Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

7

ann

r

Witlofsalade met krokante

«

kipschnitze

RN

hoofdgerecht - 20 min. + 4 pers



4eieren

?

3

1ciabatta (250 g, afbak)

a

4 el olijfolie

de

1zak witlof (500 g)

en

5

æ:

“|

50 gzongedroogde tomaten

(pot, à 280 g)

2 schalen Veggie Chef kip krokant

de.

schnitzel (à 200 g, 2 stuks)

Ted

50 g vegetarische Parmezaanse

4

kaas (Gran Moravia)

Po

100 ml vegetarische caesar

[>

dressing (Calvé, flesje 210 ml)

=

& bakplaat bekleed met bakpapier

REN

=

1Verwarm de oven tot 220 °C. Kook

3

de eieren in 5-6 min. halfzacht

<

|

en laat ze schrikken onder koud

A

stromend water. 2 Halveer de

02

|

ot

ciabatta overdwars. Bak 1 helft in

Sr

#

6-8 min. af in de voorverwarmde

oven. 3 Snijd de andere helft in

blokjes en schep deze om met 2el

si.

olie. Bak de blokjes in een droge

Xp

koekenpan in 6 min. knapperig en

sr

he id

schud ze op een bord. 4 Haal de

Ne

3

witlofblaadjes losen doezeineen

en

saladeschaal. Snijd de tomaten in

Pi

ilk

reepjes en schep ze door de witlof.

5 Verhit de resterende olie in de

7

Pal

koekenpan en bak de schnitzels

f

À

er

in 6 min. gaar. Keer halverwege

te

7

6 Pel de eieren, snijd ze in kwarten

en leg ze op de salade. Schaaf met

-

een kaasschaaf flinters kaas over

Kin Keo

B

=

de salade. Druppel er de dressing

vk

over en bestrooi met de croutons en

+

=?

peper. Snijd de schnitzels in repen

Nismaten(

Naht;

van I% cm en verdeel over de salade.

=

Serveer met de rest van de ciabatta

i

voedingswaarde p.p. 676 kcal,

vet 34 g, waarvan verzadigd 8 g,

14

koolhydraten 55 g, waarvan suikers

8 g, vezels 9 g, eiwit 33 g, zout 3,6 g,

groente 113 g

84 JUMBO