Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NY

+ «

+

OORSPRONG

Pi

e=

=

en:

Ne

| “

EUR

de

y

RE

“WE WILLEN DAT DE

ET

)

BAKSELS VAN ONZE

x

2;

Ps

no

DEGEN ALTIJD LUKKEN’

be

Henk Groeneveld, salesmanager bij Tante Fanny

À

ao

zei

an

tue

|

Pr.

DM

|

1.

mogelijk bij huis halen. Onze bloem ham N,

we uit de regio rondom onze fabriek. We

kiezen voor een krachtige bloem met een

sterk glutennetwerk dat het deeg stabiel

maakt. Dat is belangrijk, want we willen

a €

natuurlijk dat de baksels die met onze

degen gemaakt worden altijd lukken.

„>

F

LL

1



Kneden, uitrollen

=

|



en

Alle ingrediënten worden nauwkeurig

Ds

afgewogen en in grote kneders tot een

ME

samenhangend deeg gekneed. Hierna

wordt het deeg uitgerold en in de juiste

Pizzaschuitjes

vorm gesneden. Alle degen van Tante

met broccoli

uit en snijd het in 4 gelijke

rechthoeken. Vouw van elke

Fanny zijn rechthoekig, behalve het ronde

lunchgerecht « 10 min.

quiche- &taartdeeg. Na het snijden

(+ 10-15 min. oventijd)

rechthoek de hoeken zo naar

wordt het deeg opgerold in bakpapier

+4 pers.

binnen dat er een langwerpig

>

en verpakt in folie, Elke lading vers deeg

schuitje ontstaat. 3 Roer in een

wordt door de specialisten van Tante

1rol Tante Fanny vers

kom de oregano, basilicum

Fanny getest om ervoor te zorgen dat de

pizzadeeg (400 g, uit de

en peper naar smaak door de

kwaliteit altijd perfect is.

koeling) (of 1rol Tante Fanny

passata. Schep er de broccoli,

.

.

.

vers spelt-pizzadeeg)

wortel en spek door. Verdeel

150 gbroccoli

de vulling over de schuitjes.

Met de verse degen van Tante Fanny

60 g geschrapte wortelen

Klop het ei los en bestrijk er de

kun je eindeloos variëren. Van zoete

1tl gedroogde oregano

randen van de schuitjes mee.

pronkstukken tot de dagelijkse maaltijd

1tl gedroogde basilicum

4 Bak de schuitjes in het midden

Henk: ‘Met ons bladerdeeg maak je

100 g gezeefde tomaten

van de voorverwarmde oven in

bijvoorbeeld heel lekkere plaattaarten,

passata

10-15 min. goudbruin en gaar.

maar ook gevulde bladerdeeghapjes of

100 g gerookte spekblokjes

De schuitjes kun je direct uit de

=stengels! De degen zijn twee tot drie

lei

oven eten, maar koud zijn ze ook

weken houdbaar in de koelkast. Alle

& bakkwastje

heel lekker.

degen - behalve het pizzadeeg - kun je

in de vriezer bewaren. Henk:’Met Tante

1 Verwarm de oven voor tot

voedingswaarde p.p. 509 kcal,

Fanny heb je altijd een oplossing in huis.

220 °C. Snijd de broccoli in

vet 15 g, waarvan verzadigd

Bak je dagelijkse maaltijd met groenten

heel kleine roosjes. Snijd de

5 g, koolhydraten 58 g, waarvan

van het seizoen of maak gezellig met de

wortel in kleine stukjes. 2 Rol het

suikers 4 g, vezels 23 g, eiwit 24 g,

pizzadeeg met het bakpapier

zout 3,2g, groente 50 g

kinderen zoete lekkernijen met vers Mu)

JUMBO 65