Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
in
Gegrilde ortobellobiefstuk
met kruidenboter, friet en sla
«
hoofdgerecht - 15 min.
A.
(+ 15-20 min. oventijd) - A pers.
50 g ongezouten roomboter op
kamertemperatuur
2 takjes peterselie fijngehakt
teentje knoflook
1 zak ovenfrites (1 kg)
N
à
B
4 portobello’s (schaal à 2 stuks)
1el olijfolie
Nandi
1zak gemengde salade (150 g)
u A
1bakje cherrytomaatjes (250 g)
oi
"
fi
À
Ps
gehalveerd
\
Fs]
nd
F4
50 ml yoghurtdressing
Le
ER
a |
>
& knoflookpers
a
es
bakplaat bekleed met bakpapier
PE
grillpan
%
1 Verwarm de oven voor tot 220 °C.
Doe de boter in een diep bord. Strooi
er % van de peterselie over. Pers er de
>
knoflook boven. Prak de peterselieen
x
-
knoflook door de zachte boter.
el
2 Verdeel de frites over de bakplaat en
%
bak ze in de voorverwarmde oven in
x
nn
15-20 min. goudgeel en gaar. Schep ze
ae.
al,
tussentijds een paar keer om. 3 Verhit
LA
{
de grillpan. Snijd de steeltjes van de
À
fa
portobello’s. Bestrijk de hoeden aan
7
a
beide kanten met de olijfolie. Gril de
portobello’sin 4-5 min. per kant gaar
AN
en met mooie roosterstrepen. Meng
£
1%
intussen de sla met de tomaatjes en
dressing. 4 Leg de portobello’s op
4 borden. Verdeel de kruidenboter
over de paddenstoelhoeden. Bestrooi
eet
met de rest van de peterselie. Schep er
>
een beetje salade en frites bij. Serveer
hac.
de rest van de salade en frites er apart
bij
voedingswaarde p.p. 549 kcal, vet 29 g,
waarvan verzadigd ® g, koolhydraten 59 g,
waarvan suikers 5 g, vezels 8 g,
eiwit 9 g, zout 0,9 g, groente 200 g
28 JUMBO