Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



KZ

erg

if

w El

=

Ln

EE

a

GE

fi

ee

€ 2

Ee

4

2

1

=

Zuurkooltortilla

‘Schep de groenten,

IR

direct nadat je het ei

hoofdgerecht - 30 min. - 4 pers.

1

hebt toegevoegd, goed

EN

om zodat ze gelijkmatig

hy \

10 eieren

meteibedekt worden.

4 el olijfolie

Druk alles dan goed aan

#

Pe

1 duopak aardappelschijfjes

met een spatel. Schud

Det

(700 g)

Là)

500 g biologische winterpeen

de pan af en toe tijdens

het bakken, zodat de

geschild en in plakjes van % cm

r

tortilla mooi van de pan

2 teentjes knoflook fijngesneden

loskomt.”

bo

f

1schaal verse zuurkool (500 g)

Wte

4

uitgelekt

Lu

1zakrucola (85 g)

.

Ei

à

D):

1Klop de eieren los met peper

u



Sn

ide

naar smaak. Verhit in een ruime

RA

koekenpan de olie. Bak de

Di

*

Ig

Ò

aardappelschijfjes 5 min. Schep

;

22

regelmatig om. 2 Voeg de

PAN

#

winterpeen en knoflook toe aan

#

de aardappel en bak nog 3 min

u.

Schep er de zuurkool door en bak

nog 2-3 min. 3 Schenk het ei over

x

Á

4

het aardappel-zuurkoolmengsel

ae

cf

+

en schep om. Druk met een spatel

aan en bak de omelet 10-15 min.

4

ps

op laag vuur tot de onderkant

lichtbruin en de bovenkant bijna

gestold is. Keer de omelet met

behulp van een groot deksel en

N

bak ook de andere kant goudgeel

El

tot de omelet gaar is. 4 Snijd de

| =

a

omelet in punten en leg deze op

den

de borden. Bestrooi met de rucola

voedingswaarde p.p. 496 kcal,

genres

te”,

Rr

vet 24 g, waarvan verzadigd 6 g,

Fa

=

Pen

si

koolhydraten 39 g, suikers 5 g,

Be

Lise }

vezels 12 g, eiwit 25 g, zout 2,7 g,

u)

groente271g

5

(+

Tip: een smeuïge tortilla op z'n

Hollands, lekker met een lik aioli.

94

JUMBO

87