Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 97




Hier is pagina 97 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Le

«&

Bee

mt

u

LES

5

vw

49

#

en

tips

_

kn a

AN)

Kokos-limoenkwarktaart met rood fruit

Knapperige bruschetta met vanillericotta

en frambozen

gebak - 20 min. (+1 uur wachten) « 12 pers.

ontbijtgerecht of tussendoortje - 1O min. - A pers

60 groomboter

4 sneetjes Oerbrood spelt

1pak Jumbo mix voor kwarktaart naturel (440 g)

1zakje vanillesuiker

2 limoenen

1bakje ricotta (250 g)

1beker magere kwark (450 g)

1 bakje frambozen (250 g)

1beker slagroom (250 ml)

2 el olijfolie extra vierge

Y zakje geraspte kokos (à 100 g)

2 takjes basilicum

1 bakje aardbeien (400 g)

& broodrooster

1 bakje frambozen (250 g)

& springvorm (@ 24 cm)

1 Rooster het brood in de broodrooster goudgeel en krokant.

bakpapier

Meng intussen de vanillesuiker door de ricotta. 2 Leg het

mixer

brood op 4 borden en besmeer met de vanillericotta. Verdeel

de frambozen over de ricotta en besprenkel met de olijfolie.

1Bekleed de springvorm met bakpapier. Smelt de boter. Meng

Bestrooi de bruschetta’s met de blaadjes van de takjes

er de kruimelbodemmix door en schep op de bodem van de

basilicum.

vorm. Druk aan en zet 10 min. in de koelkast. 2 Boen intussen

de limoenen schoon, rasp de groene schil en pers ze uit. Vul

voedingswaarde p.p. 273 kcal, vet 15 g, waarvan verzadigd 7 g

het sap aan met water tot 400 ml. 3 Klop het limoenwater, de

koolhydraten 24 g, waarvan suikers 8 g, vezels 3 g, eiwit 9 g,

limoenrasp en kwarktaartmix op de hoogste stand 3 min. Voeg

zout 0,6g

de kwark, slagroom en kokos toe en klop nog 1 min. 4 Schenk

het mengsel in de vorm en strijk glad. Laat de taart 1 uur

Tip: meng voor een extra fruitige smaak 1-2 el aardbeienjam

opstijven in de koelkast. 5 Haal de taart uit de vorm en garneer

door de ricotta.

met het fruit en evt. wat geraspte kokos.

voedingswaarde p.p. 249 kcal, vet 13 g, waarvan verzadigd

NOG MEER VARIËREN? DEZE RECEPTEN

8 g, koolhydraten 26 g, waarvan suikers 17 g, vezels 2 g,

ZIJN OOK HEERLIJK MET BESSEN ERBIJ!

eiwit 6 g, zout 0,2 g, groente Og

JUMBO

97