Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 85
Hier is pagina 85 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rd
a
N
%
| Kd
Pr
WEEKMENU LT
5
..
blt
FETE
itt
Le
M
Que
id
0
EN
Ey
Hs
Gado gado met zoete
Er
Wil je meekoken? In Wat Eten We?
aardappel
end
geeft tv-kok Roberta Pagnier elke
hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers
doordeweekse dag antwoord op die
Ken
Se
ene, brandende vraag: wat eten we
1schaal oranje zoete
SE
er
vandaag? Op Net5 om 17.00 uur.
aardappelen (1 kg) geschild
en in schijfjes van 1cm
1 zakje peultjes (250 g)
6 eieren
de
1 blik kokosmelk 6,6% vet
4
‘à
(400 mi)
da
»
3 el pindakaas met stukjes
pinda 50 ml (natriumarme)
=
ketjap manis
1zak zoete puntpaprika’s
ke
(à 2 stuks) in ringen
1 zakje mini wortelen (150 g)
1 Kook de zoete-aardappelschijfjes
in 8-10 min. gaar. Kook de peultjes
FLE
Bas W
de laatste 4 min. knapperig gaar bij
Pe
ar
de aardappelen en giet af.
2 Kook de eieren in 7 min. net hard
Ps
en laat ze schrikken onder koud
7
LA
„AA
LE
%
water. 3 Verwarm in een steelpan
2
de kokosmelk met de pindakaas en
LE
LS
=
ketjap. Roer op laag vuur tot een
gladde saus en laat tot de gewenste
dikte inkoken. 4 Pel intussen
de eieren en snijd ze in partjes.
5 Verdeel de zoete aardappel met
de peultjes, paprika en wortel over
#7
NLUST MET (RESTJES)
A
4borden. Leg de partjes ei op de
je
groenten. Schenk de pindasaus in
5
GAD
ar
Ii)
4 kommetjes en serveer er apart bij.
À 1001
LL] we GADO
aan
KOELEN
voedingswaarde p.p. 581 kcal,
vet 21g, waarvan verzadigd 9 g,
koolhydraten 74 g, waarvan
suikers 29 g, vezels 10 g, eiwit 19 g,
Wortelen |
zout 0,9 g, groente 400 g
ce
64% VIT
me,
Tip: bestrooi de groenten met
=
seroendeng of gebakken uitjes.
Lekker met sambal, emping of
cassavekroepoek.
68
JUMBO 85