Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EME ARA
N
m
4
ht
€:
No-bake bananencheesecake
met dadel-amandelbodem
gebak - 20 min. (+ 3 uur wachten) - 12 pers.
N
5 blaadjes gelatine
4 rijpe bananen
2 bakjes zuivelspread light
(à 200 9)
1 bakje ricotta (250 g)
50 ml citroensap
€
2 elsuiker
22T
ne
150 g dadels zonder pit (zakje à 250 g)
100 g ongezouten amandelen (bakje à 190 g)
& bakpapier
N
keukenmachine of staafmixer met hakmolentje
cakevorm 30 cm
-
&
1 Week de blaadjes gelatine 5 min. in een kom
met ruim koud water. Bekleed intussen de
=
cakevorm met een ruim stuk bakpapier. Laat het
eg
te
papier aan de zijkanten buiten de vorm hangen.
2 Pel de bananen. Halveer { banaan in de lengte
4
en leg met de snijkanten naar beneden in de
KL
cakevorm. Doe de resterende bananen in de
keukenmachine sarnen met de zuivelspread en
+
ricotta. Pureer alles tot een glad geheel (of pureer
Sr
a
de ingrediënten in een kom met de staafmixer).
En
3 Verwarm in een steelpan het citroensap met de
suiker tot de suiker gesmolten is. Knijp de blaadjes
gelatine uit en los ze van het vuur af op in de
0%)
citroensiroop. Meng het gelatine-citroenmengsel
2
Tr Æ
zorgvuldig door het bananenmengsel. 4 Schep
22
het cheesecakemengsel in de cakevorm en laat
1uur opstijven in de koelkast. 5 Maal de dadels
ps
£
ro
met de amandelen in de keukenmachine ofin
RR
het hakmolentje fijn. Kneed met de hand tot een
en Le
iets meer samenhangend geheel. 6 Verdeel het
mengsel over het cheesecakemengsel. Vouw het
overhangende bakpapier over de cheesecake en
+
duw het geheel licht aan. Laat nog 2 uur opstijven
in de koelkast. 7 Stort de bananencheesecake op
A
k
een platte schaal of plank, verwijder het bakpapier
en snijd in plakken
Tip: deze cheesecake
LUE
isideaal om (over)rijpe
Ya
voedingswaarde p.p. 233 kcal, vet 13 g, waarvan
bananen op te maken.
4
oel
verzadigd 6 g, koolhydraten 21 g, waarvan
Deze zijnnamelijk
}
2
suikers 18 g, vezels2g,eiwit79,zoutO,4g
lekker zoet.
|
7
í
=
5
u
#
x
sl
tt
Le
x
Ji
Ee)
=
„et
*
:
”
4
‘+