Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
7
ann
r
Witlofsalade met krokante
«
kipschnitze
RN
hoofdgerecht - 20 min. + 4 pers
”
4eieren
?
3
1ciabatta (250 g, afbak)
a
4 el olijfolie
de
1zak witlof (500 g)
en
5
æ:
“|
50 gzongedroogde tomaten
(pot, à 280 g)
2 schalen Veggie Chef kip krokant
de.
schnitzel (à 200 g, 2 stuks)
Ted
50 g vegetarische Parmezaanse
4
kaas (Gran Moravia)
Po
100 ml vegetarische caesar
[>
dressing (Calvé, flesje 210 ml)
=
& bakplaat bekleed met bakpapier
REN
=
1Verwarm de oven tot 220 °C. Kook
3
de eieren in 5-6 min. halfzacht
<
|
en laat ze schrikken onder koud
A
stromend water. 2 Halveer de
02
|
ot
ciabatta overdwars. Bak 1 helft in
Sr
#
6-8 min. af in de voorverwarmde
oven. 3 Snijd de andere helft in
blokjes en schep deze om met 2el
si.
olie. Bak de blokjes in een droge
Xp
koekenpan in 6 min. knapperig en
sr
he id
schud ze op een bord. 4 Haal de
Ne
3
witlofblaadjes losen doezeineen
en
saladeschaal. Snijd de tomaten in
Pi
ilk
reepjes en schep ze door de witlof.
5 Verhit de resterende olie in de
7
Pal
koekenpan en bak de schnitzels
f
À
er
in 6 min. gaar. Keer halverwege
te
7
6 Pel de eieren, snijd ze in kwarten
en leg ze op de salade. Schaaf met
-
een kaasschaaf flinters kaas over
Kin Keo
B
=
de salade. Druppel er de dressing
vk
over en bestrooi met de croutons en
+
=?
peper. Snijd de schnitzels in repen
Nismaten(
Naht;
van I% cm en verdeel over de salade.
=
Serveer met de rest van de ciabatta
i
voedingswaarde p.p. 676 kcal,
vet 34 g, waarvan verzadigd 8 g,
14
koolhydraten 55 g, waarvan suikers
8 g, vezels 9 g, eiwit 33 g, zout 3,6 g,
groente 113 g
84 JUMBO