Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NY
+ «
+
OORSPRONG
Pi
e=
=
en:
Ne
| “
EUR
de
y
RE
“WE WILLEN DAT DE
ET
)
BAKSELS VAN ONZE
x
2;
Ps
no
DEGEN ALTIJD LUKKEN’
be
Henk Groeneveld, salesmanager bij Tante Fanny
À
ao
zei
an
tue
|
Pr.
DM
|
1.
mogelijk bij huis halen. Onze bloem ham N,
we uit de regio rondom onze fabriek. We
kiezen voor een krachtige bloem met een
sterk glutennetwerk dat het deeg stabiel
maakt. Dat is belangrijk, want we willen
a €
natuurlijk dat de baksels die met onze
degen gemaakt worden altijd lukken.
„>
F
LL
1
—
Kneden, uitrollen
=
|
—
en
Alle ingrediënten worden nauwkeurig
Ds
afgewogen en in grote kneders tot een
ME
samenhangend deeg gekneed. Hierna
wordt het deeg uitgerold en in de juiste
Pizzaschuitjes
vorm gesneden. Alle degen van Tante
met broccoli
uit en snijd het in 4 gelijke
rechthoeken. Vouw van elke
Fanny zijn rechthoekig, behalve het ronde
lunchgerecht « 10 min.
quiche- &taartdeeg. Na het snijden
(+ 10-15 min. oventijd)
rechthoek de hoeken zo naar
wordt het deeg opgerold in bakpapier
+4 pers.
binnen dat er een langwerpig
>
en verpakt in folie, Elke lading vers deeg
schuitje ontstaat. 3 Roer in een
wordt door de specialisten van Tante
1rol Tante Fanny vers
kom de oregano, basilicum
Fanny getest om ervoor te zorgen dat de
pizzadeeg (400 g, uit de
en peper naar smaak door de
kwaliteit altijd perfect is.
koeling) (of 1rol Tante Fanny
passata. Schep er de broccoli,
.
.
.
vers spelt-pizzadeeg)
wortel en spek door. Verdeel
150 gbroccoli
de vulling over de schuitjes.
Met de verse degen van Tante Fanny
60 g geschrapte wortelen
Klop het ei los en bestrijk er de
kun je eindeloos variëren. Van zoete
1tl gedroogde oregano
randen van de schuitjes mee.
pronkstukken tot de dagelijkse maaltijd
1tl gedroogde basilicum
4 Bak de schuitjes in het midden
Henk: ‘Met ons bladerdeeg maak je
100 g gezeefde tomaten
van de voorverwarmde oven in
bijvoorbeeld heel lekkere plaattaarten,
passata
10-15 min. goudbruin en gaar.
maar ook gevulde bladerdeeghapjes of
100 g gerookte spekblokjes
De schuitjes kun je direct uit de
=stengels! De degen zijn twee tot drie
lei
oven eten, maar koud zijn ze ook
weken houdbaar in de koelkast. Alle
& bakkwastje
heel lekker.
degen - behalve het pizzadeeg - kun je
in de vriezer bewaren. Henk:’Met Tante
1 Verwarm de oven voor tot
voedingswaarde p.p. 509 kcal,
Fanny heb je altijd een oplossing in huis.
220 °C. Snijd de broccoli in
vet 15 g, waarvan verzadigd
Bak je dagelijkse maaltijd met groenten
heel kleine roosjes. Snijd de
5 g, koolhydraten 58 g, waarvan
van het seizoen of maak gezellig met de
wortel in kleine stukjes. 2 Rol het
suikers 4 g, vezels 23 g, eiwit 24 g,
pizzadeeg met het bakpapier
zout 3,2g, groente 50 g
kinderen zoete lekkernijen met vers Mu)
JUMBO 65