Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



VAT

Li dE

u

Fr

17

wel

Ei 1520 TES,

té,

en

à

Courgettepasta

met vegaspek

AN

14:

hoofdgerecht «25 min. « 4 pers.

|

hr

Al

id

Te

2 el olijfolie

=>

4 stengels bleekselderij in blokjes

i

!

rai

y

N

2 teentjes knoflook fiingehakt

eis.

Pi

125 g vegetarische spekreepjes

es

ni

200 g volkorenspaghetti

#

2 bekertjes crème fraîche

(à125 9)

Ar

125 9 Parmezaanse kaas (stuk)

geraspt

Dur

a

Da

1schaal courgette spaghetti

ie

(400 g, uit de koeling)

fi;

up”

&rasp

h

>.

A

Le” -

1

Pan ne

1 Verhit in een hapjespan de olie

en bak de bleekselderij met de

3

ir

4

ar

eelt

knoflook 3 min. op laag vuur. Voeg

de spekreepjes toe en bak 5 min.

Ai

mee. 2 Kook de volkorenspaghetti

beetgaar volgens de aanwijzingen

Li

op de verpakking. Roerintussen de

ij:

hl

creme fraiche los met de helft van

de geraspte kaas. Breng opsmaak

I

met versgemalen peper.3 Voeg

de courgettespaghettitoe aan de

Il} i

hapjespan en bak al omscheppend

4

2 min. mee. Voeg het crème-

j

il

|:

fraichemengsel toe en verwarm

nog 1 min. 4 Giet de spaghetti af

en vang een kopje kookvocht op.

Verdun de saus met wat kookvocht

en schep de spaghetti door de

saus. 5 Verdeel de pasta met saus

over 4 borden. Bestrooi met de rest

f

Bal

=

van de kaas en versgemalen peper.

voedingswaarde p.p. 628 kcal,

vet 38 g, waarvan verzadigd 219,

koolhydraten 45 g, waarvan suikers

9 g, vezels 5 g, eiwit 24 g, zout 1,8 g,

04

groente 1/59

88

JUMBO