Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.

Hier is pagina 88 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 88
— VAT Li dE u Fr 17 wel Ei 1520 TES, té, en à Courgettepasta met vegaspek AN 14: hoofdgerecht «25 min. « 4 pers. | hr Al id Te 2 el olijfolie => 4 stengels bleekselderij in blokjes i ! rai y N 2 teentjes knoflook fiingehakt eis. Pi 125 g vegetarische spekreepjes es ni 200 g volkorenspaghetti # 2 bekertjes crème fraîche (à125 9) Ar 125 9 Parmezaanse kaas (stuk) geraspt Dur a Da 1schaal courgette spaghetti ie (400 g, uit de koeling) fi; up” &rasp h >. A Le” - 1 Pan ne 1 Verhit in een hapjespan de olie en bak de bleekselderij met de 3 ir 4 ar eelt knoflook 3 min. op laag vuur. Voeg de spekreepjes toe en bak 5 min. Ai mee. 2 Kook de volkorenspaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen Li op de verpakking. Roerintussen de ij: hl creme fraiche los met de helft van de geraspte kaas. Breng opsmaak I met versgemalen peper.3 Voeg de courgettespaghettitoe aan de Il} i hapjespan en bak al omscheppend 4 2 min. mee. Voeg het crème- j il |: fraichemengsel toe en verwarm nog 1 min. 4 Giet de spaghetti af en vang een kopje kookvocht op. Verdun de saus met wat kookvocht en schep de spaghetti door de saus. 5 Verdeel de pasta met saus over 4 borden. Bestrooi met de rest f Bal = van de kaas en versgemalen peper. voedingswaarde p.p. 628 kcal, vet 38 g, waarvan verzadigd 219, koolhydraten 45 g, waarvan suikers 9 g, vezels 5 g, eiwit 24 g, zout 1,8 g, 04 groente 1/59 88 JUMBO
Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 88