Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BI TANTE FANNY ROLLEN

|

N

nt

DE LEKKERSTE DEGEN

VAN DE BAND, ZOALS

FLAMMKUCHENDEEG

k

Ir

Zn

7

x

Rn

et

g

5

er

me

3

|

À

.*

=

LS

ni!

wil

-

Flammkuchen met

geroosterde paprika en

verse kruiden

{N

Bestrijk het deeg met de

vw

lunchgerecht « 5 min.

crème fraîche, maar laat

(+ 15-20 min. oventijd)

rondom een rand van 1cm

“Apers.

vrij. Verdeel de paprika

over de crème fraîche en

+

1rol Tante Fanny vers

bestrooi met versgemalen

flammkuchendeeg

peper naar smaak. 3 Bak de

(260 g, uit de koeling)

flammkuchen onder in

290 g gegrilde rode

de voorverwarmde oven

41

paprika op olie (pot)

in 15-20 min. goudgeel en

150 g crème fraîche

krokant. Hak intussen de

#!

15 g basilicum of platte

kruiden fijn. 4 Neem de

peterselie (of een mengsel

flammkuchen uit de oven en

t

bestrooi met de kruiden.

van beide)

& bakplaat

Laat jeinspireren door Tante Fanny

voedingswaarde p.p.

Met Tante Fanny maak je in een handomdraai de

1 Verwarm de oven voor tot

306 kcal, vet 14 g, waarvan

lekkerste pizza's, bladerdeeghapjes, hartige quiches

220 °C. Laat de paprika's

verzadigd 9 g, koolhydraten

of flammkuchen. Maar dat is nog lang niet alles!

uitlekken en snijd ze in repen

37 g, waarvan suikers 7 g,

Kijk op tantefanny.nl voor de lekkerste recepten,

2 Rol het deeg met het

vezels 2 g, eiwit 7 g, zout 2g,

abonneer je op de nieuwsbrief of vraag het gratis

bakpapier uit op de bakplaat

groente 55 g

receptenboekje aan!

Fotografie Renee Frinking Styling Annemieke Paarlberg Kok Yvonne Jimmink

66 JUMBO