Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.

Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 16
à En COVERRECEPT! EP A A 4 7} À N "FR TE eN bk _N + Ps 4 Ce | « ra LE AR 2 & (id nt ri DES het ns PR zp Ne PN zkt IN enn À 5 En Er An \ Notentaart met honing Duw aan de randen iets omhoog, zodat er een opstaande rand van gebak - 15 min. +45 min oventijd) - 10 pers. een / cm ontstaat. 3 Bak de bodem 15 min. voor in het midden van de 1 pakje amandelspijs (300 g, voorverwarmde oven. 4 Doe de bakproducten) in stukjes noten met de honing in een steelpan 5 eidooiers en verwarm al roerend 1 min. op laag 125 g roomboter op vuur, zodat de noten met een dun kamertemperatuur laagje honing bedekt zijn. 5 Neem de el, 150 g zelfrijzend bakmeel bodem uit de oven, verdeel er eerst 1zakje ongezouten noten de appelblokjes en vervolgens de 14 RE mix luxe (200 g) noten met honing over. 6 Bak de taart 30 ghoning nog 30 min. in het midden van de 1elstar appel geschild en in oven. Dek de taart tijdens het bakken der x a er x N af met aluminiumfolie als de noten te blokjes van % cm & springvorm 18 cm, ingevet donker worden. met boter WACHTEN TOT-IE IS elektrische mixer met deeghaken voedingswaarde p.p. 460 kcal, vet 32 g, waarvan verzadigd 11 g, AFGEKOELD? NEE 1 Verwarm de oven voor tot 17/5 °C koolhydraten 32g, waarvan suikers 19 g, HOOR, NIET NODIG :-) Doe de amandelspijs in een kom, vezels 2 g, eiwit 10 g, zout 0,2 g kneed de eidooiers er met de mixer doortot een smeuig geheel ontstaat. Tip: ben je fan van zoute karamel? Mixer de boter en het bakmeel door. Gebruik dan keukenstroop i.p.v. honing 2 Verdeel het deeg gelijkmatig over en meng 1t| sea salt flakes door de noten de bodem van de springvorm voor je ze op de taart schept. 16 JUMBO
Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 16