Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ciabatta met smokey
Broodje pulled pork
burger met
En
speklap en limoenmayo
BBQ-gerecht - 15 min.
tomaatjes
BBQ-gerecht - 1O min.
(+15-20 min. BBQ'en) - 4 pers.
BBQ-gerecht : 10 min.
(+ 12-14 min. BBQ'en) « 4 pers.
(+10 min. BBQ'en) - 4 pers.
1zak slowcooked malse
1ciabatta (afbak)
procureur (200 g)
1beker mini-pruimtomaten (250 g)
4 el mayoniase
4 witte petit pains
1el kruidenolie (fles 250 ml)
1limoen
% zakje fijngesneden ijsbergsla
2 schalen Veggie Chef
1schaal BBQ-speklap smokey
(41009)
groenteschijven (à 2 stuks)
(3 stuks)
2-3 el piccalilly
1kropje mini-romainesla
2 tomaten
2 el zoetzure augurkenblokjes
1rode ui
qui
& barbecue
1wit stokbrood
handvol veldsla
4 servetten
6 el spicy BBQ-saus
& barbecue
& barbecue
staafmixer met maatbeker
1Steek de barbecue aan. Neem de
vuurvaste schaal 20 x 20 cm
4 tapasprikkers
procureur uit de verpakking en gril
1 Steek de barbecue aan. Halveer de
15-20 min. op een matige hete
1 Steek de barbecue aan. Verwarm de
barbecue warm en krokant. Keer
tomaten, doe in de vuurvaste schaal
oven voor tot 200 °C. Bak de ciabatta
regelmatig. 2 Snijd de broodjes door
en meng er de kruidenolie door.
af volgens de aanwijzingen op de
of in. Verdeel de sla en het vlees
Rooster ze op de hete barbecue
verpakking in de voorverwarmde oven
over de broodjes. 3 Maak af met de
8-10 min. 2 Gril de groenteschijven
Doe de mayonaise in een kommetje.
piccalilly en de augurkenblokjes en
3 min. per kant op de hete barbecue.
Boen de limoen schoon en rasp de
leg de broodjes op 4 servetten.
3 Haal de blaadjes sla los van het
groene schil boven de mayonaise. Pers
kropje. Snijd de ui in ringen. Snijd het
het sap uit 1 helft erboven en meng
voedingswaarde p.p. 287 kcal,
stokbrood in 4 stukken en de stukken
door elkaar. 2 Gril de speklappen op de
vet 7 g, waarvan verzadigd 2 g,
open. Beleg ze met de sla en uien-
hete barbecue in 12-14 minuten gaar.
koolhydraten 39 g, waarvan suikers
ringen. 4 Snijd de groenteschrijven
Keer ze regelmatig. 3 Snijd de tomaten
4g, vezels 2 g, eiwit 16 g, zout 1,49,
instukken en leg op de onderste
in schijfjes en de ui in ringen. Snijd de
groente 13 g
helften van het brood. Verdeel er de
gare speklappen in stukken. Verdeel
tomaatjes en BBQ-saus over en dek
de ciabatta in 4 gelijke stukken en
Vegatip: maak pulled paddenstoelen!
af met de bovenste helften van het
snijd ze open. Besmeer de snijvlakken
Scheur 2 schalen oesterzwammen in
brood
met de limoenmayonaise. Leg er de
reepjes, meng met 2el smokey bbq
stukken speklap, veldsla, tomaat en ui
saus en gaar in een aluminium schaal
voedingswaarde p.p. 457 kcal,
op en dek af met de bovenste helften
15-20 min. op de barbecue. Schep na
vet 5 g, waarvan verzadigd 1g,
van het brood. Steek door elk stuk
10 min. een keer om.
koolhydraten 75 g, waarvan suikers
ciabatta een tapasprikker.
16 g, vezels 12 g, eiwit 22 g, zout 3,3 g,
groente 125 g
voedingswaarde p.p. 481 kcal,
vet 31 g, waarvan verzadigd 7 g,
Tip: lekker met plakjes gekookt ei.
koolhydraten 34 g, waarvan suikers
5 g, vezels 3 g, eiwit 15 g, zout 1,5 g,
groente 80 g
GROENTE KRIJGT EEN LEKKERE
GRILLSMAAK OP DE BBQ. DUS LEG
OOK EENS MAÌSKOLVEN EN PAPRIKA'S
OP HET ROOSTER
JUMBO 37