Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Grillburger met cheddar

Surf-’n-turfburger met

Angusburger met

en basilicumtzatziki

geroosterde paprika

jalapefiomayonaise

BBQ-gerecht - 10 min.

BBQ-gerecht - 15 min

BBQ-gerecht - 15 min.

(+ 10 min. BBQ’en) - A pers.

(+ 8-10 min. BBQ’en) - 4 pers.

(+ 8-10 min. BBQ’en) - 4 pers

100 g yoghurt Griekse stijl

1el olijfolie

2 el green jalapeño hot (pot)

1teentje knoflook

125 g gerookte spekreepjes

teentje knoflook

2 takjes basilicum

4 garnalenburgers

6 el mayonaise

1schaal grillburgers (4 stuks)

1 pot gegrilde rode paprika's

1 bakje koriander (15 g)

4 plakjes streaky bacon naturel

1rode ui

1limoen

1pak hamburgerbroodjes (4 stuks)

4 kaiserbroodjes

2 avocado’s

4 plakjes cheddar

4-8 blaadjes kropsla

1zakje geroosterde pijnboompitten

12 zoetzure dill chips (pot)

% bakje verse knoflooksaus

(30 9)

& barbecue

(à 200 9)

2 tomaten

& barbecue

2 rode uien

1Steek de barbecue aan. Doe de

3 el witte wijnazijn

1 Steek de barbecue aan. Verhit in

yoghurt in een schaaltje en pers de

4 black angusburgers

knoflook erboven. Haal de blaadjes

een koekenpan de olijfolie. Bak de

4 harde witte broodjes

van de takjes basilicum en snijd fijn

spekreepjes in 5 min. knapperig uit.

4-8 blaadjes kropsla

Schep de knoflook met de basilicum

2 Gril op de matig hete barbecue de

& staafmixer met hakmolen

door de yoghurt. 2 Gril de burgers

garnalenburgers in 4-5 min.

barbecue

op de hete barbecue in 5-8 min.

per kant gaar. 3 Laat de gegrilde

bruin en gaar. Leg ook de bacon

paprika's uitlekken en snijd ze

1Steek de barbecue aan. Pureer de

op de barbecue en gril 1 min. Snijd

in repen. Snijd de ui in ringen.

jalapefopeper en de knoflook in de

de broodjes open en gril ze op het

Snijd de broodjes open en

hakmolen fijn. Meng de puree door

snijvlak in 1-2 min krokant. 3 Leg

beleg de onderste helften

de mayonaise. 2 Snijd de koriander

de burgers met de cheddar, bacon

met de slablaadjes. Leg er

fijn. Pers de limoen uit. Snijd het

vruchtvlees van de avocado's in

en dill chips op de onderste helften

de garnalenburgers, paprika,

van de broodjes. Schep er een lepel

uienringen en spekjes op. Schep

blokjes en meng met het limoensap,

basilicumtzatziki op en dek af met de

de saus erop en dek af met de

de pijnboompitten en koriander. Snijd

bovenste helften van de broodjes.

bovenste helften van de broodjes.

de tomaten in schijfjes en de uien in

halve ringen. Meng met de wijnazijn

voedingswaarde p.p. 533 kcal,

voedingswaarde p.p. 494 kcal,

3 Gril op een matig hete barbecue

vet 33 g, waarvan verzadigd 15 g,

vet 26 g, waarvan verzadigd 5 g,

de angusburgers in 4-5 min. per kant

koolhydraten 30 g, waarvan suikers

koolhydraten 39 g, waarvan

bruin en gaar. Snijd de broodjes open

6 g, vezels 2 g, eiwit 28 g, zout 3,3 g

suikers 6 g, vezels 6 g, eiwit 23 g,

en beleg de onderste helften met de

zout 3,6 g, groente 35 g

sla. 4 Leg de angusburgers op de sla.

Tip: i.p.v. streaky bacon kun je ook

Verdeel er de jalapeÂomayonaise en

de avocadosalade over. Verdeel de

ontbijtspek gebruiken.

Tip: bak de spekreepjes van tevoren

en schep ze door de saus.

gemarineerde tomaten en ui over de

je:

@ Drinkereen

avocado en leg er de bovenkanten van

krachtige wijn bij, zoals

de broodjes op.

nr

de Nero d'Avola. Deze

BESTE PRO

geconcentreerde

AAN

Jumbo

voedingswaarde p.p. 833 kcal,

55

Siciliaanse wijn heeft de

2018

Ti

i

kaiserbroodje

vet 59 g, waarvan verzadigd 13 g,

smaak van zwarte kersen

we,

wit

koolhydraten 39 g, waarvan

en bessenjam.

4 voor 1,00

suikers 8 g, vezels 7 g, eiwit 33 g,

Nero Oro Nero d'Avola

zout 1,5 g, groente 115 g

750 ml 5,99

32 JUMBO