % van de peterselie over. Pers er de

>

knoflook boven. Prak de peterselieen

x

-

knoflook door de zachte boter.

el

2 Verdeel de frites over de bakplaat en

%

bak ze in de voorverwarmde oven in

x

nn

15-20 min. goudgeel en gaar. Schep ze

ae.

al,

tussentijds een paar keer om. 3 Verhit

LA

{

de grillpan. Snijd de steeltjes van de

À

fa

portobello’s. Bestrijk de hoeden aan

7

a

beide kanten met de olijfolie. Gril de

portobello’sin 4-5 min. per kant gaar

AN

en met mooie roosterstrepen. Meng

£

1%

intussen de sla met de tomaatjes en

dressing. 4 Leg de portobello’s op

4 borden. Verdeel de kruidenboter

over de paddenstoelhoeden. Bestrooi

eet

met de rest van de peterselie. Schep er

>

een beetje salade en frites bij. Serveer

hac.

de rest van de salade en frites er apart

bij

voedingswaarde p.p. 549 kcal, vet 29 g,

waarvan verzadigd ® g, koolhydraten 59 g,

waarvan suikers 5 g, vezels 8 g,

eiwit 9 g, zout 0,9 g, groente 200 g

28 JUMBO