Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EME ARA

N

m

4

ht

€:

No-bake bananencheesecake

met dadel-amandelbodem

gebak - 20 min. (+ 3 uur wachten) - 12 pers.

N

5 blaadjes gelatine

4 rijpe bananen

2 bakjes zuivelspread light

(à 200 9)

1 bakje ricotta (250 g)

50 ml citroensap



2 elsuiker

22T

ne

150 g dadels zonder pit (zakje à 250 g)

100 g ongezouten amandelen (bakje à 190 g)

& bakpapier

N

keukenmachine of staafmixer met hakmolentje

cakevorm 30 cm

-

&

1 Week de blaadjes gelatine 5 min. in een kom

met ruim koud water. Bekleed intussen de

=

cakevorm met een ruim stuk bakpapier. Laat het

eg

te

papier aan de zijkanten buiten de vorm hangen.

2 Pel de bananen. Halveer { banaan in de lengte

4

en leg met de snijkanten naar beneden in de

KL

cakevorm. Doe de resterende bananen in de

keukenmachine sarnen met de zuivelspread en

+

ricotta. Pureer alles tot een glad geheel (of pureer

Sr

a

de ingrediënten in een kom met de staafmixer).

En

3 Verwarm in een steelpan het citroensap met de

suiker tot de suiker gesmolten is. Knijp de blaadjes

gelatine uit en los ze van het vuur af op in de

0%)

citroensiroop. Meng het gelatine-citroenmengsel

2

Tr Æ

zorgvuldig door het bananenmengsel. 4 Schep

22

het cheesecakemengsel in de cakevorm en laat

1uur opstijven in de koelkast. 5 Maal de dadels

ps

£

ro

met de amandelen in de keukenmachine ofin

RR

het hakmolentje fijn. Kneed met de hand tot een

en Le

iets meer samenhangend geheel. 6 Verdeel het

mengsel over het cheesecakemengsel. Vouw het

overhangende bakpapier over de cheesecake en

+

duw het geheel licht aan. Laat nog 2 uur opstijven

in de koelkast. 7 Stort de bananencheesecake op

A

k

een platte schaal of plank, verwijder het bakpapier

en snijd in plakken

Tip: deze cheesecake

LUE

isideaal om (over)rijpe

Ya

voedingswaarde p.p. 233 kcal, vet 13 g, waarvan

bananen op te maken.

4

oel

verzadigd 6 g, koolhydraten 21 g, waarvan

Deze zijnnamelijk

}

2

suikers 18 g, vezels2g,eiwit79,zoutO,4g

lekker zoet.

|

7

í

=

5

u

#

x

sl

tt

Le

x

Ji

Ee)

=

„et

*

:



4

‘+