Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 15


Hier is pagina 15 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Jumbo Folder 24.02.2020

Hier is pagina 15 van 108 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 24.02.2020 tot 29.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 15

EME ARA N m 4 ht €: No-bake bananencheesecake met dadel-amandelbodem gebak - 20 min. (+ 3 uur wachten) - 12 pers. N 5 blaadjes gelatine 4 rijpe bananen 2 bakjes zuivelspread light (à 200 9) 1 bakje ricotta (250 g) 50 ml citroensap € 2 elsuiker 22T ne 150 g dadels zonder pit (zakje à 250 g) 100 g ongezouten amandelen (bakje à 190 g) & bakpapier N keukenmachine of staafmixer met hakmolentje cakevorm 30 cm - & 1 Week de blaadjes gelatine 5 min. in een kom met ruim koud water. Bekleed intussen de = cakevorm met een ruim stuk bakpapier. Laat het eg te papier aan de zijkanten buiten de vorm hangen. 2 Pel de bananen. Halveer { banaan in de lengte 4 en leg met de snijkanten naar beneden in de KL cakevorm. Doe de resterende bananen in de keukenmachine sarnen met de zuivelspread en + ricotta. Pureer alles tot een glad geheel (of pureer Sr a de ingrediënten in een kom met de staafmixer). En 3 Verwarm in een steelpan het citroensap met de suiker tot de suiker gesmolten is. Knijp de blaadjes gelatine uit en los ze van het vuur af op in de 0%) citroensiroop. Meng het gelatine-citroenmengsel 2 Tr Æ zorgvuldig door het bananenmengsel. 4 Schep 22 het cheesecakemengsel in de cakevorm en laat 1uur opstijven in de koelkast. 5 Maal de dadels ps £ ro met de amandelen in de keukenmachine ofin RR het hakmolentje fijn. Kneed met de hand tot een en Le iets meer samenhangend geheel. 6 Verdeel het mengsel over het cheesecakemengsel. Vouw het overhangende bakpapier over de cheesecake en + duw het geheel licht aan. Laat nog 2 uur opstijven in de koelkast. 7 Stort de bananencheesecake op A k een platte schaal of plank, verwijder het bakpapier en snijd in plakken Tip: deze cheesecake LUE isideaal om (over)rijpe Ya voedingswaarde p.p. 233 kcal, vet 13 g, waarvan bananen op te maken. 4 oel verzadigd 6 g, koolhydraten 21 g, waarvan Deze zijnnamelijk } 2 suikers 18 g, vezels2g,eiwit79,zoutO,4g lekker zoet. | 7 í = 5 u # x sl tt Le x Ji Ee) = „et * : ” 4 ‘+

Jumbo - Folder van 24.02.2020 tot 29.03.2020 - Pagina 15