Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ciabatta met smokey

Broodje pulled pork

burger met

En

speklap en limoenmayo

BBQ-gerecht - 15 min.

tomaatjes

BBQ-gerecht - 1O min.

(+15-20 min. BBQ'en) - 4 pers.

BBQ-gerecht : 10 min.

(+ 12-14 min. BBQ'en) « 4 pers.

(+10 min. BBQ'en) - 4 pers.

1zak slowcooked malse

1ciabatta (afbak)

procureur (200 g)

1beker mini-pruimtomaten (250 g)

4 el mayoniase

4 witte petit pains

1el kruidenolie (fles 250 ml)

1limoen

% zakje fijngesneden ijsbergsla

2 schalen Veggie Chef

1schaal BBQ-speklap smokey

(41009)

groenteschijven (à 2 stuks)

(3 stuks)

2-3 el piccalilly

1kropje mini-romainesla

2 tomaten

2 el zoetzure augurkenblokjes

1rode ui

qui

& barbecue

1wit stokbrood

handvol veldsla

4 servetten

6 el spicy BBQ-saus

& barbecue

& barbecue

staafmixer met maatbeker

1Steek de barbecue aan. Neem de

vuurvaste schaal 20 x 20 cm

4 tapasprikkers

procureur uit de verpakking en gril

1 Steek de barbecue aan. Halveer de

15-20 min. op een matige hete

1 Steek de barbecue aan. Verwarm de

barbecue warm en krokant. Keer

tomaten, doe in de vuurvaste schaal

oven voor tot 200 °C. Bak de ciabatta

regelmatig. 2 Snijd de broodjes door

en meng er de kruidenolie door.

af volgens de aanwijzingen op de

of in. Verdeel de sla en het vlees

Rooster ze op de hete barbecue

verpakking in de voorverwarmde oven

over de broodjes. 3 Maak af met de

8-10 min. 2 Gril de groenteschijven

Doe de mayonaise in een kommetje.

piccalilly en de augurkenblokjes en

3 min. per kant op de hete barbecue.

Boen de limoen schoon en rasp de

leg de broodjes op 4 servetten.

3 Haal de blaadjes sla los van het

groene schil boven de mayonaise. Pers

kropje. Snijd de ui in ringen. Snijd het

het sap uit 1 helft erboven en meng

voedingswaarde p.p. 287 kcal,

stokbrood in 4 stukken en de stukken

door elkaar. 2 Gril de speklappen op de

vet 7 g, waarvan verzadigd 2 g,

open. Beleg ze met de sla en uien-

hete barbecue in 12-14 minuten gaar.

koolhydraten 39 g, waarvan suikers

ringen. 4 Snijd de groenteschrijven

Keer ze regelmatig. 3 Snijd de tomaten

4g, vezels 2 g, eiwit 16 g, zout 1,49,

instukken en leg op de onderste

in schijfjes en de ui in ringen. Snijd de

groente 13 g

helften van het brood. Verdeel er de

gare speklappen in stukken. Verdeel

tomaatjes en BBQ-saus over en dek

de ciabatta in 4 gelijke stukken en

Vegatip: maak pulled paddenstoelen!

af met de bovenste helften van het

snijd ze open. Besmeer de snijvlakken

Scheur 2 schalen oesterzwammen in

brood

met de limoenmayonaise. Leg er de

reepjes, meng met 2el smokey bbq

stukken speklap, veldsla, tomaat en ui

saus en gaar in een aluminium schaal

voedingswaarde p.p. 457 kcal,

op en dek af met de bovenste helften

15-20 min. op de barbecue. Schep na

vet 5 g, waarvan verzadigd 1g,

van het brood. Steek door elk stuk

10 min. een keer om.

koolhydraten 75 g, waarvan suikers

ciabatta een tapasprikker.

16 g, vezels 12 g, eiwit 22 g, zout 3,3 g,

groente 125 g

voedingswaarde p.p. 481 kcal,

vet 31 g, waarvan verzadigd 7 g,

Tip: lekker met plakjes gekookt ei.

koolhydraten 34 g, waarvan suikers

5 g, vezels 3 g, eiwit 15 g, zout 1,5 g,

groente 80 g

GROENTE KRIJGT EEN LEKKERE

GRILLSMAAK OP DE BBQ. DUS LEG

OOK EENS MAÌSKOLVEN EN PAPRIKA'S

OP HET ROOSTER

JUMBO 37