Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Grillburger met cheddar
Surf-’n-turfburger met
Angusburger met
en basilicumtzatziki
geroosterde paprika
jalapefiomayonaise
BBQ-gerecht - 10 min.
BBQ-gerecht - 15 min
BBQ-gerecht - 15 min.
(+ 10 min. BBQ’en) - A pers.
(+ 8-10 min. BBQ’en) - 4 pers.
(+ 8-10 min. BBQ’en) - 4 pers
100 g yoghurt Griekse stijl
1el olijfolie
2 el green jalapeño hot (pot)
1teentje knoflook
125 g gerookte spekreepjes
teentje knoflook
2 takjes basilicum
4 garnalenburgers
6 el mayonaise
1schaal grillburgers (4 stuks)
1 pot gegrilde rode paprika's
1 bakje koriander (15 g)
4 plakjes streaky bacon naturel
1rode ui
1limoen
1pak hamburgerbroodjes (4 stuks)
4 kaiserbroodjes
2 avocado’s
4 plakjes cheddar
4-8 blaadjes kropsla
1zakje geroosterde pijnboompitten
12 zoetzure dill chips (pot)
% bakje verse knoflooksaus
(30 9)
& barbecue
(à 200 9)
2 tomaten
& barbecue
2 rode uien
1Steek de barbecue aan. Doe de
3 el witte wijnazijn
1 Steek de barbecue aan. Verhit in
yoghurt in een schaaltje en pers de
4 black angusburgers
knoflook erboven. Haal de blaadjes
een koekenpan de olijfolie. Bak de
4 harde witte broodjes
van de takjes basilicum en snijd fijn
spekreepjes in 5 min. knapperig uit.
4-8 blaadjes kropsla
Schep de knoflook met de basilicum
2 Gril op de matig hete barbecue de
& staafmixer met hakmolen
door de yoghurt. 2 Gril de burgers
garnalenburgers in 4-5 min.
barbecue
op de hete barbecue in 5-8 min.
per kant gaar. 3 Laat de gegrilde
bruin en gaar. Leg ook de bacon
paprika's uitlekken en snijd ze
1Steek de barbecue aan. Pureer de
op de barbecue en gril 1 min. Snijd
in repen. Snijd de ui in ringen.
jalapefopeper en de knoflook in de
de broodjes open en gril ze op het
Snijd de broodjes open en
hakmolen fijn. Meng de puree door
snijvlak in 1-2 min krokant. 3 Leg
beleg de onderste helften
de mayonaise. 2 Snijd de koriander
de burgers met de cheddar, bacon
met de slablaadjes. Leg er
fijn. Pers de limoen uit. Snijd het
vruchtvlees van de avocado's in
en dill chips op de onderste helften
de garnalenburgers, paprika,
van de broodjes. Schep er een lepel
uienringen en spekjes op. Schep
blokjes en meng met het limoensap,
basilicumtzatziki op en dek af met de
de saus erop en dek af met de
de pijnboompitten en koriander. Snijd
bovenste helften van de broodjes.
bovenste helften van de broodjes.
de tomaten in schijfjes en de uien in
halve ringen. Meng met de wijnazijn
voedingswaarde p.p. 533 kcal,
voedingswaarde p.p. 494 kcal,
3 Gril op een matig hete barbecue
vet 33 g, waarvan verzadigd 15 g,
vet 26 g, waarvan verzadigd 5 g,
de angusburgers in 4-5 min. per kant
koolhydraten 30 g, waarvan suikers
koolhydraten 39 g, waarvan
bruin en gaar. Snijd de broodjes open
6 g, vezels 2 g, eiwit 28 g, zout 3,3 g
suikers 6 g, vezels 6 g, eiwit 23 g,
en beleg de onderste helften met de
zout 3,6 g, groente 35 g
sla. 4 Leg de angusburgers op de sla.
Tip: i.p.v. streaky bacon kun je ook
Verdeel er de jalapeÂomayonaise en
de avocadosalade over. Verdeel de
ontbijtspek gebruiken.
Tip: bak de spekreepjes van tevoren
en schep ze door de saus.
gemarineerde tomaten en ui over de
je:
@ Drinkereen
avocado en leg er de bovenkanten van
krachtige wijn bij, zoals
de broodjes op.
nr
de Nero d'Avola. Deze
BESTE PRO
geconcentreerde
AAN
Jumbo
voedingswaarde p.p. 833 kcal,
55
Siciliaanse wijn heeft de
2018
Ti
i
kaiserbroodje
vet 59 g, waarvan verzadigd 13 g,
smaak van zwarte kersen
we,
wit
koolhydraten 39 g, waarvan
en bessenjam.
4 voor 1,00
suikers 8 g, vezels 7 g, eiwit 33 g,
Nero Oro Nero d'Avola
zout 1,5 g, groente 115 g
750 ml 5,99
32 JUMBO