Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
wr
A -
12
EN
ei
E
Mh
=
wi
Y |
Pita's met pittige
ir
en regenboogsala
qua
X
7
hoofdgerecht + 25 min. + 4 pers
1zak wokgarnalen (uit de
a
Pe
diepvries, 300 g)
Fr
a
1rode peper
Ÿ
2 teentjes knoflook
er
100 ml zonnebloemolie
RK
1rode paprika
gen
1 avocado eetrijp
Diet
1blikje maïs (150 g)
1zakje ijsbergsla (200 g)
hp,
5
4 maaltijdpita’s Griekse stijl
*
Lot.
+
(pak à 5 stuks)
5
ee
1bakje tzatziki (150 g)
ee
ze
& ovenschaal (20 x 20 cm)
de
8
a
Jet
voedingswaarde p.p. 554 kcal,
vet 30 g, waarvan verzadigd 5g,
er
_
A
)
koolhydraten 46 g, waarvan
suikers 10 g, vezels 6 g, eiwit 22 g,
Dj
zout 1,1 g, groente 123 g
‘Wrijf je vinger in met olie
vb
W
F
voordat je de peper snijdt.
De olie neemt de pit uit
de pepers op. Als je na het
=
F
=
snijden je handen wast, was
enn
IE
jehet hete er ook af.’
—
eat
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Ontdooi de garnalen iets
het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in
door ze in een vergiet even onder koud stromend water te
blokjes en doe in de schaal. Laat de maïs uitlekken en voeg ook
houden.
toe, samen met de sla. Meng door elkaar.
2 Halveer de rode peper en verwijder de zaadlijsten en pitjes.
4 Leg de pita's naast de garnalen in de oven en bak ca. 5 min.
Snijd de peper in kleine stukjes en doe in de ovenschaal.
Pers de teentjes knoflook erboven uit. Meng er de olie en
5 Neem de garnalen en pita's uit de oven. Snijd de pita’s open.
vervolgens de garnalen door en breng op smaak. Gaar de
Zet de garnalen, salade, pita’s en tzatziki apart op tafel en laat
garnalen 15-20 min. in de oven.
iedereen zijn eigen pita vullen.
3 Maak intussen de paprika schoon, snijd in reepjes en doe
Tip: serveer er wat extra brood bij om in de pittige knof lookolie van
in een schaal. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep
de garnalen te dippen.
86 JUMBO