Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.

Hier is pagina 87 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 87
— KZ erg if w El = Ln EE a GE fi ee € 2 Ee 4 2 1 = Zuurkooltortilla ‘Schep de groenten, IR direct nadat je het ei hoofdgerecht - 30 min. - 4 pers. 1 hebt toegevoegd, goed EN om zodat ze gelijkmatig hy \ 10 eieren meteibedekt worden. 4 el olijfolie Druk alles dan goed aan # Pe 1 duopak aardappelschijfjes met een spatel. Schud Det (700 g) Là) 500 g biologische winterpeen de pan af en toe tijdens het bakken, zodat de geschild en in plakjes van % cm r tortilla mooi van de pan 2 teentjes knoflook fijngesneden loskomt.” bo f 1schaal verse zuurkool (500 g) Wte 4 uitgelekt Lu 1zakrucola (85 g) . Ei à D): 1Klop de eieren los met peper u “ Sn ide naar smaak. Verhit in een ruime RA koekenpan de olie. Bak de Di * Ig Ò aardappelschijfjes 5 min. Schep ; 22 regelmatig om. 2 Voeg de PAN # winterpeen en knoflook toe aan # de aardappel en bak nog 3 min u. Schep er de zuurkool door en bak nog 2-3 min. 3 Schenk het ei over x Á 4 het aardappel-zuurkoolmengsel ae cf + en schep om. Druk met een spatel aan en bak de omelet 10-15 min. 4 ps op laag vuur tot de onderkant lichtbruin en de bovenkant bijna gestold is. Keer de omelet met behulp van een groot deksel en N bak ook de andere kant goudgeel El tot de omelet gaar is. 4 Snijd de | = a omelet in punten en leg deze op den de borden. Bestrooi met de rucola voedingswaarde p.p. 496 kcal, genres te”, Rr vet 24 g, waarvan verzadigd 6 g, Fa = Pen si koolhydraten 39 g, suikers 5 g, Be Lise } vezels 12 g, eiwit 25 g, zout 2,7 g, u) groente271g 5 (+ Tip: een smeuïge tortilla op z'n Hollands, lekker met een lik aioli. 94 JUMBO 87
Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 87