Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
VAT
Li dE
u
Fr
17
wel
Ei 1520 TES,
té,
en
à
Courgettepasta
met vegaspek
AN
14:
hoofdgerecht «25 min. « 4 pers.
|
hr
Al
id
Te
2 el olijfolie
=>
4 stengels bleekselderij in blokjes
i
!
rai
y
N
2 teentjes knoflook fiingehakt
eis.
Pi
125 g vegetarische spekreepjes
es
ni
200 g volkorenspaghetti
#
2 bekertjes crème fraîche
(à125 9)
Ar
125 9 Parmezaanse kaas (stuk)
geraspt
Dur
a
Da
1schaal courgette spaghetti
ie
(400 g, uit de koeling)
fi;
up”
&rasp
h
>.
A
Le” -
1
Pan ne
1 Verhit in een hapjespan de olie
en bak de bleekselderij met de
3
ir
4
ar
eelt
knoflook 3 min. op laag vuur. Voeg
de spekreepjes toe en bak 5 min.
Ai
mee. 2 Kook de volkorenspaghetti
beetgaar volgens de aanwijzingen
Li
op de verpakking. Roerintussen de
ij:
hl
creme fraiche los met de helft van
de geraspte kaas. Breng opsmaak
I
met versgemalen peper.3 Voeg
de courgettespaghettitoe aan de
Il} i
hapjespan en bak al omscheppend
4
2 min. mee. Voeg het crème-
j
il
|:
fraichemengsel toe en verwarm
nog 1 min. 4 Giet de spaghetti af
en vang een kopje kookvocht op.
Verdun de saus met wat kookvocht
en schep de spaghetti door de
saus. 5 Verdeel de pasta met saus
over 4 borden. Bestrooi met de rest
f
Bal
=
van de kaas en versgemalen peper.
voedingswaarde p.p. 628 kcal,
vet 38 g, waarvan verzadigd 219,
koolhydraten 45 g, waarvan suikers
9 g, vezels 5 g, eiwit 24 g, zout 1,8 g,
04
groente 1/59
88
JUMBO