Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

wr

A -

12

EN

ei

E

Mh

=

wi

Y |

Pita's met pittige

ir

en regenboogsala

qua

X

7

hoofdgerecht + 25 min. + 4 pers

1zak wokgarnalen (uit de

a

Pe

diepvries, 300 g)

Fr

a

1rode peper

Ÿ

2 teentjes knoflook

er

100 ml zonnebloemolie

RK

1rode paprika

gen

1 avocado eetrijp

Diet

1blikje maïs (150 g)

1zakje ijsbergsla (200 g)

hp,

5

4 maaltijdpita’s Griekse stijl

*

Lot.

+

(pak à 5 stuks)

5

ee

1bakje tzatziki (150 g)

ee

ze

& ovenschaal (20 x 20 cm)

de

8

a

Jet

voedingswaarde p.p. 554 kcal,

vet 30 g, waarvan verzadigd 5g,

er

_

A

)

koolhydraten 46 g, waarvan

suikers 10 g, vezels 6 g, eiwit 22 g,

Dj

zout 1,1 g, groente 123 g

‘Wrijf je vinger in met olie

vb

W

F

voordat je de peper snijdt.

De olie neemt de pit uit

de pepers op. Als je na het

=

F

=

snijden je handen wast, was

enn

IE

jehet hete er ook af.’



eat

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Ontdooi de garnalen iets

het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in

door ze in een vergiet even onder koud stromend water te

blokjes en doe in de schaal. Laat de maïs uitlekken en voeg ook

houden.

toe, samen met de sla. Meng door elkaar.

2 Halveer de rode peper en verwijder de zaadlijsten en pitjes.

4 Leg de pita's naast de garnalen in de oven en bak ca. 5 min.

Snijd de peper in kleine stukjes en doe in de ovenschaal.

Pers de teentjes knoflook erboven uit. Meng er de olie en

5 Neem de garnalen en pita's uit de oven. Snijd de pita’s open.

vervolgens de garnalen door en breng op smaak. Gaar de

Zet de garnalen, salade, pita’s en tzatziki apart op tafel en laat

garnalen 15-20 min. in de oven.

iedereen zijn eigen pita vullen.

3 Maak intussen de paprika schoon, snijd in reepjes en doe

Tip: serveer er wat extra brood bij om in de pittige knof lookolie van

in een schaal. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep

de garnalen te dippen.

86 JUMBO