Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

à

En

COVERRECEPT!

EP

A

A

4

7}

À

N

"FR

TE

eN

bk

_N

+ Ps

4

Ce |

«

ra

LE

AR

2

&

(id

nt

ri

DES

het

ns

PR

zp

Ne

PN

zkt

IN

enn

À

5

En

Er

An

\

Notentaart met honing

Duw aan de randen iets omhoog,

zodat er een opstaande rand van

gebak - 15 min. +45 min

oventijd) - 10 pers.

een / cm ontstaat. 3 Bak de bodem

15 min. voor in het midden van de

1 pakje amandelspijs (300 g,

voorverwarmde oven. 4 Doe de

bakproducten) in stukjes

noten met de honing in een steelpan

5 eidooiers

en verwarm al roerend 1 min. op laag

125 g roomboter op

vuur, zodat de noten met een dun

kamertemperatuur

laagje honing bedekt zijn. 5 Neem de

el,

150 g zelfrijzend bakmeel

bodem uit de oven, verdeel er eerst

1zakje ongezouten noten

de appelblokjes en vervolgens de

14

RE

mix luxe (200 g)

noten met honing over. 6 Bak de taart

30 ghoning

nog 30 min. in het midden van de

1elstar appel geschild en in

oven. Dek de taart tijdens het bakken

der

x

a er x N

af met aluminiumfolie als de noten te

blokjes van % cm

& springvorm 18 cm, ingevet

donker worden.

met boter

WACHTEN TOT-IE IS

elektrische mixer met deeghaken

voedingswaarde p.p. 460 kcal,

vet 32 g, waarvan verzadigd 11 g,

AFGEKOELD? NEE

1 Verwarm de oven voor tot 17/5 °C

koolhydraten 32g, waarvan suikers 19 g,

HOOR, NIET NODIG :-)

Doe de amandelspijs in een kom,

vezels 2 g, eiwit 10 g, zout 0,2 g

kneed de eidooiers er met de mixer

doortot een smeuig geheel ontstaat.

Tip: ben je fan van zoute karamel?

Mixer de boter en het bakmeel door.

Gebruik dan keukenstroop i.p.v. honing

2 Verdeel het deeg gelijkmatig over

en meng 1t| sea salt flakes door de noten

de bodem van de springvorm

voor je ze op de taart schept.

16

JUMBO