Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 115




Hier is pagina 115 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

El

m,

©

Sticky ontbijt-bananencake

ontbijtgerecht + 20 min. (+ca.1uur

oventijd + afkoelen) - 12 pers.

FA

250 g volkoren tarwemeel

225 g lichte basterdsuiker

Y zakje bakpoeder (à 16 g)

ze

1tl kaneelpoeder

2.

125 ml zonnebloemolie

ce à

3eieren

+

3rijpe bananen

4

100 g havermout fijne vlokken

100 g geraspte kokos

1el volle yoghurt

Se

75 g poedersuiker

"an

À pr

& mixer met gardes

cakevorm (25 cm), ingevet

satéprikker

ta

(4

1 Verwarm de oven voor tot 160 °C.

2 Meng in een kom met de mixer het

+:

meel, de basterdsuiker, het bakpoeder

en de kaneel. Voeg de olie al kloppend

met de mixer toe. Voeg één voor één

de eieren toe. 3 Prak de bananen en

voeg deze toe. Meng de havermout en

hk

a

de 75 g kokos door het beslag en schep

sn

Zi

Dt

Gr.

in de vorm. 4 Bak de bananencake in

LE

de voorverwarmde oven in ca. 1 uur

+

VE

gaar; tot een satéprikker schoon uit het

ÿ

RS

Sa

qi

midden van de cake komt. Bak de cake

evt. nog 5 min. langer en test opnieuw.

>

ns

hier

HK

Laat de cake in de vorm afkoelen en

PR

verwijder de vorm. 5 Roer de yoghurt

a

=

a

\

en poedersuiker tot glazuur en lepel

F2

over de cake. Bestrooi met de rest van

he

La

M

de kokos.

.

He

Fi

voedingswaarde p.p.

ji

ul

1

_

3

378 kcal, vet 16 g,

Neo

waarvan verzadigd

Meder

a moul

4g, koolhydraten

LINE VLOEREN

50 g, waarvan

a

suikers 31g,

vezels 5 g, eiwit 69,

A

ES

zout 01g

Al

Jumbo havermout

»

fijne vlokken

Tip: voeg ook eens een

handvol noten toe.

=

4509 0,72

!

f

JUMBO 115

IH

Ki

j

|