Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 85
Hier is pagina 85 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.

Hier is pagina 85 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 85
rd a N % | Kd Pr WEEKMENU LT 5 .. blt FETE itt Le M Que id 0 EN Ey Hs Gado gado met zoete Er Wil je meekoken? In Wat Eten We? aardappel end geeft tv-kok Roberta Pagnier elke hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers doordeweekse dag antwoord op die Ken Se ene, brandende vraag: wat eten we 1schaal oranje zoete SE er vandaag? Op Net5 om 17.00 uur. aardappelen (1 kg) geschild en in schijfjes van 1cm 1 zakje peultjes (250 g) 6 eieren de 1 blik kokosmelk 6,6% vet 4 ‘à (400 mi) da » 3 el pindakaas met stukjes pinda 50 ml (natriumarme) = ketjap manis 1zak zoete puntpaprika’s ke (à 2 stuks) in ringen 1 zakje mini wortelen (150 g) 1 Kook de zoete-aardappelschijfjes in 8-10 min. gaar. Kook de peultjes FLE Bas W de laatste 4 min. knapperig gaar bij Pe ar de aardappelen en giet af. 2 Kook de eieren in 7 min. net hard Ps en laat ze schrikken onder koud 7 LA „AA LE % water. 3 Verwarm in een steelpan 2 de kokosmelk met de pindakaas en LE LS = ketjap. Roer op laag vuur tot een gladde saus en laat tot de gewenste dikte inkoken. 4 Pel intussen de eieren en snijd ze in partjes. 5 Verdeel de zoete aardappel met de peultjes, paprika en wortel over #7 NLUST MET (RESTJES) A 4borden. Leg de partjes ei op de je groenten. Schenk de pindasaus in 5 GAD ar Ii) 4 kommetjes en serveer er apart bij. À 1001 LL] we GADO aan KOELEN voedingswaarde p.p. 581 kcal, vet 21g, waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten 74 g, waarvan suikers 29 g, vezels 10 g, eiwit 19 g, Wortelen | zout 0,9 g, groente 400 g ce 64% VIT me, Tip: bestrooi de groenten met = seroendeng of gebakken uitjes. Lekker met sambal, emping of cassavekroepoek. 68 JUMBO 85
Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 85