Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
TX PREI
€
NO WASTE
Zet bosuitjes die je over
hebtindekoelkastineen
%
> +
beker met een laagje water,
dan blijven ze langer goed.
Gebruikzeinsaladesofs
Gegratineerde prei met
roerbakgerechten:
sinaasappel en tijm
en
bijgerecht - 15 min. (+ 20 min. oventijd)
u
+ 4 pers.
A
4
FA
4 preien in stukken van 8-10 cm
Pd
2 sneden wit casinobrood
1sinaasappel schoongeboend
1teentje knoflook
1 mini cheddar kaas 50+
B
=
(stuk ca. 72 g) (of belegen Goudse
kaas) grofgeraspt
2 takjes tijm blaadjes gerist
1 bosuitje in smalle ringetjes
2
Ö
& keukenmachine of staafmixer met
hakmolen
rasp
nn As
ovenschaal (18 x 28 cm)
3
+.
4
(11
1 Kook de prei in 8 min. net gaar.
Verwarm intussen de oven voor tot
220 °C. 2 Maal in de keukenmachine
D
of met de hakmolen het brood fijn en
RUES
doe het kruim in een kom. Rasp er het
oranje deel van de sinaasappelschil
5
boven. Rasp ook de knoflook boven
de kor. 3 Meng de kaas, tijm en % van
| N
de bosui door het kruim. Leg de prei in
Ed
de ovenschaal en verdeel het brood-
kaasmengsel erover. 4 Bak de prei in
É
de voorverwarmde oven in 20 min.
goudgeel. Bestrooi de gegratineerde
| x
2% Pd
TZ
ra
prei uit de oven met de rest van de
bosui. Lekker bij gebakken zalm- of
kipfilet en aardappelpuree.
voedingswaarde p.p. 175 kcal, vet 7 g,
waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten
16 g, waarvan suikers 6 g, vezels 6 g,
eiwit 9 g, zout 0,5 g, groente 183 g
WARME WINTERSE SMAKEN
Tip: omwikkel de prei met ham voor een
extra hartige smaak. Let op: het gerecht
is dan niet meer vegetarisch.
37