Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 85




Hier is pagina 85 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rd

a

N

%

| Kd

Pr

WEEKMENU LT

5

..

blt

FETE

itt

Le

M

Que

id

0

EN

Ey

Hs

Gado gado met zoete

Er

Wil je meekoken? In Wat Eten We?

aardappel

end

geeft tv-kok Roberta Pagnier elke

hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers

doordeweekse dag antwoord op die

Ken

Se

ene, brandende vraag: wat eten we

1schaal oranje zoete

SE

er

vandaag? Op Net5 om 17.00 uur.

aardappelen (1 kg) geschild

en in schijfjes van 1cm

1 zakje peultjes (250 g)

6 eieren

de

1 blik kokosmelk 6,6% vet

4

‘à

(400 mi)

da

»

3 el pindakaas met stukjes

pinda 50 ml (natriumarme)

=

ketjap manis

1zak zoete puntpaprika’s

ke

(à 2 stuks) in ringen

1 zakje mini wortelen (150 g)

1 Kook de zoete-aardappelschijfjes

in 8-10 min. gaar. Kook de peultjes

FLE

Bas W

de laatste 4 min. knapperig gaar bij

Pe

ar

de aardappelen en giet af.

2 Kook de eieren in 7 min. net hard

Ps

en laat ze schrikken onder koud

7

LA

„AA

LE

%

water. 3 Verwarm in een steelpan

2

de kokosmelk met de pindakaas en

LE

LS

=

ketjap. Roer op laag vuur tot een

gladde saus en laat tot de gewenste

dikte inkoken. 4 Pel intussen

de eieren en snijd ze in partjes.

5 Verdeel de zoete aardappel met

de peultjes, paprika en wortel over

#7

NLUST MET (RESTJES)

A

4borden. Leg de partjes ei op de

je

groenten. Schenk de pindasaus in

5

GAD

ar

Ii)

4 kommetjes en serveer er apart bij.

À 1001

LL] we GADO

aan

KOELEN

voedingswaarde p.p. 581 kcal,

vet 21g, waarvan verzadigd 9 g,

koolhydraten 74 g, waarvan

suikers 29 g, vezels 10 g, eiwit 19 g,

Wortelen |

zout 0,9 g, groente 400 g

ce

64% VIT

me,

Tip: bestrooi de groenten met

=

seroendeng of gebakken uitjes.

Lekker met sambal, emping of

cassavekroepoek.

68

JUMBO 85