Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TX PREI

f%

Vit de oven

ischotel met zalmen

mosterdsaus

HEERLIJK-VOOR

hoofdgerecht « 20 min

(+ 20-25 min. oventijd) - 4 pers.

EEN KOUDE

LULU

ND

700 g prei in stukken van 6-8 cm

75 groomboter

25 g bloem

es

75 ml droge witte wijn

mn

125 ml melk

125 ml slagroom

2 el milde grove mosterd

2 schalen zalmfilet zonder

fr

huid (à 2 stuks)

2 el zonnebloemolie

/

>

600 g koelverse aardappelschijfjes

+

is

& ovenschaal (20 x 30 cm)

DS

A

A

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.

Kook de prei in 8 min. beetgaar. Giet

Ln

heb

SEN

de prei af en laat goed uitlekken

Re

2 Smelt intussen in een sauspan 25 g

boter. Voeg de bloem toe en bak

LE"

1min. mee, laat het mengsel niet

kleuren. Schenker langzaam en al

kloppend met een garde eerst de

ee

el

wijn en dan de melk en slagroom bij

Klop met de garde tot een gladde,

gebonden saus. Roer er ten slotte

tn

de mosterd door. 3 Leg de zalmfilets

en de prei in de ovenschaal. Bestrooi

de zalm met peper en schenker

de mosterdsaus over. 4 Bak de



=

preischotel in de voorverwarmde



oven in 20-25 min. goudgeel en gaar.

5 Verhit als de preischotel 5 min. inde

ES

De

oven zit in 2 koekenpannen elk 25 g

boter en bak de aardappelschijfjes

in 15 min. goudgeel. Schud of

schep regelmatig om. 6 Serveer de

bed,

preischotel in de ovenschaal en de

aardappelschijfjes er apart bij

=

a

-

voedingswaarde p.p. /64 kcal,

en

IN

vet 5O g, waarvan verzadigd 20 g,

koolhydraten 40 g, waarvan

|

suikers 9 g, vezels 9 g, eiwit 34 g,

Zien hoe Roberta deze ovenschotel bereidt?

7

zout 0,7 g, groente 175 g

Bekijk de kookvideo op Jumbo.com/watetenwe

ai