Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 66


Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Jumbo Folder 24.02.2020

Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 66

BI TANTE FANNY ROLLEN | N nt DE LEKKERSTE DEGEN VAN DE BAND, ZOALS FLAMMKUCHENDEEG k Ir Zn 7 x Rn et g 5 er me 3 | À .* = LS ni! wil - Flammkuchen met geroosterde paprika en verse kruiden {N Bestrijk het deeg met de vw lunchgerecht « 5 min. crème fraîche, maar laat (+ 15-20 min. oventijd) rondom een rand van 1cm “Apers. vrij. Verdeel de paprika over de crème fraîche en + 1rol Tante Fanny vers bestrooi met versgemalen flammkuchendeeg peper naar smaak. 3 Bak de (260 g, uit de koeling) flammkuchen onder in 290 g gegrilde rode de voorverwarmde oven 41 paprika op olie (pot) in 15-20 min. goudgeel en 150 g crème fraîche krokant. Hak intussen de #! 15 g basilicum of platte kruiden fijn. 4 Neem de peterselie (of een mengsel flammkuchen uit de oven en t bestrooi met de kruiden. van beide) & bakplaat Laat jeinspireren door Tante Fanny voedingswaarde p.p. Met Tante Fanny maak je in een handomdraai de 1 Verwarm de oven voor tot 306 kcal, vet 14 g, waarvan lekkerste pizza's, bladerdeeghapjes, hartige quiches 220 °C. Laat de paprika's verzadigd 9 g, koolhydraten of flammkuchen. Maar dat is nog lang niet alles! uitlekken en snijd ze in repen 37 g, waarvan suikers 7 g, Kijk op tantefanny.nl voor de lekkerste recepten, 2 Rol het deeg met het vezels 2 g, eiwit 7 g, zout 2g, abonneer je op de nieuwsbrief of vraag het gratis bakpapier uit op de bakplaat groente 55 g receptenboekje aan! Fotografie Renee Frinking Styling Annemieke Paarlberg Kok Yvonne Jimmink 66 JUMBO

Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 66