Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.

Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 84
5 7 ann r Witlofsalade met krokante « kipschnitze RN hoofdgerecht - 20 min. + 4 pers ” 4eieren ? 3 1ciabatta (250 g, afbak) a 4 el olijfolie de 1zak witlof (500 g) en 5 æ: “| 50 gzongedroogde tomaten (pot, à 280 g) 2 schalen Veggie Chef kip krokant de. schnitzel (à 200 g, 2 stuks) Ted 50 g vegetarische Parmezaanse 4 kaas (Gran Moravia) Po 100 ml vegetarische caesar [> dressing (Calvé, flesje 210 ml) = & bakplaat bekleed met bakpapier REN = 1Verwarm de oven tot 220 °C. Kook 3 de eieren in 5-6 min. halfzacht < | en laat ze schrikken onder koud A stromend water. 2 Halveer de 02 | ot ciabatta overdwars. Bak 1 helft in Sr # 6-8 min. af in de voorverwarmde oven. 3 Snijd de andere helft in blokjes en schep deze om met 2el si. olie. Bak de blokjes in een droge Xp koekenpan in 6 min. knapperig en sr he id schud ze op een bord. 4 Haal de Ne 3 witlofblaadjes losen doezeineen en saladeschaal. Snijd de tomaten in Pi ilk reepjes en schep ze door de witlof. 5 Verhit de resterende olie in de 7 Pal koekenpan en bak de schnitzels f À er in 6 min. gaar. Keer halverwege te 7 6 Pel de eieren, snijd ze in kwarten en leg ze op de salade. Schaaf met - een kaasschaaf flinters kaas over Kin Keo B = de salade. Druppel er de dressing vk over en bestrooi met de croutons en + =? peper. Snijd de schnitzels in repen Nismaten( Naht; van I% cm en verdeel over de salade. = Serveer met de rest van de ciabatta i voedingswaarde p.p. 676 kcal, vet 34 g, waarvan verzadigd 8 g, 14 koolhydraten 55 g, waarvan suikers 8 g, vezels 9 g, eiwit 33 g, zout 3,6 g, groente 113 g 84 JUMBO
Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 84