Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

1)

Frachos met kip

fs.

en {Ÿ

en avocado

|

a

hoofdgerecht



URLY

- 25 min.

PRITES

G15-20 min.

LE

oventijd) - A pers.

7;

1zak curly frites mild

A

«aoe

LR

re

gekruid (750 g, uit de

cree.

EES

diepvries)

Jumbo curly frites mild

2 el zonnebloemolie

gekruid 750 9 1,84

1schaal Nieuwe Standaard

nen

5

Kip kipfilet (ca. 390 g) in

N

%

reepjes

Le.

2 teentjes knoflook fijngehakt

A

Z

=.

2 bakjes cherrytomaatjes

NR

(à 250 g) gehalveerd

Pas

1tl gemalen komijn

Bee

D

2 rode uien in halve ringen

#

|

2 avocado’s in blokjes

da

125 g geraspte jong belegen kaas 48+

1 bakje koriander (15 g) grofgehakt

Fr?

& bakplaat bekleed met bakpapier

me 2

Es



|

1Verwarm de oven voor tot 220 °C.

EN”

2

Spreid de frites uit op de bakplaat en

Fr

es

bak ze in de voorverwarmde oven in

a

|

ig

15-20 min. goudgeel en gaar. Schep ze

%

ne

ik

.

tijdens het bakken enkele keren om.

2 Verhit intussen in een koekenpan

me

97

de olie. Bak de kipreepjes in 4 min.

na

I

goudgeel en gaar. Bak de knoflook,

tomaatjes en komijn 3 min. mee.

sr

7.

3 Haal de frites uit de oven. Verwarm de

ovengrill voor. 4 Verdeel de kipfilet met

LS

de tomaatjes, ui en avocado over de

frites. Bestrooi met de kaas. Schuif de

frites terug onder de hete ovengrillen

De

A}

laat de kaas in 3-4 min. smelten.

5 Bestrooi de frachos uit de oven met

|

de koriander. Lekker met knoflooksaus

en ijsbergsla.

Pe

ne

4

voedingswaarde p.p. 832 kcal,

vet 46 g, waarvan verzadigd 13 g,

koolhydraten 57 g, waarvan suikers 9 g,

Dé manier

vezels 13 g,eiwit41g,zout3g,

omfriteste

groente 1/5 g

combineren

Receptuur Janneke Phi

met groente

Tip: liever zonder vlees?

N de kipfilet door tofu

JUMB® 101